一齊五年男友比帽我帶

1001 回覆
835 Like 37 Dislike
po啦
樓主廢到

條女摩牙
其實感情既事
人地總算分左手先同第個一齊
佢犯左d咩大錯 要比你放上黎公審
其他人仲支持樓主

屌你老味 頭一版成件事經過都講曬 你唔識字?

客觀事實就係男朋友分手先同第二個一齊
依加咁撚惡 婚都未結 分手都唔比?
分手先再拍拖 你可以點管人地?

講到事實咁撚老定
你唔會當時人咁你又知個所講客觀事實既?
一係你就係對狗男女
一係你就打手
咪再衝出黎柒啦
唱衰佢啦屌

我呢家都算唱緊既

圖呢絲打?

加油呀...
絲打我同你既經歷完全一樣咁制...
互勉之。

幫主

Who are you 好熟你個名
睇晒咁多頁 發覺原來好多人都有被帽既遭遇
我都剛剛七年被帽
臨散果陣又話我好差 唔適合 俾唔到想要既野佢

後尾先發現
原來佢開始玩電單車之後
就一直有條仔追緊佢
條仔返shift 又有車既關係 成日可以接放工去玩
而我...有得比較之下根本無得鬥

生活左太多年有佢 仲係未慣無左佢既生活...
各位巴絲 共勉之

真係臭貨黎,7年感情比有錢仔搞掂
正評給予鼓勵
其實感情既事
其他人仲支持樓主

我支持你呀,又未結婚
就算俾帽你戴都吹佢唔漲啦
希望第時你可以有相同既遭遇
其實感情既事
其他人仲支持樓主

一早已經背地食緊另一條女

一切都係樓主估
冇事實根據
希望日後大家唔好有樣學樣 po自己ex出黎
其他你po人出黎果刻 都係傷害緊自己
日後冇人敢同你拍拖 唔好應我身冇屎洗咩驚既logic

下,你有無睇之後張圖架
條仔問人地坐左幾耐喎
其實感情既事
其他人仲支持樓主

一早已經背地食緊另一條女

一切都係樓主估
冇事實根據
希望日後大家唔好有樣學樣 po自己ex出黎
其他你po人出黎果刻 都係傷害緊自己
日後冇人敢同你拍拖 唔好應我身冇屎洗咩驚既logic

下,你有無睇之後張圖架
條仔問人地坐左幾耐喎
得罪講句,如果你認為佢地係真係本身乜都無
之後樓主散左先撻著嘅話,會唔會你太天真?
其實感情既事
其他人仲支持樓主

你冇試過被帽呀 冇就咪出聲啦 仲講風涼話
狗男女應該要全部拉去打靶 唔好再利用人嘅信任傷人個心

肯定無啦佢,咁口響
post埋呢張 幾張揚話人知帽左我好耐

上面條友睇清楚啦,如果我無理解錯,正正常常佢地朋友會唔會戲稱做姦夫淫婦

上面條友睇清楚啦,如果我無理解錯,正正常常佢地朋友會唔會戲稱做姦夫淫婦

好明顯係巴打個名
樓主好慘

好明顯係巴打個名
樓主好慘

條友仲死撐,你會唔會post相無啦啦比人笑姦夫淫婦呀
一係就佢係條仔,一係就係臭閪囉
絲打加油
放心 會有報應
唔爭在出埋名啦
絲打我撐你
好熟口熟面喎
總算係睇清楚佢真面目啦
支持你絲打 下一個一定更好
屌真係唔撚好信男人講野
我ex夠同我講話要自由想要一個人
又係同你一鳩樣去求佢
最後都未過一個月走去玩tinder識「朋友」
個刻就無再留戀
學我朋友講一句
佢寧願同新嘅人重新適應都唔撚同你行落去
就由鳩佢啦
痛下喊下
一次會比一次喊得少
死傻閪
抵撚你死

臭閪現身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞