一齊五年男友比帽我帶

1001 回覆
835 Like 37 Dislike
死嶄狗
樓主第二間u?

嶄狗 Yes
點解成日都咁多帽事 係咪唔應該對愛情存有太大憧憬
Btw絲打 過左去就唔好諗返轉頭喇 唔係嘅話只會知道更加多嘅謊言同埋隱瞞 到時咪仲灰 你知道呢啲人唔值得你再為佢傷心就足夠了 加油啊!

唔會嫁啦 我係純粹嬲 同鄧自己唔抵為佢浪費時間心機同淚水 一早知既話 你同我死遠d
po啦
樓主廢到

睇到好撚嬲,我男朋友之前又係ust出軌,仆你個臭街,
見到啲臭閪就嬲
絲打加油 下個會更好!哩啲狗男女睇佢地又好得幾耐 過冇耐又敵唔過新鮮感 只係不停搵人代替 唔值得為啲人渣傷心!

唔撚洗理佢地啦 po左佢地出黎雖然好驚 但個心舒服左d
一齊幾多年都無用,真係敵唔過新鮮感

一齊得耐都可以變下外型 比新鮮感男友
樓主,我支持你,你一定會搵到個永遠愛你嘅
po啦
樓主廢到

見到啲臭閪就嬲

個個同我講ust少林寺 笑左 真係邊到都有臭西
帶㡌無分國界
Btw send狗男女嘅lg出黎 警惕世眾
希望時間幫到你
po啦
樓主廢到

見到啲臭閪就嬲

啲女校妹囉,女校喎好撚純情喎,
仲有啲人喊苦喊忽就好撚驚呀,夜晚唔敢自己返hall呀,
送上hall送撚埋上床
po啦
樓主廢到

見到啲臭閪就嬲

仲有啲人喊苦喊忽好撚驚呀,夜晚唔敢自己返hall呀,
送上hall送撚埋上床
樓主
其實我識你
但同你唔係好熟
昨天見到,同你今日facebook打ge野
都打左個突
希望你喊完可以重新振作
唔好再諗嗰個衰人
我衷心祝福你下個會更好

無用 自問都貪靚 成日扮靚又點 真係愛你既人 你唔係好過份 'pat'晒咁 都會愛你

無用 自問都貪靚 成日扮靚又點 真係愛你既人 你唔係好過份 'pat'晒咁 都會愛你

岩,根本唔關事
po啦
樓主廢到

見到啲臭閪就嬲

送上hall送撚埋上床

哩啲真係唔忍得
要人送就搵第個送啦
係要搵有女嘅男仔送嘅
擺明專登啦屌
先廿歲,大把世界啦,洗咩傷心。
佢比得帽你戴,佢都可以再比帽下一個女仔戴。
條女接收左你件垃圾咪幾好。
加油啊絲呢d賤人唔值得你留戀
po啦
樓主廢到

見到啲臭閪就嬲

仲有啲人喊苦喊忽就好撚驚呀,夜晚唔敢自己返hall呀,
送上hall送撚埋上床

條女仲要成日自己一個去男仔房玩
樓主
其實我識你
但同你唔係好熟
都打左個突
希望你喊完可以重新振作
唔好再諗嗰個衰人
我衷心祝福你下個會更好

篇野post幾日就del嫁啦 但好想相認wo絲打
po啦
樓主廢到

見到啲臭閪就嬲

送上hall送撚埋上床

哩啲真係唔忍得
要人送就搵第個送啦
係要搵有女嘅男仔送嘅
擺明專登啦屌

你咪理,啲仔受喎,仲覺得佢好撚慘tim,
仲話自己以前俾人呃咗隻豬呀好撚慘呀,
扮豬食老虎喳下話?睇唔出有幾蠢喎我又?
我睇到樓主件事搞到我諗起真係好撚嬲
Ust1分 hall4 +10分
po啦
樓主廢到

見到啲臭閪就嬲

送上hall送撚埋上床

哩啲真係唔忍得
要人送就搵第個送啦
係要搵有女嘅男仔送嘅
擺明專登啦屌

屌 上撚埋床 d女人有無良知 大家都係女人 有無諗過條仔另一半幾傷心
好波 認住對狗男女等佢唔好禍害人間
樓主
其實我識你
但同你唔係好熟
都打左個突
希望你喊完可以重新振作
唔好再諗嗰個衰人
我衷心祝福你下個會更好

篇野post幾日就del嫁啦 但好想相認wo絲打

唔洗相認啦
喺段感情裏面
只要自己問心無愧
而對方又冇珍惜過自己
其實已經不用再可惜呢段感情ge終結
我同你講認識你
只係想你知道喺現實生活中都有人撐你

其實我一見到你fb段野有諗過whatsapp你
但我都係癈事即刻刺激你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞