[月經] iOS集中討論區 (8) 6月WWDC 咁3月呢?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
👽
2012版MacBook pro
如果d硬件加到盡 2手買幾錢先合理
ps.個喇叭神神地

13定15

應該5-6千掛

dcfever 海鮮價

4500-5000
今朝部機無啦啦紅mon...嚇到我pk
iphone6 plus, 10.2 jb

jb
計過條數 BeatX暫時可以唔買住 始終d舊野未壞 同埋有其他野要買
計過條數 BeatX暫時可以唔買住 始終d舊野未壞 同埋有其他野要買

Chok哥買野都要計數
ps.個喇叭神神地

13定15

應該5-6千掛

dcfever 海鮮價

4500-5000

有無link參考下
ps.個喇叭神神地

13定15

應該5-6千掛

dcfever 海鮮價

4500-5000

有無link參考下

http://www.dcfever.com/trading/search.php?keyword=macbook+pro+2012&token=eqeppppreqwpqqt

Chok哥買野都要計數

我要預埋9月部iPhone嘛

乜都買到時買唔到

有無人試過

有無人試過

用緊 冇咩特別

有無人試過

限免個陣download左,幾好用
希望6仔換電換mon又可以繼續捱多兩三年

我用緊 6s,女朋友用 6,好 feel 到 6 得 1gb ram 真係唔掂

算係咁 10.3 pb3 6s 換左電

邊到換?
有冇用過backuptrans既巴打 假如我有3部電話a同c係android b係apple 如果我想將wtsapp由a去b再去c 使唔使買兩次?
邊到換?

apple store
賣左部iPad pro 9.7, 等出iPad pro 10.5

我今日都換咗喎巴打
換完簡直係重生

有無人試過

用緊 冇咩特別

知唔知有無得同電腦版sync ?
同佢個咩unlimited storage 係放啲歌上去?
好似無乜人講過
賣左部iPad pro 9.7, 等出iPad pro 10.5

咁快賣
話說個睇戲apps Hkmovie6 之前要我update
咁我撳咗啦 佢就一路都update唔到
喺appsstore剩係得圓圈 stop咗咁
但個apps都仲function到
見佢未update到我又覺得好煩 就鏟咗佢諗住再裝

點知之後佢就唔再俾我裝啦
撳極個圓圈都download唔到
已經試過重新開機
又logout appstore 再login
試埋用friend嘅apple id login
同埋update埋ios
都係唔得

唔知可以點做了

轉用Movie Express啦,HKMovie太多廣告,煩到爆
有無人介紹下有咩限免App/網?Game/App咩國家都得
有冇人想一齊訂nomad 夠一定金額免運費

咁快賣

32gb唔夠用 放咗去順便出部新嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞