[月經] iOS集中討論區 (8) 6月WWDC 咁3月呢?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
有冇巴打會忍唔住手 經常剷走多工入面既app

唔好呀巴打

我會 感覺真係慳電咗
10.3 system 好似慳咗位

有 60.xx GB

轉左file system

唔好呀巴打

我會 感覺真係慳電咗

好似晒電d?

唔好呀巴打

我會 感覺真係慳電咗

好似晒電d?

你剷走完如果有一排都唔開番佢可能真係會慳電咗嘅
想買黑色Lightning線,邊度有第三方平?
想要黑色

淘寶淘Belkin 黑色

Taobao有冇邊條叉電線有mfi?
SE用家
想問我 double tap個home button嘅話
會唔會觸發到其他大機縮個screen落尼果d command

成日手多多係咁tap home button
想知會唔會食多左電或者拖慢部機
SE用家
會唔會觸發到其他大機縮個screen落尼果d command

se本身就係單手用,點會有大機用嘅單手mode

有 60.xx GB

會唔會快d?

有 60.xx GB

會唔會快d?

感覺上快左
SE用家

se本身就係單手用,點會有大機用嘅單手mode

我知啊但如果我係咁撳嘅話
background會唔會run多咗野
有冇pb4包膠?
倒水嗎?
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【Belkin贝尔金苹果MFI认证iPhone7/6plus数据线6S六5手机充电器线】¥ivEK9Do3Hh¥http://c.b3wt.com/h.WeKw87?cv=ivEK9Do3Hh&sm=d6ff4d

開心share 好用有認證夠長
淘過4-5條 平均$70
SE用家

SE cut咗
SE用家

SE cut咗

咁我會繼續起勢咁捽粒home button
Apple server做乜撚野。。。

Downlod個pb 要成1hour.....
過左十五分鐘 pb download個progress仲係54minutes left

呢幾個星期appstore又係慢到仆街

做咩事
過左十五分鐘 pb download個progress仲係54minutes left

做咩事

我冇事wo,個pb4都係分幾鐘down完
Chok仔
10.2.1有冇伏
想update

做咩事

我冇事wo,個pb4都係分幾鐘down完

唔知係咪wifi問題
有冇pb4包膠?
倒水嗎?

應該差唔過 pb3

屋企wifi係netvigator真100mbps
我終於體驗氣溫凍,部iPhone 會無電熄機喇 同條女去冬季樂園個冰雪館,佢6+我6s+先後因為凍,出菊花圈 嗰時兩部機都仲有50%電 佢嗰部再禁熄機制就話要叉電先可以著返 我嗰部仲勁,禁極都無反應(因為我部6s+舊電虧虧地) 之後要走返出館外先搵個尿袋先叉得返

裝 beta 最好用 ipsw iTunes 裝啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞