[月經] iOS集中討論區 (8) 6月WWDC 咁3月呢?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
我屌你呀whatsapp?
Status整走左 contact list又唔知死左去邊

冇得再stalk人地啲status

唉屌

佢個story係睇唔到有咩人睇咗
大大嚿bug都推出嚟
我屌你呀whatsapp?
Status整走左 contact list又唔知死左去邊

冇得再stalk人地啲status

唉屌

佢個story係睇唔到有咩人睇咗
大大嚿bug都推出嚟

睇到喎
今日又特價,唸緊買唔買好

我$38買完好少玩

好悶㗎

8蚊係抵,不過得5到6個story就完
之前限免down 左infinity blade 2,超好玩
一玩就連玩2個鐘,遲啲買埋1同3

之前限免down曬3集 玩都未玩過

有冇人去過呢間換,
iPhone 6換玻璃$300
今日準備去,驚佢會換得柒

換過電 ok的
fb跪低啦 本身最簡潔都搞到咁 唔跪你收硬皮

又做乜撚野

其實 fb 都幾狗,要不是財雄勢大一早比人屌左 copycat

其實 fb 都幾狗,要不是財雄勢大一早比人屌左 copycat

抄snapchat抄到全部app都想整story落去 想搶客 賤撚到呢
睇黎今次WhatsApp轉會到TG既人都唔少

呢隻indie game幾好玩
特價$8
板撞珠既RPG版
彷牛龜Gameboy畫風
有得救人做幫手
幫手有唔同能力
要避Boss既攻擊
偏難玩

特價$8
板撞珠既RPG版
有得救人做幫手
幫手有唔同能力
要避Boss既攻擊
偏難玩

正喎巴打,鐘意分享限時特價Game,正,我鐘意

最緊要d女轉
d女肯轉就成班人一齊轉

最緊要d女轉
d女肯轉就成班人一齊轉

班abc港女同年輕中學雞唔會咁易轉tg la

最緊要d女轉
d女肯轉就成班人一齊轉

班abc港女同年輕中學雞唔會咁易轉tg la

ABC港女要食仔緊係要有埋電話啦

有冇人去過呢間換,
iPhone 6換玻璃$300
今日準備去,驚佢會換得柒

換過電 ok的

換過lg g2個mon,用完幾個星期就壞多次`

應該唔會
我想問下新macbook幾時發佈
我想問下新macbook幾時發佈

pro舊年已出應該冇咁快
12吋可能三月會upgrade去第七代u嘅
Apple換電幾錢?
Apple換電幾錢?

6百幾

特價$8
板撞珠既RPG版
有得救人做幫手
幫手有唔同能力
要避Boss既攻擊
偏難玩

正喎巴打,鐘意分享限時特價Game,正,我鐘意

你如有好玩既game都推介下
唔一定要限時特價或免費先推介
呢D indie game比較少宣傳真係好難係App Store留意到
在座咁多位巴打有冇人用過一隻影相APP叫ProCamera. ?
見到佢特價8蚊啲功能好似唔錯
如果有用開麻煩講下O唔OK
https://itunes.apple.com/us/app/procamera/id694647259?mt=8
在座咁多位巴打有冇人用過一隻影相APP叫ProCamera. ?
見到佢特價8蚊啲功能好似唔錯
如果有用開麻煩講下O唔OK
https://itunes.apple.com/us/app/procamera/id694647259?mt=8

用開呢個
ProCam 4 - Manual Camera + RAW by Samer Azzam
https://appsto.re/hk/zLCJR.i
reigns囉,有無人玩,23蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞