一齊五年男友比帽我帶

1001 回覆
835 Like 37 Dislike
加油呀米奇老尾
認真咁問大家
當事實係佢鍾意左第二個
分手唔係已經係最好既處理方法喇咩
我見到係一大堆被帽人士投射自身經歷
落去依件事上
一齊屌果對男女

冇嘅 最好緊係嘗試下被人背叛嘅滋味囉
己所不欲 勿施於人

冇嘅 最好緊係嘗試下被人放相上網嘅滋味囉
己所不欲 勿施於人
樓主絲打我好似識你
加油move on 唔好再諗佢
增值自己 你值得更好的
po啦
樓主廢到

條女好撚樣衰

都玩得一排既 不過都係雞樣 個樣西到,點樣長遠拎黎做女朋友呀
派帽正仆街
一睇條女就知佢姣 好彩分左手,到等到結婚先睇清佢真面目就慘
分手唔開心就一定架啦,但人地分左手先正式同條女一齊做得啱wor,分左手你有咩資格去決定佢同邊個一齊 你話未分手個陣佢同條女偷情比你捉到就話姐

所以我知佢拍拖都無理 只係知左係同邊個拍拖既時候 發現原來就係佢成日提成日同佢玩 而又話無野既既女仔 果下真係覺得 屌 扮乜野呀你之前
po啦
樓主廢到

條女好撚樣衰

都玩得一排既 不過都係雞樣 個樣西到,點樣長遠拎黎做女朋友呀

咁都玩得一排 你前世未見過女?
佢好撚似男人喎

Btw 佢Ig係乜
分手唔開心就一定架啦,但人地分左手先正式同條女一齊做得啱wor,分左手你有咩資格去決定佢同邊個一齊 你話未分手個陣佢同條女偷情比你捉到就話姐

所以我知佢拍拖都無理 只係知左係同邊個拍拖既時候 發現原來就係佢成日提成日同佢玩 而又話無野既既女仔 果下真係覺得 屌 扮乜野呀你之前

其實鍾意咪認囉
迫你做衰人先最差
po啦
樓主廢到

條女好撚樣衰

咁都玩得一排 你前世未見過女?
佢好撚似男人喎

Btw 佢Ig係乜

我又要
死傻閪
抵撚你死

臭西出現了
你又真係on9左d
不過經一事蔡一智啦
下次小心d喇

見你打咁大段應我,比返啲意見你,你最好嘅方法其實就係搵幾個真心朋友訴下苦件事就已經可以完,但你可能睇班綠帽傻尻睇得多蠢到學埋佢地分享自己都變埋一份子 然後你再公開埋人地嘅相。

去到呢一步我想問你有咩得著 但我同你講人地可能會報復,唱衰你又好,公開返你又好,全部都係傷害返你轉頭
狗男女留低兩個負皮
樓主我以前都係咁
認清事實就好啦
唔洗內疚
就算佢今次唔走,都係因為佢搵唔到下個
佢走左就仲好,你又有機會搵個更好的

見你打咁大段應我,比返啲意見你,你最好嘅方法其實就係搵幾個真心朋友訴下苦件事就已經可以完,但你可能睇班綠帽傻尻睇得多蠢到學埋佢地分享自己都變埋一份子 然後你再公開埋人地嘅相。

去到呢一步我想問你有咩得著 但我同你講人地可能會報復,唱衰你又好,公開返你又好,全部都係傷害返你轉頭

你太唔了解發左癲嘅女人 冇得理性討論有冇得著 只有報仇報復 還番受嘅痛苦比狗男女
利申 過來人

妳所講既野其實我曾經都有做過,依的行為只會令妳心靈上有啲安慰,但最後咪又係無_用,逝去的感情留不住
施主回頭是岸啦,可能下個更可愛呢

你太唔了解發左癲嘅女人 冇得理性討論有冇得著 只有報仇報復 還番受嘅痛苦比狗男女
利申 過來人

但我相信癲婆原本冇諗過公開佢地嘅相,係比班花生友講兩句影響到先post
講真,男未婚女未嫁,好正常姐,你都抵撚死又唔夠人索又同男朋友冇話題,分手遲早既事啦。

利申 你男朋友現任女朋友
傻女
人生總有不如意事
過一排就冇野架啦
最緊要係自己唔好成日諗住對狗男女
辛苦既係你自己咋
加油
利申:過來人too
講真,男未婚女未嫁,好正常姐,你都抵撚死又唔夠人索又同男朋友冇話題,分手遲早既事啦。

利申 你男朋友現任女朋友

岀現了
男人都係垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞