[月經] iOS集中討論區 (8) 6月WWDC 咁3月呢?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
有se2實轉會
利申:m9用家
有se2實轉會

Se1會唔會再減價
有se2實轉會

Se1會唔會再減價

個價唔似仲有得跌喎
有se2實轉會

Se1會唔會再減價

個價唔似仲有得跌喎

Se1 應該直接收皮啦
csl 好似成日都收唔滿咁
有se2實轉會

Se1會唔會再減價

個價唔似仲有得跌喎

Se1 應該直接收皮啦

或者16/64GB變32/128GB但keep舊價就算
csl 好似成日都收唔滿咁

有無試過收得滿但係連Whatsapp都Connect唔到?
有se2實轉會

Se1會唔會再減價

個價唔似仲有得跌喎

Se1 應該直接收皮啦

或者16/64GB變32/128GB但keep舊價就算

有機會
一開藍芽就打唔到字
間歇性發作 sbh54
LIHKG 三日內respring左兩次 7plus 10.3 pb4
LIHKG 三日內respring左兩次 7plus 10.3 pb4

我暫時未有呢個問題

7 10.3b4
同 air 2 10.3b4
我ICLOUD熄左UPLOAD所有相
而家想係MAC到係ICLOUD睇D相 點解有D有UP到有D無
而家先黎出7係咪好傻仔?

出6S
而家先黎出7係咪好傻仔?

我上個月先岀6s

提你上小d
屌,隔離有個5p 疑似中毒,

好驚拖累jailbreak 嘅聲譽
有冇人知道apple music upload左上去icloud既歌會keep幾耐?
之前用左一排up曬舊電腦d歌上去icloud就停左半年左右
最近sub返apple music之前up左果d歌冇曬
大家用開咩天氣app? 邊隻"凖"啲 ?
大家用開咩天氣app? 邊隻"凖"啲 ?

香港天文台
有冇人知道apple music upload左上去icloud既歌會keep幾耐?
之前用左一排up曬舊電腦d歌上去icloud就停左半年左右
最近sub返apple music之前up左果d歌冇曬

apple music過咗期?
屌,隔離有個5p 疑似中毒,

好驚拖累jailbreak 嘅聲譽

有冇人要左中移果6GB數據,可唔可以話我知伢地3G個速度有冇變
我3G都仲好似係限速咁樣
有冇人要左中移果6GB數據,可唔可以話我知你地3G個速度有冇變
我3G都仲好似係限速咁樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞