[第二季][RPG] 異世界打輸仗做逃兵,比靚女係城牆截停左 第四版

983 回覆
96 Like 4 Dislike

屌笑左

http://lmgtfy.com/?q=%E5%B0%BE%E6%A9%9F

Let me google that for you

咁都得

仲好睇過樓豬啲文

咁樣hurt我

樓豬的五十度陰影

M底樓豬
睇左成個禮拜
live左
睇左成個禮拜
live左

歡迎
睇來西城勇應該係以火燄嘅顏色以提升唔同屬性 屬性重疊可以將最高嘅屬性同化其他自己想要嘅屬性?定係重疊疊加,咁只要平均點屬性,一超載就起一個雙倍咁味好撚尾機

會唔會有機會同廢青狼打翻場
隻狂戰仲有冇得出場

做咩?J佢? 冇啦複賽同準決賽都係出一個

又一挑二又gladiator
雖然on99又人爆頭

Russell Crowe
第十四章-翱翔天空的王者
大斧像碎紙機一樣切碎精靈的防線。大盾兵全數戰死,天使守衛無法跟
紅皮獸人纏鬥,回頭撒退時被獸人扯着翅膀摔向地面,一腳踩斷她們的
身軀。

精靈紛紛退到帕修斯身後重組防線,他舉起大盾力敵多隻獸人,撐起半
條戰線。

「冠桐!把內湖要塞的NPC調出來!」帕修斯回頭怒吼。

渾身黑血的冠桐立即點頭,騎着骨馬奔進城。

「Push my friend!Push!」Pike大叫。

紅皮獸人的大斧舞得更快,精靈殘存的軍隊節節敗退,頹勢已現。

帕修斯且戰且退,獸人軍隊一口氣推到薄鐵牆底下。

就在精靈兵士氣崩潰的邊緣───銀色龍紋的騎兵團終於趕上。

「Defensive stand!」紅皮軍隊仍有半數存活,狀態良好。

要是騎兵被抓着必死無疑,現埸只有帕修斯一人可以抵抗獸人兵的斧
擊。

然而,騎兵團沒有選擇餘地,型成錐陣插向獸人後方。

「Counter charge ready!On my mark!」Pike屏神聚息說,紅皮
獸人已經排成一線。

鐵蹄紛飛。

「Hold!」

騎士們放下長槍。

「Hold!!!」

「為了安多莉亞!!!!!!!!!!」騎兵團爆出人類的戰吼。

「NO──」Pike突然沉默,獸人全軍垂下武器,呆頭呆腦一樣看着騎
兵團。

砰!!!!!

前線獸人沒有格擋,立即被騎槍刺穿身體,命喪當埸!

騎兵團大喜,馬上拔出配劍瘋狂砍殺。

帕修斯重整精靈殘兵,配合數十隻沙牛騎兵出城接應盟友。

兩股力量前後夾擊,把紅皮獸人全軍殲滅。

「Now loading,please wait………………」

美服玩家被扯進一條時光隧道,腳步一沉,出現在華斯汀大教堂之中。

「WTF?!」Pike呆望四周,驚恐問。

「President Pike!‘Guzz’ has fallen and……(Pike總統,古滋失
守,而…)」一名美服翼騎兵衝到Pike身邊急報。

「WHAT DO YOU MEAN ‘FALLEN’?!」Pike開
張水管粗大的喉嚨狂吼,嚇怕大教堂附近的小動物。

「We tried to hold them but………….」翼騎兵冤枉說。

「THEN KEEP TRYING YOU SON OF BI
**H!」Pike破口大罵。

「WHAT THE F**K JUST HAPPEN?!」
Smith也回到美服。

「Guzz has fallen!」Pike怒吼。

「To who?!」Smith問。

「A group of human rebellion(一群人類叛軍)and….」翼騎兵欲
言又止。

「AND WHAT?!NOW WE LOST ALL THE 
PROCESS ON ‘O SERVER’!(然後呢?!我們已經
失去‘O服’所有進度了)」Pike怒不可遏,一劍斬爛大教堂的外牆。

「we lost Citadel Plaamus and White Leaf Palace as well…….
(普拉姆斯及維妮芙宮殿也失守了)」翼騎兵嗚咽說。

「…………………………………..」從尼服回到美服的玩家瞬間沉默下
來。

「Ziel abgeschlossen, mein Führer(完成目的,元首)」

「gut(好)」一把冷冰冰的聲音說。
德攻美?
德攻美?

德攻美?

愈來愈多勢力出現
局勢愈來愈有趣 正呀
德攻美?

愈來愈多勢力出現
局勢愈來愈有趣 正呀

其實我一直係到諗 魔王唔一定以攻哂4城為目標,若果魔王和當地被人入侵嘅ser成為同盟,咁魔王係拎咗神台石之後可唔可以將正身入侵第三ser

即係以 美/英--->尼--->俄咁 若果美/英同尼服合作,一拎到神台石 美/英尼同盟一齊入侵俄服咁,一定事半功倍

若果可以,咁一直入侵入侵入侵,世界大戰不是夢
德服應該拎咗神石入侵,同埋以最大化戰力入侵先會咁快打咗三個城

若果德國要以自身ser戰力最大化,一定唔會係自由民主咁俾人周圍探索遊玩
而係將大部分遊戲內容公式化,包含四轉 刷裝備 快速升lv同意識,務求將所有人同新手快速升頂 同時ser主只要俾一啲獎勵 指示咁,
量產四轉 勁裝嘅ser 將會係大戰關鍵

至於五轉,呢啲可遇不可求,雖然係極強戰力,一個ser有一個已經好勁,但係唔係無敵,應該每個五轉都有攻略方法,就算冇只要用自己ser5轉加四轉人海圍都打得到
統一世界不是夢

利申:若果我做城主一定唔會咁玩咁玩好無癮
德服應該拎咗神石入侵,同埋以最大化戰力入侵先會咁快打咗三個城

若果德國要以自身ser戰力最大化,一定唔會係自由民主咁俾人周圍探索遊玩
而係將大部分遊戲內容公式化,包含四轉 刷裝備 快速升lv同意識,務求將所有人同新手快速升頂 同時ser主只要俾一啲獎勵 指示咁,
量產四轉 勁裝嘅ser 將會係大戰關鍵

至於五轉,呢啲可遇不可求,雖然係極強戰力,一個ser有一個已經好勁,但係唔係無敵,應該每個五轉都有攻略方法,就算冇只要用自己ser5轉加四轉人海圍都打得到
統一世界不是夢

利申:若果我做城主一定唔會咁玩咁玩好無癮

好好既推測,不過唔係。

競技場篇係介紹角色同引入新既戰鬥元素。

只能夠話依隊德國仔唔簡單
White 巴 可唔可以出個各個server嘅關係圖
繼廢狼多多一戰那充滿意外性的落幕後,今次更加震撼,帶出新角色,擴闊世界觀,亦講出攻守平衡有幾重要。

另外想問下如果班德仔打晒四城後會唔會用到美服去母服條通道入侵?
講咁多都仲係有主角光環
所有事情發展都仲係有利於主角
幾時先有主角團大敗

屌笑左

http://lmgtfy.com/?q=%E5%B0%BE%E6%A9%9F

咁都得

仲好睇過樓豬啲文

咁樣hurt我

樓豬的五十度陰影

M底樓豬

唔係咁點有動力寫文

咁都得

仲好睇過樓豬啲文

咁樣hurt我

樓豬的五十度陰影

M底樓豬

唔係咁點有動力寫文

你插得太大力會痛

落潤滑劑會舒服啲
White 巴 可唔可以出個各個server嘅關係圖

依家未影響
講咁多都仲係有主角光環
幾時先有主角團大敗

好快成隻game會見全相,就差不多了
文呢
文呢

慢工
講咁多都仲係有主角光環
幾時先有主角團大敗

你講咁 咁我會屌打主角團定會好柒咁俾主角屌打
講咁多都仲係有主角光環
幾時先有主角團大敗

睇嚟係德國佬極速收美帝皮,跟住直殺尼服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞