[月經] iOS集中討論區 (8) 6月WWDC 咁3月呢?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
幾時有新ipad呀,等到頸都長

如果勁過pro 9.7好多既話我會
我想問下你地個lihkg係咪都會狂彈pop up廣告?
果個咩「如有天櫻花正開 還未儲夠miles」果個

屌佢老母依家每入一個post都彈一次
以前冇架喎,個廣告好撚煩

從來冇見過lihkg會彈全頁廣告

傳低階版iPad(非pro)只會改少少spec
應該都係hea up
可能得a9

應該都係hea up
可能得a9

希望佢iPad mini 有a9,宜家mini得a8,唔上唔落,air2粒a8x雖然同a9差唔多(cpu),但air2又唔夠mini好揸

我以前都冇
好似由昑日開始就係咁
我初頭以為係我hi到廣告所以彈出黎
但之後試左一撳完post我即刻放手佢都彈出黎

但我係度講完之後又乜事都冇

7 plus都3gb ram la
新ipad 3gb 以上唔洗審
spotify 點樣背景都播到
一開game 佢就自己熄左

我以前都冇
好似由昑日開始就係咁

又黎料
我岩岩入呢個post都有彈
上圖係我係果個post睇睇下就彈出黎,但果個位明明係冇廣告
spotify 點樣背景都播到
一開game 佢就自己熄左

你隻game強制熄其他音樂?

我以前都冇
好似由昑日開始就係咁

又黎料

見都未見過 你用咩router 之前見過有d巴打係router比人改左野之後成日彈廣告

我以前都冇
好似由昑日開始就係咁

又黎料

見都未見過 你用咩router 之前見過有d巴打係router比人改左野之後成日彈廣告

Airport tc 應該唔關router事

以前一路都有呢個廣告,不過係post內reply與reply之間既廣告
依家就係變左reply之間冇廣告,得返底下既banner廣告,同埋間唔中彈呢個廣告出黎

我以前都冇
好似由昑日開始就係咁

[img]https://na.cx/i/r2Wf346.jpg[/im][img]https://na.cx/i/5Jb4735.jpg[img]

又黎料

以前一路都有呢個廣告,不過係post內reply與reply之間既廣告
依家就係變左reply之間冇廣告,得返底下既banner廣告,同埋間唔中彈呢個廣告出黎

咁要report比連巴/望遠知wo

我好似知道點解
呢兩日我電話setting剩係轉過location service->system service->location based iAds

岩岩試驗左,關左location based iAds:

開左location based iAds:

試左3次,都係一開左就會係指定位置出廣告
即係迫我一定要開location based iAd?

我好似知道點解
呢兩日我電話setting剩係轉過location service->system service->location based iAds

岩岩試驗左,關左location based iAds:
[img]https://na.cx/i/mv3nh4Q.jpg[/im]
開左location based iAds:
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/02/024951_4f84ce9c51460065b7b43f57d50c5a39.jpg[/im]

試左3次,都係一開左就會係指定位置出廣告
即係迫我一定要開location based iAd?

咁你唔彈既話 唯有係開左佢 我冇事

做乜9

跌左落地下?

就係無跌過
上個禮拜先係個乜鳩清倉買
我屌

紅字為重點

做乜9

跌左落地下?

就係無跌過
我屌

https://lihkg.com/thread/133079/page/13?ref=ios

做乜9

跌左落地下?

就係無跌過
我屌

次貨倉
你無睇post 咩

貪平之過

r.i.p

做乜9

跌左落地下?

就係無跌過
我屌

紅字為重點

慳埋都未夠整or 俾夜淫巴上一次大陸
到底會唔會有新se

32 64 128 256

應該都係hea up
可能得a9

7 plus都3gb ram la
新ipad 3gb 以上唔洗審

4gb

做乜9

跌左落地下?

就係無跌過
我屌

紅字為重點

荃CHING都買左 ?

做乜9

跌左落地下?

就係無跌過
我屌

紅字為重點

荃CHING都買左 ?

開工 唔得閒兼嫌某骨場遠

跌左落地下?

就係無跌過
我屌

紅字為重點

荃CHING都買左 ?

開工 唔得閒兼嫌某骨場遠

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞