[第二季][RPG] 異世界打輸仗做逃兵,比靚女係城牆截停左 第四版

983 回覆
96 Like 4 Dislike
救妮娜吧!

卡拉夫有番20%血仲想點

求妮娜!!!
Both
樹再出黎同nastia 做交易
在情,救妮娜
在理,馬告夫勁過卡拉夫咁多

ac 可以再買,但 npc 得一個

兵就係用黎犧牲架啦
Both
樹再出黎同nastia 做交易

先救妮娜
六口果啲見唔對路,再叫樹出黎
妮娜
妮娜
妮娜
好一面倒
卡拉夫死左就可以睇最強大劍打最好頂既馬告夫
救妮娜 好感度加到爆燈 仲唔出隱藏任
妮娜 卡拉夫就由佢去死
梗係妮娜,卡拉夫救完呢一次之後咪又要再搵水俾佢,梗係趁佢仲有20%血放佢係度跟住走佬,一陣死埋仲可以殿後殺晒啲追兵。同埋唔救妮娜一陣馬告夫斬埋佢地就
可唔可以兩個都救
一個唔救一定死
一個仲有20%血慢慢磨

你話救邊個好喇

佢每一定時間冇1%,冇幾多時間剩
卡拉夫
龍血島扭轉了整個黑邪翼的命運,弗拉死,四城易手,娜茜得番一班齊齊在龍血島存活下來的手足。在多次給人追殺中,娜茜都是站出來對抗,甚至不惜超載,佢根本做唔出掉下同伴自己走這回事,有一點用自己的命去償還給同伴,又或是引刀求一快像弗拉那樣為同伴而落幕的感覺。可惜最後都是一個個同伴倒下,同伴越來越少,每次再失去同伴時娜茜的精神崩潰得越來越大。最後由龍血島回來的′遺物′只死剩娜茜和卡拉夫,卡拉夫都死了的話,娜茜應該心死,會再不想上線玩這遊戲多過報仇,因最後一名同伴是由她自己送上路的。

當然樓豬可以寫到卡拉夫奮起超載唔食藥衝出去以一擋百最後死左俾把大劍附身都繼續幫娜茜殺叛軍,所以娜茜要幫同伴報仇而繼續玩落去。
妮娜 點睇都係救妮娜性價比大啲

先有過千防禦嘅神坦,佢而家隊伍少到得返一法師一刺客一戰士一坦,冇坦點打落去隻坦已經誇張到可以單檔成幾團人嘅火力,傻撚咗

其次,大家都覺得廿%血都頂得住,唔會每幾秒減1%掛 至少仲有一段時間啦,同埋佢把劍係可以吸血咖喎 唔掂味打野怪吸血

在情,點睇都妮娜聰明好多,而且係卡拉夫自己衰on9先殘血,妮娜捨己為自己呢份恩情已經抵救啦

卡拉夫就死仲可以玩個自爆,衝入主城殺多一堆人以供更多時間俾自己發展回復,點睇

真係仲要諗?
妮娜for sure 唔洗諗
其實馬告夫只係一隻高務既金王,係俄佬普遍低lvl先打唔入。

你多幾隻暴君同魔源師早就打爆左馬告夫
其實馬告夫只係一隻高務既金王,係俄佬普遍低lvl先打唔入。

你多幾隻暴君同魔源師早就打爆左馬告夫

高防*
叫卡拉夫打蜻蜓補血啦,枝HP水比妮娜用
其實卡斯特開紅殺人執藥水唔得咩,得佢一個都清晒城牆班遠攻部隊,現在有魔王蟲族幫夠晒時間執屍
喊住咁餵妮娜
再眼白白睇住卡拉夫衝入敵陣 變成噬魂
噬魂卡拉夫分分鐘殲滅大部份敵方主力
死完再播一段錄音詛咒俄服
跟住卡斯特就利用卡拉夫死令娜姐怨恨俄服
咩娃+娜姐+卡斯特+魔王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞