[第二季][RPG] 異世界打輸仗做逃兵,比靚女係城牆截停左 第四版

983 回覆
96 Like 4 Dislike
Between, 見到「普世歡騰」腦入面響起 Joy to the World

多時間就少錯字,開頭我直接描寫普拉姆斯有幾誇張。但好枯燥,唔生動。帶唔到讀者身歷其境。

果斷刪左千幾字,由兩個新手帶大家入城 成件事唔同哂

Keep 住個勢,逢星期五都 Happy Friday
樓主我對你有信心架
JUST DO IT

最好就星期六日都有三篇啦
不如個 TOPIC 叫
「打機識到女朋友,竟然係 AI!?」
應該會多啲人禁入黎
諗緊正皮定負皮好
不如個 TOPIC 叫
應該會多啲人禁入黎

仲差d精盡人亡
正皮.流鳴斬!

終於等到有日服
正皮.流鳴斬!

終於等到有日服

我自己都J緊個浪客
不如個 TOPIC 叫
應該會多啲人禁入黎

就咁話
不如個 TOPIC 叫
應該會多啲人禁入黎

就咁話

明明事實係「打機俾AI攪到精盡人亡」
負皮係俾斷丁狼嘅

哇好耐冇見你

之前唔得閒無上一排,上返廢J狼仲未柒,仲溝到女添
負皮係俾斷丁狼嘅

哇好耐冇見你

西城勇係唔係你隻角
出文啦
正皮.流鳴斬!

終於等到有日服

我自己都J緊個浪客

幾時出多啲
文呢
負皮係俾斷丁狼嘅

哇好耐冇見你

西城勇係唔係你隻角

唔係,我隻角係嗰兩個火箭兵團其中一個

西城勇係唔係你隻角

幾時出新故呀
文呢
文呢
負皮係俾斷丁狼嘅

哇好耐冇見你

日日食女可恥

西城勇係唔係你隻角

幾時出新故呀

佢出左 棄埋
新post留名
不如個 TOPIC 叫
應該會多啲人禁入黎

就咁話

明明事實係「打機俾AI攪到精盡人亡」

係「打打下機,條女突然間含撚住我...」
姓名:吉蒂
姓別:女
職業:夢魘
武器:武器係大鐮刀做主武 副修弓箭

描述:本來想轉職毒劑師 2轉期間學左大量debuff/落毒既技能 純粹想做support既角色 但係係一次副本入面比貪生怕死既隊友推左出去打怪 結果打開左新一道大門 原先既隊友比佢一個一個毒殺 直至有一次係危急既關頭比安多莉亞冒死救番 從此變左安多莉亞既左右手 當安多莉亞女神咁拜 依家係一隻用毒屬鐮刀獨當一面既高手 必要時會用弓箭偷襲放defuff/落藥 打法有小小似魔劍士

性格:打交個陣會好忘我 跳舞咁/ 加奈咁 講野好直 同諾克斯地位差唔多 成日抽諾克斯水
認識加奈 同期玩家
姓名:吉蒂
姓別:女
職業:夢魘
武器:武器係大鐮刀做主武 副修弓箭

描述:本來想轉職毒劑師 2轉期間學左大量debuff/落毒既技能 純粹想做support既角色 但係係一次副本入面比貪生怕死既隊友推左出去打怪 結果打開左新一道大門 原先既隊友比佢一個一個毒殺 直至有一次係危急既關頭比安多莉亞冒死救番 從此變左安多莉亞既左右手 當安多莉亞女神咁拜 依家係一隻用毒屬鐮刀獨當一面既高手 必要時會用弓箭偷襲放defuff/落藥 打法有小小似魔劍士

性格:打交個陣會好忘我 跳舞咁/ 加奈咁 講野好直 同諾克斯地位差唔多 成日抽諾克斯水
認識加奈 同期玩家

既然你都講到咁

今章即出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞