一齊五年男友比帽我帶

1001 回覆
835 Like 37 Dislike
條女柒到 通常d柒豬先鍾意搶人條仔

我同初戀拍左2年
最後佢同左個柒豬一齊 係又肥眼又細果種
自問好過佢200倍
佢又係死口唔認有第個
之後我去接佢既時候 見到佢同條女拖住

最後我仲求左佢3個月 抑鬱左2年
而家諗返真係on撚9
樓豬個ex係仆街就梗嫁喇,但唔駛下下都擺人地上網公審既.....
絲打 唔好諗住報復了
我都係過來人 我明你會好嬲好唔憤氣,好想報復對狗男女
po完相出左啖氣就算了
人地唔會覺得你可憐 只會食花生同背後笑你架咋
最好既報復係活得比佢好
盡快放低然後重新上路
你愈報復只會愈放唔低架咋

加油!
垃圾派帽死全家
絲打 唔好諗住報復了
po完相出左啖氣就算了
最好既報復係活得比佢好
盡快放低然後重新上路

加油!

全個post最中肯嘅說話
條女柒到 通常d柒豬先鍾意搶人條仔

我同初戀拍左2年
最後佢同左個柒豬一齊 係又肥眼又細果種
自問好過佢200倍
佢又係死口唔認有第個
之後我去接佢既時候 見到佢同條女拖住

最後我仲求左佢3個月 抑鬱左2年
而家諗返真係on撚9

分手分到有病係最差既情況 一定要好好平衡心理 時間係可以令我地諗通 我以前以為自己唔得 會傷心一世 但其係得 要信自己做到
絲打 唔好諗住報復了
po完相出左啖氣就算了
最好既報復係活得比佢好
盡快放低然後重新上路

加油!

因為我都試過報復,諗返起都覺得自己on9哂左好多時間 人地表面可憐你其實背後當你笑話咁笑
所以盡快放低啦
比帽人帶死全家
咁撚賤格
條仔垃圾都不如
絲打 唔好諗住報復了
po完相出左啖氣就算了
最好既報復係活得比佢好
盡快放低然後重新上路

加油!

因為我都試過報復,諗返起都覺得自己on9哂左好多時間 人地表面可憐你其實背後當你笑話咁笑
所以盡快放低啦

如果報復咗 佢會後悔嘅話 一開始就唔會派帽啦
做人開心啲先係對自己好
絲打 唔好諗住報復了
po完相出左啖氣就算了
最好既報復係活得比佢好
盡快放低然後重新上路

加油!

所以盡快放低啦

絲打加油,要活得比佢好
樓豬個ex係仆街就梗嫁喇,但唔駛下下都擺人地上網公審既.....

你係樓主個ex?
po啦
樓主廢到

條女摩牙

你屌埋我個份

你個名
絲打 唔好諗住報復了
po完相出左啖氣就算了
最好既報復係活得比佢好
盡快放低然後重新上路

加油!

所以盡快放低啦

如果報復咗 佢會後悔嘅話 一開始就唔會派帽啦
做人開心啲先係對自己好

係呀!相反你愈咁樣做,佢只會覺得愈飛得你岩
所以留返少少尊嚴俾自己吧
未必帽你
老實講 有時我當有d女會兄弟咁玩
過來人

絲打加油,返工返學好快唔記得哂
支持
樓主,我暗戀緊既女仔都同你差唔多情況
絲打 唔好諗住報復了
po完相出左啖氣就算了
最好既報復係活得比佢好
盡快放低然後重新上路

加油!

我都有同感
當初又係俾初戀㡌
又喊又求 但都無用
一定要加油活得更好
Ps全世界第三者死全家!
分手唔開心就一定架啦,但人地分左手先正式同條女一齊做得啱wor,分左手你有咩資格去決定佢同邊個一齊 你話未分手個陣佢同條女偷情比你捉到就話姐

所以我知佢拍拖都無理 只係知左係同邊個拍拖既時候 發現原來就係佢成日提成日同佢玩 而又話無野既既女仔 果下真係覺得 屌 扮乜野呀你之前

見你打咁大段應我,比返啲意見你,你最好嘅方法其實就係搵幾個真心朋友訴下苦件事就已經可以完,但你可能睇班綠帽傻尻睇得多蠢到學埋佢地分享自己都變埋一份子 然後你再公開埋人地嘅相。

去到呢一步我想問你有咩得著 但我同你講人地可能會報復,唱衰你又好,公開返你又好,全部都係傷害返你轉頭

其實你係咪事主/事主d fd
派帽真係該死
絲打 唔好諗住報復了
po完相出左啖氣就算了
最好既報復係活得比佢好
盡快放低然後重新上路

加油!

多謝絲打 其實我都好衝動 但真係忍唔到憤怒既情緒 平靜番就無事
未必帽你
老實講 有時我當有d女會兄弟咁玩

玩到做埋女啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞