[月經] iOS集中討論區 (8) 6月WWDC 咁3月呢?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
今日又特價,唸緊買唔買好
有冇用過backuptrans既巴打 假如我有3部電話a同c係android b係apple 如果我想將wtsapp由a去b再去c 使唔使買兩次?

點解要咁

要分開買唔同版本wo應該
賣左部iPad pro 9.7, 等出iPad pro 10.5

咁快賣

我廢事放 反正都係睇下片打機用 部野仲好撚勁 不過倒水

我$38買完好少玩
有無人介紹下有咩限免App/網?Game/App咩國家都得

Appshopper
無聊一問下大家部iPhone都係邊到造
上網睇話香港啲機大部分序號都係C開頭,即係深圳廠造
但係我由5C買到SE到6S都係F開頭,鄭州廠造

我$38買完好少玩

好悶㗎
無聊一問下大家部iPhone都係邊到造
上網睇話香港啲機大部分序號都係C開頭,即係深圳廠造
但係我由5C買到SE到6S都係F開頭,鄭州廠造

咪又係大陸
邊到換?

apple store

你係有問題嘅機唔洗錢拎去換定係就咁比錢換

我$38買完好少玩

好悶㗎

8蚊係抵,不過得5到6個story就完
之前限免down 左infinity blade 2,超好玩
一玩就連玩2個鐘,遲啲買埋1同3
facebook真係戇撚鳩
有冇用過backuptrans既巴打 假如我有3部電話a同c係android b係apple 如果我想將wtsapp由a去b再去c 使唔使買兩次?

點解要咁

其實應該係話,點解唔直接由A去C,而要經B
同埋唔係買左條key之後,用幾多次都得架咩
我屌你呀whatsapp?
Status整走左 contact list又唔知死左去邊

條死仆街買左whatsapp後就係咁搞埋哂d垃圾update 屌

冇得再stalk人地啲status

條死仆街買左whatsapp後就係咁搞埋哂d垃圾update 屌

冇得再stalk人地啲status

唉屌

點解要咁

An轉I

I轉An
好似要分開買
backuptrans唔係有個an+i一齊嘅版本咩

你會唔會預計自己會再轉會

點解要咁

An轉I

I轉An
好似要分開買

真係唔知

你會唔會預計自己會再轉會

上面提到an同i要分開買
我先咁講
想問下
買iphone 個一年apple care
個mon花左想換要幾錢
想問下
買iphone 個一年apple care
個mon花左想換要幾錢

http://www.apple.com/hk/support/products/iphone.html

有冇人去過呢間換,
iPhone 6換玻璃$300
今日準備去,驚佢會換得柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞