[月經] iOS集中討論區 (8) 6月WWDC 咁3月呢?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
話說個睇戲apps Hkmovie6 之前要我update
咁我撳咗啦 佢就一路都update唔到
喺appsstore剩係得圓圈 stop咗咁
但個apps都仲function到
見佢未update到我又覺得好煩 就鏟咗佢諗住再裝

[img]https://na.cx/i/CTt3mFy.jpg[img]
點知之後佢就唔再俾我裝啦
撳極個圓圈都download唔到
已經試過重新開機
又logout appstore 再login
試埋用friend嘅apple id login
同埋update埋ios
都係唔得

唔知可以點做了

iTunes
5S唔知仲可以玩多幾耐呢

10.3 pb3 都有排玩

5s粒電真係不敢恭維

5s粒電真係不敢恭維

換粒電又一條好漢
想問依家先買6S是否不智
用緊部asus就2年 叉電位虧虧地
睇過ip 6s 同7 覺得兩部好似差唔多
諗住問下咁多位依家出買合唔合理 始終都出左年半

最好有budget就出7

6s粒電始終冇咁好

thx巴打
Instagram multi photos 功能要iOS 幾先有
Instagram multi photos 功能要iOS 幾先有

邊有咁快個個有 不嬲新功能都係分批出

10.3 beta都未見有
2012版MacBook pro
如果d硬件加到盡 2手買幾錢先合理
ps.個喇叭神神地
ps.個喇叭神神地

13定15
ps.個喇叭神神地

13定15

希望6仔換電換mon又可以繼續捱多兩三年

我用緊 6s,女朋友用 6,好 feel 到 6 得 1gb ram 真係唔掂

我用緊 6s,女朋友用 6,好 feel 到 6 得 1gb ram 真係唔掂

邊有咁快個個有 不嬲新功能都係分批出

10.3 beta都未見有

好似唔關 OS version 事
10.3 pb3 係幾順 不過電都係
利申 6
10.3 pb3 係幾順 不過電都係
利申 6

既然你都up beta 點解唔報告電力反應下
ps.個喇叭神神地

13定15

應該5-6千掛😂
仆街用左emoji
仆街用左emoji

仆街用左emoji

死mk成日溝女
Shitty iOS 10.3 b3 部7+好撚快
仆街用左emoji

仆街用左emoji

仆街用左emoji

今朝部機無啦啦紅mon...嚇到我pk
iphone6 plus, 10.2 jb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞