[月經] iOS集中討論區 (8) 6月WWDC 咁3月呢?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
依家入手se係咪好不智
我用緊iphone6,但因為我隻手細 成日揸唔穩
同埋16gb唔夠用,ram少
所以想換se好耐
各位比啲意見我,而家入手se,定等下部

買啦
六月都未必有SE2

認真呢 會唔會以後都唔出細機...
依家入手se係咪好不智
所以想換se好耐

買啦
六月都未必有SE2

點會唔出,Apple依家向下滑,專注向細機發展
依家入手se係咪好不智
所以想換se好耐

買啦
六月都未必有SE2

哎也 好困擾 到底買唔買好
依家入手se係咪好不智
所以想換se好耐

買啦
六月都未必有SE2

哎也 好困擾 到底買唔買好

出啦,無人會話你,自己岩用就夠

到底Apple會唔會係3月攪Event

係咪有法律問題所以無電話錄音既app? 我見打出去都好似有呢款app,但來電錄音好似唔太搵到

唔係 係因為iOS

佢幫我打完

佢幫我打完

佢幫我打完

Ali
屌,ip7 條3.5mm 轉換線
搭車個陣跌撚左
毒撚調查巴打你點數野架 1001留番比大家果句就1001左

sorry
等出10.3正式版
等出10.3正式版

邊有咁快
adblock futuremind 平時用4G上網就正常block到
但點解係屋企一連wifi連block唔到, D廣告出哂黎
有冇巴打有解決方法

有冇巴打知點解
呢排lihkg load post好撚慢
屌,ip7 條3.5mm 轉換線
搭車個陣跌撚左

點會咁小心,點解唔連埋耳機一直插住?

好似data center 出事

得罪講句, 相比hkg+
連登呢2個個hea 好多
先唔講web,
app照抄hkg+果part都可以咁耐都未搞掂
再係咁睇下連登仔又幾時反底
開左adblock 睇唔到apple daily 要熄左邊個 blocking list? 唔記得左

videoplaza

Thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞