一齊五年男友比帽我帶

1001 回覆
835 Like 37 Dislike
我都係五年戴帽
利申:巴
敢作敢為 唔似得d on9講到自己被帽幾慘又唔敢公開對賤人 加油絲打
你點肯定佢帽你呀其實 ig回覆都唔一定係拍拖果陣就已經同人有路啫

先兩個月咋喎 就講到有路好耐咁
分手前一定有啲野啦

其實分左手好快有新女真係無問題 但屌你老味竟然係呢個女仔 因為佢成日同我提起佢地一齊點點點 但又當人地男人咁一齊玩 佢地個相處模式就似情侶 當佢男人都咁sweet?
絲打 我同你一樣 一齊五年分手
問佢死口唔認有第三者
又係一個月後發現佢同第二個女仔一齊左
係朋友講番俾我知 其實佢地一早一齊左

不過都幾年前嘅事 我依家都放低左了
時間可以沖淡一切 下個會更好
加油

你就好 我完全唔識佢ust d朋友 佢係ive入ust 先讀完第一個sem就飛我 我根本無機會識佢朋友
你肯定係肥婆

拍拖開頭唔肥 之後先肥 跟著呢家瘦過拍拖前 唔好追擊我
祝佢地白頭到老,唔好再出黎害人

利申:今朝先得閒睇你個POST
你而家心情有冇好啲
無負皮
絲打個情況同我100%一樣,我之前條女係咁同我講同一個男仔啲野,但係咁話冇野仲話咩只係朋友,唔會鐘意佢。到最後同我分手,半個月後這同嗰個男仔一齊
真係好仆街,我好似你咁咩都信哂佢。其實我頂帽都唔知幾時開始戴,仲成日話同嗰個男仔做gym。屌你老母,食撚屎啦,等我對你咁好你咁對我
根據樓主嘅提示同common fd 嘅fd list
我已經發現到賤男嘅fb同ig (係public)
仲睇到你cap出嚟嘅對話
要堅強啊!

姐佢未知個post啦 咁無防範
要堅強啊!

入u 果然係一大難關 經唔起考驗
絲打個情況同我100%一樣,我之前條女係咁同我講同一個男仔啲野,但係咁話冇野仲話咩只係朋友,唔會鐘意佢。到最後同我分手,半個月後這同嗰個男仔一齊
真係好仆街,我好似你咁咩都信哂佢。其實我頂帽都唔知幾時開始戴,仲成日話同嗰個男仔做gym。屌你老母,食撚屎啦,等我對你咁好你咁對我

所以我朋友話你做咩唔同我地講佢身邊呢個女仔 等我地點醒你啦一早 咁我覺得無問題 我真心信佢 大家都有上連登 都知帽好仆街 以為佢唔會
好快會搵翻你 不過記住唔好接受翻佢
你點肯定佢帽你呀其實 ig回覆都唔一定係拍拖果陣就已經同人有路啫

分手前一定有啲野啦

其實分左手好快有新女真係無問題 但屌你老味竟然係呢個女仔 因為佢成日同我提起佢地一齊點點點 但又當人地男人咁一齊玩 佢地個相處模式就似情侶 當佢男人都咁sweet?

我識有個女仔 又係咁樣對自己男朋友
一大班朋友去旅行食飯 佢同異性好朋友坐埋一齊
行街個陣仲可以係男朋友面前拖住所謂好朋友隻手又完全唔理佢
當然最後個女同咗佢個好朋友一齊 然後散埋
要堅強啊!

呢啲人永遠唔知自己衰 咪無防範囉

所以我朋友話你做咩唔同我地講佢身邊呢個女仔 等我地點醒你啦一早 咁我覺得無問題 我真心信佢 大家都有上連登 都知帽好仆街 以為佢唔會

就係因為你太過信佢,所以冇講
其實啲人話咩求新鮮感,我心諗點結婚,你要長久就要克服平淡既日子。
BTW真心祝你揾到個對你專一錫你既男人。

分手前一定有啲野啦

我識有個女仔 又係咁樣對自己男朋友
一大班朋友去旅行食飯 佢同異性好朋友坐埋一齊
行街個陣仲可以係男朋友面前拖住所謂好朋友隻手又完全唔理佢
當然最後個女同咗佢個好朋友一齊 然後散埋

咁都忍得,屎都食得
要堅強啊!

Cap定圖 post出黎

岩啊 唱衰佢 吊 好撚睇唔過眼

Cap咗啦 有必要時先貼出嚟

由上次開始我發誓以後都唔會揾啲多同異性朋友接觸既女仔拍拖
放長雙眼睇條仔點折墮
我都試過
情況完全一樣
Ex又話當個女仔係兄弟
但又成日約出街
分手既時間又唔認鍾意左第二個
仲不斷鬧我 話到我一無是處
最後分左一個月都冇就post情侶合照
我用左半年時間收復心情
近排我仲留意到佢地分左手
心涼
po啦
樓主廢到

個男咁柒都食到兩條女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞