[第二季][RPG] 異世界打輸仗做逃兵,比靚女係城牆截停左 第四版

983 回覆
96 Like 4 Dislike
文呢
樓豬 我幾時五轉呀

樹巴短命 廢狼五轉
冇天理

不要再說了

我潛左唔知去邊添
啲獸人又攻唔到黎

好明顯樓豬未諗到工程師五轉會係咩

諗好左喇一早
第十五章—窮途末路
第十五章—窮途末路

俄服咩娃嘅窮途
d玩家俾人軟禁都唔砍掉重練

係打開新世界嘅大門
有獵奇野睇最開心

RPG樂趣,你見咁多人玩BIO7就知

RPG樂趣,你見咁多人玩BIO7就知

新仔冇比人軟禁,唔好誤會,只係試小小嘢。
文呢
樓豬 我幾時五轉呀

唔講,驚自爆

樓主幾時到我
樓豬 我幾時五轉呀

唔講,驚自爆

樓主幾時到我

美羅?
嚟緊出兩個,跟吉蒂一隊,算係直屬安多莉亞既私人特種部隊,唔存在係銀色龍紋既公會結構入面,所以你見佢住係雞竇就知
我想出邪角,但巴打們都好正直
嚟緊出兩個,跟吉蒂一隊,算係直屬安多莉亞既私人特種部隊,唔存在係銀色龍紋既公會架構入面,所以你見佢住係雞竇就知

[black][/black]
樓豬 我幾時五轉呀

唔講,驚自爆

樓主幾時到我

美羅?

美羅係我呀樓主

我幾時出呀
我想出邪角,但巴打們都好正直

名︰ IT狗
職︰刺客/毒劑
特色︰成身裝備都係偷/搶返黎,毒暈人or毒死人再搶,連啲大公會會長都比佢偷過裝,冇人知係邊個偷,甚少 pve,一個人包辦成個公會嘅裝備(只有會長知係偷),成日係迷宮出口 camp 鳩人,同雷克斯交過手,紫髮面尖

名︰八卦俠
職︰獵人/馭魔師
特色︰用啲寵鳥/老鼠四周圍偷聽人講野拎情報,咩都知,無是生非搬弄是非,扮合作,玩離間,激不死人語不休,挑動人地打交再執死雞,金髮靚仔戴眼鏡

名︰姨李啊媽
職︰狙擊手四轉
特色︰鍾意用針型嘅爆炸彈,插入幾秒先會爆,鍾意射鳩人隻眼同男人最痛,支針未爆果陣會痛到仆街,好撚憎翼騎兵,因為佢唔識飛所以妒忌,唔樣衰但是好撚矮
點解我隻吉蒂會變左個咁rock既mk妹
仲要比港女多多叫我瘋狗 btw可唔可以渣番大大把個隻鐮刀
真子睇比賽前見過火箭兵團,仲要屈機叫廢狼同乞丐一齊坐

公會戰延期再戰仲要定唔到時間,羅剎教只為PVP而存在卻提出延期,西城出了什麼問題?
仲要比港女多多叫我瘋狗 btw可唔可以渣番大大把個隻鐮刀

因為要特出新角

大鐮刀有設定,刺客系列唔夠體質拎,所以改左短鐮
樓豬 我幾時五轉呀

唔講,驚自爆

樓主幾時到我

美羅?

美羅係我呀樓主

我幾時出呀

本身出左,但我google星矢隻美羅、仲要變成刺客之後好嘔心
樓豬 我幾時五轉呀

樹巴短命 廢狼五轉
冇天理

不要再說了

我潛左唔知去邊添
啲獸人又攻唔到黎

好明顯樓豬未諗到工程師五轉會係咩

五轉整激光炮 太空船

轉職做土木工程師
文呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞