一齊五年男友比帽我帶

1001 回覆
835 Like 37 Dislike
散咗嗰一個月
句句叫個ex 做臭閪
呢啲男仔執到喊三聲

咁樓主一黎就POST 人相, 話人HALL雞又真係幾有口德既
起人底食花生惡意中傷好好玩咩?
屌你偷食就偷食啦
仲係到拗分左手先一齊定係分手前一齊
屌你有腦都知分手前一定有曖昧啦
好心都成年人 仆街就認啦
咁都有得死雞撐飯蓋
樓主早日放低呢啲賤男算啦

一定 感情就一定有
暖昧就唔好咁肯定啦 廢事炒車啦

曖昧睇下點曖既姐
有感情send下message日日嗌起身晚安又係曖
flirt晒嗌晒bb都係曖架
分手前做得又兩個人出街 又上房玩
咁都想兜無野 真係想當人無腦呀?

我純粹睇唔過眼賤男仆街仲咁撚多野講
屌仆街鍾意左第二個咪認囉
感情呢啲野不嬲都係善變架啦
又要食又要拎貞節牌坊 而家仲要反轉屈返樓主屈佢帽 on99

咁你入黎做咩
收收皮啦死狗公
男方話 樓主隻豬一早比人食士
樓主打手有回應未?
吳業柱 你係咪有被逼害妄想症 郁d就話人係打手 人知你讀ive 係因為你自己ig有打 柒到冇眼睇 你ig一早公開左 自己前幾頁睇番啦柒頭
你班臭閪打手肯收皮未 幾條臭閪開推POST 再POST相
唔係打手會知我讀過IVE?
我冇否認過我讀BAND3 我讀IVE
你班打手姊妹咪又係同我一樣讀BAND3

分手分到咁 真係好撚樣衰 我本來真係諗住深潛算 但講還講 做咩撚野話我女朋友雞
係你D臭閪格先搞到我同你分手炸
咩叫拖住先唔分手 就係忍唔到你D脾氣先分
我認我有問題 唔一早飛左你
應該兩年前就唔同你復合

但係我真係同你分左手 之後因為一d事(我要做手術) 多左同佢接觸 先同佢一齊
雖然呢樣野係連登點講都冇乜大作用架喇 但總有心水清既人明

你想戴帽 唔係屈我比囉 搵定下個都ok ge

你個新女朋友係你主診醫生幫你開刀咁威豬啊?
做手術做到多左接觸都幾犀利喎

分手分到咁 真係好撚樣衰 我本來真係諗住深潛算 但講還講 做咩撚野話我女朋友雞
應該兩年前就唔同你復合

但係我真係同你分左手 之後因為一d事(我要做手術) 多左同佢接觸 先同佢一齊

宜家啲人咩事
俾帽人戴仲可以大大聲講自己無錯

知唔知戴帽個定義係咩啊 人地散左之後先一齊啊 一段感情完左之後 開始另一段新感情叫戴帽?好好笑咩

一個月即刻由普通朋友升做情人
真心勁
拍左五年 正常人都會down一排啦 估唔到仲有心情開一段新感情喎 吳生好波啊!

一見鐘情由陌生人變情人都得呀 人地感情觀係點又要你班樓豬打手插隻手入黎批評既痴撚線 係咪個個人拍拖模擬要跟晒你個套先得?

識左條女都一個sem
突然一見鐘情
定分左手之後突然覺得mimi靚左?

又係樓主打手 ,btw有冇野爆

正評個幾百個都係打手?

你自已睇下尾呢5頁, USER NAME 10隻手指數得晒
咪又係2邊互插, 2邊都係出打手幫拖
唔洗扮野啦

垃圾一名
你做咁撚多嘢人生攻擊樓主
咪顯得你更仆街更無品
食人隻豬就飛人 無撚嘢呀你

你又知隻豬俾樓豬個ex食左既

有無追post呀屌你老母

樓豬啲打手 郁啲就屌人老母

果段whatsapp 證明 佢地扑過野姐
但係隻豬係咪個賤男拎就 無人知喇
段whatsapp又冇日期
話唔定係拍左拖一年果陣扑野

係呀係呀 咁多問題問返你個雞蟲主人囉
樓主一開post已經講左,
樓主再post張whatsapp對話出黎就成班護主狗出黎人身攻擊樓主,而唔係雞蟲出黎否認,
你咁想證明咪坐時光機返去佢地拍拖第一年 睇下樓主個處女膜囉屌你老母
要幾撚低質先可以成班狗衝出黎攬撚住條雞蟲同hall雞
Hall雞返左學半年都冇就有咁多恩客,應該賺唔少

好老實 你地係咁話人hall雞夠冇品啦艷

同成班仔玩得埋
淨係得佢一條女上人房 係愛呀哈利

你得閒去下八大u既hall體驗下先啦屌 一個二個搭左時光機返古代咁要男女授受不親 根本女仔入男仔房玩好撚正常 不過你班打手應該無機會住hall架喇鯨大生

屌你老母 淨係識笑人讀Ou

入到UST又點 你咪垃圾一件

UST大把乞食科呀

利申 讀緊靚科 路人

攰到打錯字 Sorry
屌你偷食就偷食啦
仲係到拗分左手先一齊定係分手前一齊
屌你有腦都知分手前一定有曖昧啦
好心都成年人 仆街就認啦
咁都有得死雞撐飯蓋
樓主早日放低呢啲賤男算啦

一定 感情就一定有
暖昧就唔好咁肯定啦 廢事炒車啦

字都唔撚識打
啱啱唔係好撚大聲咖咩?

下 又人身攻擊 得呢招
提醒你唔好炒車咋 你地咁多個 點敢大聲過你地

你啱啱好撚串
又話條女上啲仔房無嘢咖
之後問你 你又無聲出 宜家扮死狗?

下 係咪唔串得 唔串得唔好上連登啦

應該兩年前就唔同你復合

紅字就係打手,你同我都係打手咋
男方話 樓主隻豬一早比人食士
樓主打手有回應未?

唔係應該好男人提供證據咩

一叫打手 你就衝出黎應我
你重唔係打手?

真應話 乖
屌 痴撚線
好多花生 究竟邊個真邊個假
老老實實 樓主隻豬係咪比左條友先
唔係又扮係 真係博連登仔幫佢咖喎
Btw 見到曾經相愛既人搞到咁 真係好嘔心
希望大家都收口 呢d 野自己圍內派花生咪算囉
搞到世人都知 真係好醜 雙方都輸哂

Exact7ly 佢賤佢事
呢度個個有花生食就開心架啦
何必

咁你入黎做咩

你自己睇返個post本身係互伸感情,依家變咗起底惡意中傷,仲乜撚野呀你地。咁撚有正義感去做法官好無

知唔知戴帽個定義係咩啊 人地散左之後先一齊啊 一段感情完左之後 開始另一段新感情叫戴帽?好好笑咩

一個月即刻由普通朋友升做情人
真心勁
拍左五年 正常人都會down一排啦 估唔到仲有心情開一段新感情喎 吳生好波啊!

一見鐘情由陌生人變情人都得呀 人地感情觀係點又要你班樓豬打手插隻手入黎批評既痴撚線 係咪個個人拍拖模擬要跟晒你個套先得?

識左條女都一個sem
突然一見鐘情
定分左手之後突然覺得mimi靚左?

又係樓主打手 ,btw有冇野爆

正評個幾百個都係打手?

你自已睇下尾呢5頁, USER NAME 10隻手指數得晒
咪又係2邊互插, 2邊都係出打手幫拖
唔洗扮野啦

俾帽人戴俾人屌老母就基本啦
咁都屈人打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞