[月經] iOS集中討論區 (8) 6月WWDC 咁3月呢?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

1. 在設定中新增「應用程式兼容性」的頁面,全面顯示不支援的 32-bit 應用程式。
2. 在 Touch ID 及密碼的介面中,以往輸入手機密碼時的橫線變成小圓點
3. 在「設定」內「一般」的「關於本機」中,提供了全新的 CarPlay 硬件和軟件信息
4. 修復開啟部分應用程式時的黑屏問題。
5. 修復收到通知提醒時的主畫面卡頓問題
6. 修復通知中心會導致重啟的 BUG
7. 修復 DOCK 與主畫面之切換的問題
8. 修復 iPhone 5及5s 在多次開關App Store後會停用動畫功能問題
9. 系統速度明顯有所提升
10. 如沒有輸入 iCloud,設定過程中並不會要求提供 iCloud 數據分析
11. 修復夜間 iCloud 備份功能失敗問題
12. 修復 Lightning 影像轉換器支援問題
13. 修復文件夾卡頓問題

幾時有正式

唔敢肯定仲會唔會再出多幾個Beta

一定會,依家beta 個 buildnumber 仲係testing

Wow 左未?

我加唔到 有無人加到 我張係雙幣

加左 中銀銀聯白金

唔敢自己搞就去apple store 啦

apple換電要幾錢

608?

yup

使唔使等幾日
我冇電話用會死

想快真係自己換,大把教學

呢間嘢大家點睇

聽聞就唔錯

1. 在設定中新增「應用程式兼容性」的頁面,全面顯示不支援的 32-bit 應用程式。
2. 在 Touch ID 及密碼的介面中,以往輸入手機密碼時的橫線變成小圓點
3. 在「設定」內「一般」的「關於本機」中,提供了全新的 CarPlay 硬件和軟件信息
4. 修復開啟部分應用程式時的黑屏問題。
5. 修復收到通知提醒時的主畫面卡頓問題
6. 修復通知中心會導致重啟的 BUG
7. 修復 DOCK 與主畫面之切換的問題
8. 修復 iPhone 5及5s 在多次開關App Store後會停用動畫功能問題
9. 系統速度明顯有所提升
10. 如沒有輸入 iCloud,設定過程中並不會要求提供 iCloud 數據分析
11. 修復夜間 iCloud 備份功能失敗問題
12. 修復 Lightning 影像轉換器支援問題
13. 修復文件夾卡頓問題

10.1.1又可以忍多陣

Wow 左未?

暫只限中銀銀聯卡,你係咪中銀

Wow 左未?

暫只限中銀銀聯卡,你係咪中銀

唔該你解答 唔怪得
想問下 dns服務 食既數據係咪長開wifi造成?

其實都唔知係咩原因會用到

用左成1.幾gb 想知有咩方法減低佢
遲下轉plan 驚唔夠用
大陸出32gb iPhone 6

apple換電要幾錢

608?

yup

使唔使等幾日
我冇電話用會死

呢間嘢大家點睇

聽聞就唔錯

真嘅?謝chok仔
屌佢老味,部6s+變撚左暖蛋 叉電同用佢都係咁

痴線6咁廢仲推出黎做乜春

充大頭

608?

yup

使唔使等幾日
我冇電話用會死

[img]https://na.cx/i/wZKcp84.jpg[img]
呢間嘢大家點睇

聽聞就唔錯

真嘅?謝chok仔

我冇去過 係之前問過野都幾快手答我

充大頭

貪佢會變彎

充大頭

貪佢會變彎

rmb $3399

點睇

充大頭

貪佢會變彎

rmb $3399

點睇

邊到?

充大頭

貪佢會變彎

rmb $3399

點睇

邊到?

https://chinese.engadget.com/2017/02/22/apple-starts-selling-32gb-golden-iphone-6-in-china/

充大頭

貪佢會變彎

rmb $3399

點睇

中階算唔差
我想問點解會有咁撚多個繁體中文

你加左手寫速成倉頡注音拼音筆劃果啲?

你加左手寫速成倉頡注音拼音筆劃果啲?

淨係有速成
想問依家先買6S是否不智
用緊部asus就2年 叉電位虧虧地
睇過ip 6s 同7 覺得兩部好似差唔多
諗住問下咁多位依家出買合唔合理 始終都出左年半
想問依家先買6S是否不智
用緊部asus就2年 叉電位虧虧地
睇過ip 6s 同7 覺得兩部好似差唔多
諗住問下咁多位依家出買合唔合理 始終都出左年半

最好有budget就出7

6s粒電始終冇咁好
話說個睇戲apps Hkmovie6 之前要我update
咁我撳咗啦 佢就一路都update唔到
喺appsstore剩係得圓圈 stop咗咁
但個apps都仲function到
見佢未update到我又覺得好煩 就鏟咗佢諗住再裝

點知之後佢就唔再俾我裝啦
撳極個圓圈都download唔到
已經試過重新開機
又logout appstore 再login
試埋用friend嘅apple id login
同埋update埋ios
都係唔得

唔知可以點做了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞