[月經] iOS集中討論區 (8) 6月WWDC 咁3月呢?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
新會然留名
請問an機轉ios whatsapp啲對話係咪得比錢買software先做到
利申google左

唔該哂
上面唔好意思用錯字
另外請問下用日本apple music係咪要日本信用卡先用到三個月試用期

好似係睇你張卡比唔比用

香港既信用卡都得?
定係買一張日本iTunes card課一次金

比我會買giftcard 廢事煩
認真 其實我一路都估到成件事都係整定
hkg.plus單野太多巧合

其實hkg.plus只係一個prank
背後真係冇陰謀論

利申:

應該咁講,真係同plus仔無關,隔離登啲人諗多咗

真係?依家咁樣都好難唔令人相信係無關喎

我指hkg.plus啫,其他嘅我都唔知道
屌轉咗台好開心 做咗兩個 Speedtest
見到咁就去咗百幾 MB 好後悔

一個speedtest 己經過百 [img]圖片網址 [/img]

睇嚟多人跳船快咗

反正送 wfc 大陸中移動下載仲快 低上載真係

制式上
DL>UL

但都無理由差10倍掛
裝返Whatsapp 2.17.4 見返contact lists爽哂

How

係資源回收筒搵返個ipa出黎
跟住iTunes刪左宜家個個 del iPhone上面個個
再double click 2.17.4 再係iPhone同步
(請先backup)

不過應該半年後就會迫你用最新ver.

搵個ipa有冇教學
裝返Whatsapp 2.17.4 見返contact lists爽哂

How

再double click 2.17.4 再係iPhone同步
(請先backup)

搵個ipa有冇教學

資源回收筒 search ipa

How

(請先backup)

搵個ipa有冇教學

唔知點解appstore 更新到app 但down唔到新app
重新開機完都係一樣
求救

How

(請先backup)

搵個ipa有冇教學

Mac係咪冇

咩料 花生花生

起碼唔好盲目造神先
我地全部憎林早洩過黎, 唔等於連尼住無一早plan定ko高登

因為表面上個個以為係hkg+ 被bam先有lihkg

所以呢?我唔明
有新、聽民意既forum用,又有咩問題

你地明唔明, 了解下lihkg來由 有乜咩問
如果佢地真係有plan, 都係好正常, 唔一定係踩
(咁係hkg+ bam前plan, 定ban後plan, 了解下好正常)
但依家好似白色恐怖咁, 講少少野唔岩聽就 = 高登打手
搞到全世界都唔知就最好, 我愛連尼住

連登仔係咁,總係有一陣青政港獨派味道,唔係黑就係白
準確啲講,應該係話後生仔就係咁...
有返一定年紀,中過伏好多次咪知咩事囉

認同紅字
因為呢到好多呢種人
變到新topic無咩方法Keep到一個topic正常討論

How

(請先backup)

搵個ipa有冇教學

Mac係咪冇

mac你itunes update完apps佢都係丟去垃圾埇
同埋有用time machine咩都救得返

咩料 花生花生

起碼唔好盲目造神先
我地全部憎林早洩過黎, 唔等於連尼住無一早plan定ko高登

所以呢?我唔明

(咁係hkg+ bam前plan, 定ban後plan, 了解下好正常)

認同紅字
因為呢到好多呢種人

一唔啱聽就起晒鋼,攻擊性高到呢,明明又唔係話佢
只問立場,不理裡面講咗咩論點
簡單講即係班友唔多睇字/睇完唔用腦邏輯分析下
只要見到唔啱聽就破口大罵

咩料 花生花生

起碼唔好盲目造神先

所以呢?我唔明

認同紅字
因為呢到好多呢種人

一唔啱聽就起晒鋼,攻擊性高到呢,明明又唔係話佢
只問立場,不理裡面講咗咩論點
簡單講即係班友唔多睇字/睇完唔用腦邏輯分析下
只要見到唔啱聽就破口大罵

紅字為重點
明明唔係講緊佢又要衝出嚟柒
又鬧又踩人唔做乜尻重要無point
你話畀到啲point出嚟有得討論下都話呀
都話左三月冇咩可能有Keynote

How

(請先backup)

搵個ipa有冇教學

Mac係咪冇

mac你itunes update完apps佢都係丟去垃圾埇

死啦 我用appstore update

(請先backup)

搵個ipa有冇教學

Mac係咪冇

有閒位最好itunes都keep晒啲app,做到同iphone一模一樣
restore都方便啲
新會然留名
請問an機轉ios whatsapp啲對話係咪得比錢買software先做到
利申google左

唔該哂
上面唔好意思用錯字
另外請問下用日本apple music係咪要日本信用卡先用到三個月試用期

好似係睇你張卡比唔比用

香港既信用卡都得?
定係買一張日本iTunes card課一次金

比我會買giftcard 廢事煩

唔該巴打

搵個ipa有冇教學

Mac係咪冇

有閒位最好itunes都keep晒啲app,做到同iphone一模一樣
restore都方便啲

係咪itunes backup就會自動keep哂

搵個ipa有冇教學

Mac係咪冇

restore都方便啲

係咪itunes backup就會自動keep哂

好似icloud?唔sure,問下冇keep apps嘅人

咁死啦 靜到咁 好悶

咁死啦 靜到咁 好悶

時間仲咁早
等緊新iPad

咁死啦 靜到咁 好悶

se2

唔好咁老定,三月尾都幾大機會
new iPad
新入手ipad air2
想問有冇咩好用app係for pdf
想用黎圈下答案之類
新入手ipad air2
想問有冇咩好用app係for pdf
想用黎圈下答案之類

goodnotes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞