[月經] iOS集中討論區 (8) 6月WWDC 咁3月呢?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
係唔係錯覺 6仔升左10.3 幾日 發覺load野快左 感覺順左
有無人同我一樣個facebook app無啦啦咩野link都開唔到
係唔係錯覺 6仔升左10.3 幾日 發覺load野快左 感覺順左

唔係錯覺
used time同standby time又變左一樣

應該係beta問題?

999 cycles

成千次cycle都未少於原設計80%

但係都好倒水 唔通真係 os 問題
用咗 10.3 b3兩日, watchOS 3.2 b3 一日

好正
部iphone連屋企wifi果陣用wtsapp telegram會不斷connecting
想問下係咪都關個router係tp link事?
之前見過你地好似講過iphone同tp link係唔夾
Thanks
部iphone連屋企wifi果陣用wtsapp telegram會不斷connecting
Thanks

我係用TP-Link,表示乜撚事都冇
facebook更新完都一樣長拎定位,即係迫我熄鳩咗個定位佢

放棄fb apps
有冇人用過ONKYO聽歌果個app
個介面好柒,但啲人又推介
Thanks

我係用TP-Link,表示乜撚事都冇

咁的確有好多時係唔夾

呢版大家係咪全開

改善果堆我熄哂

全部熄晒

識晒都好似感覺唔到個分別
uber 咁on9send殘體email比我

Thanks

有無人app store更新唔到呀

鎖死 384
想買個smart battery case
其實值唔值
其實而家轉返用3g好似仲好
地鐵load得返野先
又少左咁多人用 速度其實唔差 睇片除外電又可以㩒用d
想買個smart battery case
其實值唔值

Apple

鎖死 384

過左2GB?
有無人app store更新唔到呀

今朝更更下黑mon 轉菊花

鎖死 384

過左2GB?

88 plan

鎖死 384

過左2GB?

88 plan

有384咪好
以前用3台 4g plan過左流量重衰過你

呢版大家係咪全開

改善果堆我熄哂

全部熄晒

識晒都好似感覺唔到個分別

係無 無關係 事實ios個系統電去得快就快
ipad都明顯 左啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞