[月經] iOS集中討論區 (8) 6月WWDC 咁3月呢?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
屌你老尾特別功能個post真係害人不淺
用bug fake鳩人話咩同時撳airdrop同相機搞到死機都算
又話咩power off畫面撳實home button清ram
而家部6s搞到得番張wallpaper同assistive touch乜撚都冇
閂機又閂唔到乜撚都做唔到但又唔係hang機喎
屌而家都唔知點撚算

冇電咪清到ram囉
冇呃你喎
用bug fake鳩人話咩同時撳airdrop同相機搞到死機都算
又話咩power off畫面撳實home button清ram
而家部6s搞到得番張wallpaper同assistive touch乜撚都冇
屌而家都唔知點撚算

冇電咪清到ram囉
冇呃你喎

即係我而家要等到部機無電強制power off?
唔撚係掛
屌而家都唔知點撚算

冇電咪清到ram囉
冇呃你喎

唔撚係掛

強制 reboot 一次啦
屌而家都唔知點撚算

冇電咪清到ram囉
冇呃你喎

唔撚係掛

唔該晒
個人太亂一時唔記得有force restart
我想問
想買外國iTunes嘅片入iPad有咩要注意?
我開咗外國ac
因為想學外語

有冇lightning頭 入耳式 耳機推薦,平平地 幾百以內。
apple 原裝隔音太差。
屌而家都唔知點撚算

冇電咪清到ram囉
冇呃你喎

唔撚係掛

唔該晒
個人太亂一時唔記得有force restart

有冇lightning頭 入耳式 耳機推薦,平平地 幾百以內。
apple 原裝隔音太差。

唔係得beats咩
最無辜係plus 仔🙇🏻大家手下留情,hkg+同plus仔係好高質

Plus仔

痴線
airpod 同 beats x 最後好果斷咁揀左beats x

即買即用 藍色

我等唔到AirPods 又唔想要入耳式 頭先買左beats solo3

Beats咁廢都買 貴野價錢垃圾聲

順耳就得啦~ 貪佢有w1 又唔係入耳
用得藍芽就唔講求音質
屌你 Apple

今日兩部 iPad 連到線 上唔到網 打上PCCW Hotline 問職員 佢哋話冇問題

拎返部 舊M8 一試 上到網 喺電話度同職員講 唔知幾撚尷尬

利 兩部iPad iOS 9.35 10.2 對Apple 產品冇晒信心

router? tplink?

BUFFALO WCR-GN

restart?
呢部野間唔中上唔到網係正常

 Store 最仆街係問唔同精靈有唔同答案
https://youtu.be/MPKPqTSbqqk

個14日退款政策因爲咁而取消?
https://youtu.be/MPKPqTSbqqk

個14日退款政策因爲咁而取消?

係,但只係香港取消
如果依家出MacBook air會唔會好不智

我覺得係

我覺得係

因為窮撚買唔起pro又用唔晒佢d功能
歡迎使用即時Chat, 閣下將會接駁到服務員, 請稍候…你現時的輪候次序:3

好緊張
覆錯
歡迎使用即時Chat, 閣下將會接駁到服務員, 請稍候…你現時的輪候次序:3

好緊張

cmhk

好緊張

cmhk

cut 到就轉 csl 大專 wifi

好緊張

cmhk

cut 到就轉 csl 大專 wifi

我係csl跳船
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞