一齊五年男友比帽我帶

1001 回覆
835 Like 37 Dislike
吳業柱你條女係雞呀仆街

好低質呀 吳業柱

垃圾一名
你做咁撚多嘢人生攻擊樓主
咪顯得你更仆街更無品
食人隻豬就飛人 無撚嘢呀你

你又知隻豬俾樓豬個ex食左既

有無追post呀屌你老母

樓豬啲打手 郁啲就屌人老母

果段whatsapp 證明 佢地扑過野姐
但係隻豬係咪個賤男拎就 無人知喇
段whatsapp又冇日期
話唔定係拍左拖一年果陣扑野

係呀係呀 咁多問題問返你個雞蟲主人囉
樓主一開post已經講左,
樓主再post張whatsapp對話出黎就成班護主狗出黎人身攻擊樓主,而唔係雞蟲出黎否認,
你咁想證明咪坐時光機返去佢地拍拖第一年 睇下樓主個處女膜囉屌你老母
要幾撚低質先可以成班狗衝出黎攬撚住條雞蟲同hall雞
Hall雞返左學半年都冇就有咁多恩客,應該賺唔少

好老實 你地係咁話人hall雞夠冇品啦艷

明知人地有女朋友仲送上房唔係Hall雞係咩呢?
宜家啲人咩事
俾帽人戴仲可以大大聲講自己無錯

知唔知戴帽個定義係咩啊 人地散左之後先一齊啊 一段感情完左之後 開始另一段新感情叫戴帽?好好笑咩

一個月即刻由普通朋友升做情人
真心勁
拍左五年 正常人都會down一排啦 估唔到仲有心情開一段新感情喎 吳生好波啊!

思想守舊 沒法子同你講
你知唔知幾多人散左之後冇耐就開始另一段感情?
一定要down一排先可以開一段新感情?咩規矩?
宜家啲人咩事

知唔知戴帽個定義係咩啊 人地散左之後先一齊啊 一段感情完左之後 開始另一段新感情叫戴帽?好好笑咩

一個月即刻由普通朋友升做情人
真心勁
拍左五年 正常人都會down一排啦 估唔到仲有心情開一段新感情喎 吳生好波啊!

一見鐘情由陌生人變情人都得呀 人地感情觀係點又要你班樓豬打手插隻手入黎批評既痴撚線 係咪個個人拍拖模擬要跟晒你個套先得?
希望好女仔無咩特別既相係吳生手上啦
如果唔係 下個可能係你自己架咋
吳業柱你條女係雞呀仆街

爆多啲

對唔住,我搞錯左,吳業柱你條女唔係雞呀,因為雞都會收錢,你條女係公廁咋 你條女鋪床人來人往呀柒頭
其實呢,我諗連登就應該有啲人認得我上嚟係出下on9故嘅
人在外國,表示唔識你班ust仔同樓主
入嚟純粹食花生
不過樓主有曬ig whatsapp cap圖去做證據
吳生又唔敢否認散拖前條女一個人上過自己房玩
而你哋就只係post樓主肚腩同埋笑人讀鯨大
咁你講下一個路人點信你哋先?

禁入去啲恩客個profile一個post都冇

垃圾一名
咪顯得你更仆街更無品

樓主再post張whatsapp對話出黎就成班護主狗出黎人身攻擊樓主,而唔係雞蟲出黎否認,
你咁想證明咪坐時光機返去佢地拍拖第一年 睇下樓主個處女膜囉屌你老母

上房玩就一定係hall雞 thank you

上房玩就一定係hall雞 thank you

呢個係hall 雞本人

垃圾一名
咪顯得你更仆街更無品

叫做hall雞的確唔係太正確
雞應該有錢銀交易
呢啲case叫淫婦之類可能恰當啲

真係有hall雞

垃圾一名
咪顯得你更仆街更無品

同成班仔玩得埋
淨係得佢一條女上人房 係愛呀哈利

你得閒去下八大u既hall體驗下先啦屌 一個二個搭左時光機返古代咁要男女授受不親 根本女仔入男仔房玩好撚正常 不過你班打手應該無機會住hall架喇鯨大生
吳業柱你條女係雞呀仆街

講唔贏就開始人身攻擊?早啲抖啦
其實樓主都幾港女格
條仔病左都逼人食放題 拗柴都逼人出街
如果唔係比人疑似帽左應該比連登仔狙擊左
其實呢,我諗連登就應該有啲人認得我上嚟係出下on9故嘅
人在外國,表示唔識你班ust仔同樓主
入嚟純粹食花生
不過樓主有曬ig whatsapp cap圖去做證據
吳生又唔敢否認散拖前條女一個人上過自己房玩
而你哋就只係post樓主肚腩同埋笑人讀鯨大
咁你講下一個路人點信你哋先?

跟本依家係巴c vs ust傻仔

同班傻嘅護主狗講倫理道德都晒鳩氣
祝樓主努力運動keep fit, 兼識個好男人
宜家啲人咩事

同緊女朋友一齊 但又俾條女上自己房玩
之後同撚埋佢一齊

下 你真膠定假膠? 識左女朋友點解唔可以同其他女性玩?上房玩又點?一定啪啪啪 一定對唔住樓豬?咩思維?之後一齊都係隔左一段時間啦 咁又叫戴帽?你恰我唔識咩叫戴帽啊?

哦原來係咁 咁你條女夠可以上其他仔房 之後一個月飛撚咗你同條女一齊

下 咁樣就叫戴帽? 散左之後我話知佢做乜 關我春事咩

屌你咪撚再兜啦
好撚柒啊

下 我想問我兜啲咩?你get到啲咩

同成班仔玩得埋
淨係得佢一條女上人房 係愛呀哈利

你得閒去下八大u既hall體驗下先啦屌 一個二個搭左時光機返古代咁要男女授受不親 根本女仔入男仔房玩好撚正常 不過你班打手應該無機會住hall架喇鯨大生

上撚埋hall莊話你知
我唔撚會一個人入男仔房玩
都唔會俾男仔入黎我房單獨玩

利申埋 三大 咁撚鐘意講學歷丫嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞