[月經] iOS集中討論區 (8) 6月WWDC 咁3月呢?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
屌轉咗台好開心 做咗兩個 Speedtest
見到咁就去咗百幾 MB 好後悔

一個speedtest 己經過百 [img]圖片網址 [/img]

睇嚟多人跳船快咗

反正送 wfc 大陸中移動下載仲快 低上載真係

制式上
DL>UL

個個都全速,跟住個個都慢

咩料 花生花生

起碼唔好盲目造神先
我地全部憎林早洩過黎, 唔等於連尼住無一早plan定ko高登

因為表面上個個以為係hkg+ 被bam先有lihkg

所以呢?我唔明
有新、聽民意既forum用,又有咩問題

其實都唔係新、聽民意問題
而係ios上唔到高登呀屌

咁hkgz?

hkgz當時未出(而家出都太遲)
再者hkgz你一用落就知hkg+/lihkg差好遠,仲係好多功能都冇,用兩用都中bug

咁如果你上到高登,你係咪會返去 ?

我上返去嗰邊都冇晒人啦,forum最緊要係乜?
雖然是睇得出同一個post嗰邊嘅reply其實係高汁啲,最大鑊只係唔夠人
高登要好好諗下自己之後嘅定位係點
認真 其實我一路都估到成件事都係整定
hkg.plus單野太多巧合

咩料 花生花生

起碼唔好盲目造神先
我地全部憎林早洩過黎, 唔等於連尼住無一早plan定ko高登

所以呢?我唔明

你地明唔明, 了解下lihkg來由 有乜咩問
如果佢地真係有plan, 都係好正常, 唔一定係踩
(咁係hkg+ bam前plan, 定ban後plan, 了解下好正常)
但依家好似白色恐怖咁, 講少少野唔岩聽就 = 高登打手
搞到全世界都唔知就最好, 我愛連尼住

連登仔係咁,總係有一陣青政港獨派味道,唔係黑就係白
準確啲講,應該係話後生仔就係咁...
有返一定年紀,中過伏好多次咪知咩事囉

起碼唔好盲目造神先

所以呢?我唔明

咁hkgz?

再者hkgz你一用落就知hkg+/lihkg差好遠,仲係好多功能都冇,用兩用都中bug

如果有個新高登APP有HKG+咁嘅質素,會。

見到佢update個高登app就知係冇得救
太多細節位要執,可以講畀佢聽有乜問題
但問題佢會唔會聽/做唔做到先得架

咩料 花生花生

起碼唔好盲目造神先

所以呢?我唔明

(咁係hkg+ bam前plan, 定ban後plan, 了解下好正常)

成班憎早洩而出走
黎到就捧撚到連尼住上天

一定要造神
政治上又係咁...

其實早洩(或一眾admin團隊)會亂bam人都唔係day1嘅事
上開高登都知一向係鳩bam人冇解釋,又唔會解bam返(isp mail都可以做到咁串 )

所以早洩係乞人憎,但我覺得唔係主因
主因都係ios冇咗hkg+根本上唔到高登
屌轉咗台好開心 做咗兩個 Speedtest
見到咁就去咗百幾 MB 好後悔

一個speedtest 己經過百 [img]圖片網址 [/img]

睇嚟多人跳船快咗

反正送 wfc 大陸中移動下載仲快 低上載真係

制式上
DL>UL

個個都全速,跟住個個都慢

你地個speedtest睇到用左幾多MB

其實hkg.plus只係一個prank
背後真係冇陰謀論

利申:

咁hkgz?

如果有個新高登APP有HKG+咁嘅質素,會。

見到佢update個高登app就知係冇得救
太多細節位要執,可以講畀佢聽有乜問題
但問題佢會唔會聽/做唔做到先得架

佢要整一早就整啦,到佢今日可能整好哂跟著分分鐘又一年都唔更新番一次

咩料 花生花生

起碼唔好盲目造神先

所以呢?我唔明

連登仔係咁,總係有一陣青政港獨派味道,唔係黑就係白
準確啲講,應該係話後生仔就係咁...
有返一定年紀,中過伏好多次咪知咩事囉

呢到最大果個都係垃圾青政d fans
唔通可以期望跟佢果d會高汁

背後真係冇陰謀論

利申:

背後真係冇陰謀論

利申:

應該咁講,真係同plus仔無關,隔離登啲人諗多咗
裝返Whatsapp 2.17.4 見返contact lists爽哂
裝返Whatsapp 2.17.4 見返contact lists爽哂

How
三月四喇!!!
tim cook我屌你老母!
三月四喇!!!

Molamola
新會然留名
請問an機轉ios whatsapp啲對話係咪得比錢買software先做到
利申google左

唔該哂
上面唔好意思用錯字
另外請問下用日本apple music係咪要日本信用卡先用到三個月試用期

How

係資源回收筒搵返個ipa出黎
跟住iTunes刪左宜家個個 del iPhone上面個個
再double click 2.17.4 再係iPhone同步
(請先backup)

不過應該半年後就會迫你用最新ver.
新會然留名
請問an機轉ios whatsapp啲對話係咪得比錢買software先做到
利申google左

唔該哂
上面唔好意思用錯字
另外請問下用日本apple music係咪要日本信用卡先用到三個月試用期

好似係睇你張卡比唔比用
新會然留名
利申google左

唔該哂
上面唔好意思用錯字

好似係睇你張卡比唔比用

屌apple 我每4年先換一次機就係因為會出S版
佢今次如果出iphone8 換個新design
咪要做白老鼠
新會然留名
利申google左

唔該哂
上面唔好意思用錯字

好似係睇你張卡比唔比用

咪要做白老鼠

風繼續吹
新會然留名
利申google左

唔該哂
上面唔好意思用錯字

好似係睇你張卡比唔比用

咪要做白老鼠

風繼續吹

點睇G6個18:9 即係2:1 moon
新會然留名
利申google左

唔該哂
上面唔好意思用錯字

好似係睇你張卡比唔比用

香港既信用卡都得?
定係買一張日本iTunes card課一次金

背後真係冇陰謀論

利申:

應該咁講,真係同plus仔無關,隔離登啲人諗多咗

真係?依家咁樣都好難唔令人相信係無關喎
三月四喇!!!

Molamola

大家等9月先有野發佈

6月通常得os
新會然留名
利申google左

唔該哂
上面唔好意思用錯字

好似係睇你張卡比唔比用

咪要做白老鼠

風繼續吹

點睇G6個18:9 即係2:1 moon

部野幾靚既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞