[月經] iOS集中討論區 (8) 6月WWDC 咁3月呢?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
發現好多game買左都冇時間玩/掛住玩課金game

好似Steam咁,只買唔玩?儲Game?
睇黎今次WhatsApp轉會到TG既人都唔少

最緊要d女轉
d女肯轉就成班人一齊轉

我同囡囡用開snapchat
🤡

又做乜撚野

要restart部機先好返

好似Steam咁,只買唔玩?儲Game?

有玩一兩日之後就hea左
This war of mine 刺客
Game dev story同Battle heart真係買黎儲 以前jb玩過 而家買返正版
睇黎今次WhatsApp轉會到TG既人都唔少

最緊要d女轉
d女肯轉就成班人一齊轉

我同囡囡用開snapchat

same
想搶客?
有冇巴打拎過自己部機同apple store啲機對比過
好明顯黃好多 今日換左moon(佢話)仲要膠紙積都未整好
都唔知會唔會影響防水
Btw個職員好好服務 好詳細講解
有冇巴打拎過自己部機同apple store啲機對比
都唔知會唔會影響防水

成日見到有巴打上黎咁講
在座咁多位巴打有冇人用過一隻影相APP叫ProCamera. ?
見到佢特價8蚊啲功能好似唔錯
如果有用開麻煩講下O唔OK
https://itunes.apple.com/us/app/procamera/id694647259?mt=8

用開呢個
ProCam 4 - Manual Camera + RAW by Samer Azzam
https://appsto.re/hk/zLCJR.i

究竟3月有冇發佈會架,想換7 plus玩電流
又想睇下有冇新se
有冇巴打拎過自己部機同apple store啲機對比
都唔知會唔會影響防水

成日見到有巴打上黎咁講

膠紙漬 要用丙酮(天拿水)溶解再抹走
要整好耐 唔會影響防水
是咁的,頭先食飯果陣啊小心整左d油落去個聽電話位度,之後同人講電話就只聽到好細聲,點算
是咁的,頭先食飯果陣啊小心整左d油落去個聽電話位度,之後同人講電話就只聽到好細聲,點算

熄機 滴1滴酒精 (90%)以上 落個位度
再用紙巾索走 抹乾

重複以上過程幾次 睇下有冇改善
究竟3月有冇發佈會架,想換7 plus玩電流
又想睇下有冇新se

等囉
屌,同個EarPods 友同巴士
隔三四行都聽到佢聽咩歌
屌,同個EarPods 友同巴士
隔三四行都聽到佢聽咩歌

世界級漏音

再用紙巾索走 抹乾

咁呢個時間邊度有得買消毒酒精

再用紙巾索走 抹乾

咁呢個時間邊度有得買消毒酒精

7-11有掛
8蚊果堆app有無正野
想問下
有部好舊嘅ipod touch 3俾個paascode lock咗,唔記得咗pw,有冇方法解到?
駁itunes唔使諗,因為太舊,都已經唔係同一部機
想問下
有部好舊嘅ipod touch 3俾個paascode lock咗,唔記得咗pw,有冇方法解到?

ios幾?
想問下

ios幾?

ipod touch 3最盡好似係5
想問下

ios幾?

ipod touch 3最盡好似係5

試下用愛思助手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞