一齊五年男友比帽我帶

1001 回覆
835 Like 37 Dislike
係好事呀
好彩你無同佢行落去

真係睇清佢
一早俾你知冇咁嬲
收收埋埋死口唔認真係好撚仆街
嗰條女遲早肯定會比你ex飛
你ex咁貪新鮮感

一齊到咁耐可能未必貪新鮮既 但我覺得可以誠實d
嗰條女遲早肯定會比你ex飛
你ex咁貪新鮮感

一齊到咁耐可能未必貪新鮮既 但我覺得可以誠實d
唱衰佢啦屌

我呢家都算唱緊既

no photo

Po左會唔會比人話借刀 雖然好想
po姦夫淫婦相啦
發現自己新技能,係每個post都會輕鬆被跳過

btw絲打祝你快啲復原
好慘
唔好衰比佢睇
要活得比佢好呀絲打

一定會做好自己 多謝你
慶幸你結婚前睇清楚佢真面目
要活得更好,加油
祝福你
唱衰佢啦屌

我呢家都算唱緊既

no photo

po啦 佢唔尊重你 你一樣可以唔尊重佢
一早俾你知冇咁嬲
收收埋埋死口唔認真係好撚仆街

係呀 日日都喊到狗咁 又做勁多野 畫畫拍片寫信 痴線花盡心思求佢 為個帽我既人

不過我都戴左兩年帽,輸俾mk,對樓主遭遇深表同情

屌 帽左2年 個女人真係好賤 有無良心
五年
絲打 支持你
宜家知道哂應該舒服哂 終於可以決心
唱衰佢啦屌

我呢家都算唱緊既

no photo

條仔同條女一齊po? 但我覺得條女都比人po埋 有d慘 但個女人明知佢有女都咁做
唱衰佢啦屌

我呢家都算唱緊既

no photo

條仔同條女一齊po? 但我覺得條女都比人po埋 有d慘 但個女人明知佢有女都咁做

呢啲女人咪正八婆囉

不過我都戴左兩年帽,輸俾mk,對樓主遭遇深表同情

屌 帽左2年 個女人真係好賤 有無良心

算啦,我冇嬲佢,佢太細個唔識處理

不過我就痛到入骨入血,可能要兩三年調整下個心,一下子身體都差左好多,食得少訓得又少又差

所以絲打你都快啲振作,企翻起身,做得比以前更好更耀眼,令個衰公後悔
五年

是但啦 最介意係到5年都唔肯誠實姐
絲打 支持你
宜家知道哂應該舒服哂 終於可以決心

講真被帽就最敏感既 都係最嬲最痛
同你差唔多 又係帽 4年半
佢分手講明係自己中意左第二個 冇你咁慘
不過之後人地同我講翻佢地一早有路
其實就算俾你早d知 你又會點做?
佢都唔會認架啦
有時d野整定要你幾時知就幾時知
所以唔洗咁介意之前發現得遲
你就放長雙眼睇佢地好得幾耐

利申 ex都係咁 我都係唔要面咁求佢
狗男女圖 警惕民眾 以免帽事再傷害他人感情
on9 女人咪一鳩樣
無人追果時就搵我做水泡,有人追就飛撚左我
同你一鳩樣做cheap自己去挽回諗返都覺得on9
同你差唔多 又係帽 4年半
佢分手講明係自己中意左第二個 冇你咁慘
不過之後人地同我講翻佢地一早有路

早講我唔會咁傻 到呢刻我仲猜測緊究竟有無怪錯佢
唱衰佢啦屌

我呢家都算唱緊既

no photo

呢啲女人咪正八婆囉

一隻手拍唔響 既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞