[月經] iOS集中討論區 (8) 6月WWDC 咁3月呢?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
你地有冇而家係hkbn因為由>=128Kb
轉做<=128Kb會轉去其他台
諗緊轉唔轉走,雖然我唔會用過5GB
但而家好似間間嘅$108 plan都係5GB後限<=128Kb咁嘅

簽咗約可以走?
用緊6仔,
個mon已經爆到七彩,但幸好仲用到
不過呢期嚿電開始壞又自動熄機
應該畀錢整返好佢,
定係堅強地等到出新機
CMHK話我個$68蚊plan仲可以做多18個月 咁唔升住$108lu
10.3 同新 iPad 出

3月會有發佈會,3月頭先出memo

10.3 會有5-6個beta ,後日有beta 3

利申: 9up

快啲出新iPad啦

我只係覺得 apple 每季都會做啲野提升 financial performance

6 月 WWDC
9 月 iPhone
12 月有鬼佬買野大節 Thanksgiving + Cyber Monday + Christmas

但第一季會回落少少,買 iPhone 嘅買哂,送禮嘅送哂

iPad 1, 2, 3 都係3月出
係 iPad 4 開始轉做 9-10月

但同時佢地3 月會出新Mac

所以我覺得一係新 iPad 一係新Mac
但Mac 上年尾先 update 完,最多都係減價
出 iPad 機會高,但得 iPad 發佈又唔係好推到成個發佈會,所以可能有多一樣野

利申: 都係9up
你地有冇而家係hkbn因為由>=128Kb
轉做<=128Kb會轉去其他台
諗緊轉唔轉走,雖然我唔會用過5GB
但而家好似間間嘅$108 plan都係5GB後限<=128Kb咁嘅

簽咗約可以走?

有人話同佢嘈可以cut

快啲出新iPad啦

我只係覺得 apple 每季都會做啲野提升 financial performance

6 月 WWDC
9 月 iPhone
12 月有鬼佬買野大節 Thanksgiving + Cyber Monday + Christmas

出 iPad 機會高,但得 iPad 發佈又唔係好推到成個發佈會,所以可能有多一樣野

你D 9UP太PRO
CMHK話我個$68蚊plan仲可以做多18個月 咁唔升住$108lu

下 屌佢之前fake鳩我加左價
用緊6仔,
應該畀錢整返好佢,
定係堅強地等到出新機

等到咪等
用緊6仔,
應該畀錢整返好佢,
定係堅強地等到出新機

等到咪等

電自己換
6s上左 10.2.1倒水咁可以點

連6s都有呢個問題
BTW 10.2.1都係嚴重問題

等update會正常返?

下 屌佢之前fake鳩我加左價

唔知呀,好似見有D人加有D人唔加

快啲出新iPad啦

6 月 WWDC
9 月 iPhone

你D 9UP太PRO

可能有出ios11
我懷疑, ipad會變到macbook air咁
升左個cpu, 改改個網就算
發佈都廢事
你地有希望都好
上面個9up 好專業下
發佈都廢事

我一直都咁話
發佈都廢事

iMac 上年無更新啊
認真如果Apple TV update 其實我都唔知點

部ATV4我諗用多五年都唔撚會壞

其實好唔好用?

其實好唔好用?

好睇你用咩app

比如我用VLC wifi過片落去 有時睇下youtube Airplay聽歌 出埋ViuTV app仲正
仲有少量party game

我暫時覺得係抵玩既 但係部野好撚廢 成日lag
試唔試10.3 beta好呢
而家10.2.1 so far so gd
試唔試10.3 beta好呢
而家10.2.1 so far so gd

等多一個 beta 啦,就出

其實好唔好用?

好睇你用咩app

比如我用VLC wifi過片落去 有時睇下youtube Airplay聽歌 出埋ViuTV app仲正
仲有少量party game

我暫時覺得係抵玩既 但係部野好撚廢 成日lag

有部ps4係咪冇必要買
新 iPad 換個 HOME 掣就出得
所以出新機嘅可能性都幾大
係唔知蘋果揀邊一期推出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞