[月經] iOS集中討論區 (8) 6月WWDC 咁3月呢?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
我終於體驗氣溫凍,部iPhone 會無電熄機喇 同條女去冬季樂園個冰雪館,佢6+我6s+先後因為凍,出菊花圈 嗰時兩部機都仲有50%電 佢嗰部再禁熄機制就話要叉電先可以著返 我嗰部仲勁,禁極都無反應(因為我部6s+舊電虧虧地) 之後要走返出館外先搵個尿袋先叉得返

我想問apple送貨會唔會冇單
宅急便送左隻airpod黎但唔覺有單

email 單
今日tim 仔係答問會講
"You will see us do more in the pro area,"
好多蝗話由10.2.1 開始 如果你部機舊電虧嘅話會降頻
今日tim 仔係答問會講
"You will see us do more in the pro area,"

iphone pro
我終於體驗氣溫凍,部iPhone 會無電熄機喇 同條女去冬季樂園個冰雪館,佢6+我6s+先後因為凍,出菊花圈 嗰時兩部機都仲有50%電 佢嗰部再禁熄機制就話要叉電先可以著返 我嗰部仲勁,禁極都無反應(因為我部6s+舊電虧虧地) 之後要走返出館外先搵個尿袋先叉得返

試過 2部iphone都先後陣忙 好彩有有相機同gopro

咪影唔到相

好在有部5s後備機影 唔係都唔知點影
不過部5s用電都幾正常
有無人知點解凍,iPhone 一定會倒水電 快速熄機?

係咪因為凍要消耗多啲電黎保持電壓 就好似人凍都要食多啲野咁 因為能量消耗多左
大家用咩keyboard, kaiboard 定原生/+Gboard
Kaiboard 好似越用越慢,成日彈左原生手寫俾我

原生 但係買左kaiboard

Chok巴知唔知點樣clear左stock個emoji keyboard既frequently use個part

你瘋狂㩒其他 慢慢洗走佢

咪影唔到相

好在有部5s後備機影 唔係都唔知點影
不過部5s用電都幾正常
有無人知點解凍,iPhone 一定會倒水電 快速熄機?

係咪因為凍要消耗多啲電黎保持電壓 就好似人凍都要食多啲野咁 因為能量消耗多左

因為凍,電阻會少左,功率要提升黎維持constant voltage.
PR=V^2=constant
約左ifc換6s電,快到1個鐘攪掂

做乜9

做乜9

跌左落地下?

做乜9

跌左落地下?

就係無跌過
上個禮拜先係個乜鳩清倉買
我屌

做乜9

跌左落地下?

就係無跌過
我屌

紅字為重點

做乜9

跌左落地下?

就係無跌過
我屌

紅字為重點

做乜9

跌左落地下?

就係無跌過
我屌

紅字為重點

好彩買唔到

做乜9

跌左落地下?

就係無跌過
我屌

https://lihkg.com/thread/133079/page/13?ref=ios

做乜9

跌左落地下?

就係無跌過
我屌

https://lihkg.com/thread/133079/page/13?ref=ios

做乜9

跌左落地下?

就係無跌過
我屌

做乜9

跌左落地下?

就係無跌過
我屌

次貨倉
你無睇post 咩

做乜9

跌左落地下?

就係無跌過
我屌

次貨倉
你無睇post 咩

貪平之過
10.3個密碼係咪唔可以再用4位數

可以

之前睇唔知邊段文章話冇左
fake人

橫條改圓點啫

加打一個字做password係直頭出個message話唔俾你咁做
本身iphone 有一堆相係用itunes 同步入去,本身都冇乜野,今日突然間“唔見哂“同步入去果d 相,但相機影既就仲係度。

點解係“唔見哂“係因為d 相其實仲係度,用search 功能係search 到d相,但下面我的相簿就冇哂,有冇人知點解會咁

iphone 7, ios 10.2.1

未入過相答唔到

做乜9

跌左落地下?

就係無跌過
我屌

嘩屌全部老鼠貨?
間清倉真係鬼到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞