一齊五年男友比帽我帶

1001 回覆
835 Like 37 Dislike
明知人地有女朋友仲痴埋去玩唔係第三者呀?
而家做賤男都要拎貞節牌坊

普通朋友咋
有咩問題啫

咁個ig呢 ig點解釋

我叫我FD幫我BLOCK既 個陣見到佢IG有新相 眼冤

我講緊姦夫淫婦個個commentu
唔洗傷心
d仆街仔係會數臭你講到自己逼不得意分開
一個月前經歷同你差唔到
未到下條女/仔 十拿九穩都唔會同你分手

咁個ig呢 ig點解釋

我女朋友 係一個好女仔 希望眼睛雪亮既連登仔唔好再評論佢
條女第一眼睇有啲似萬2蚊
條女第一眼睇有啲似萬2蚊

上面instagram張自拍假撚到
死嶄狗
樓主第二間u?

嶄狗 Yes

嶄狗成日都係咁架啦
鍾意第二個咪出聲,由頭到尾扮情聖,
你係唔想畀機會樓主就咪撚分手又叫佢改乜改乜又要見面
講到一個月後正式一齊就大義凜然,
五年感情一個月都無就放得低再發展,
呃邊個
仲要踩人哋話佢鍾意鬼仔誤導其他以為樓主有偷食前科
收皮啦柒頭,仲要衝出嚟柒
返去hell攬住個好女仔啦
同我ex一樣
分手前成日提個女同事
踩人地返工好廢乜都唔識
講到自己幾憎佢
最後原來一切都係為左等我信佢嘅大話

喺紀念日同我講分手話性格不合
一星期就同個女同事ig曬命

不過諗返轉頭覺得咁早俾我知道真相係好事
起碼知道唔係我問題
好快可以企返起身 絲打加油
推到狗男女做ust全校之星
食hall雞帽完人仲可以大條道理 收嗲啦賤男

講真盲嘅都知你條女係Hall雞

咁個ig呢 ig點解釋

人地隔左一個月先開始點會係姦夫淫婦
D朋友仔留言咁離譜都有

Btw, 朋友仔點知係淫婦
情聖點睇打完千字文攞唔到光環不突至仲比人圍屌

講真盲嘅都知你條女係Hall雞

自己去男仔房玩 玩咩呀
散左先話減肥姐係肥啦,自己唔keep仲話條仔

條仔自己咪又係死肥仔
正臭雞

條仔自己咪又係死肥仔

咁佢唔keep, 到時比hall IV好女仔帽都係正常

條仔自己咪又係死肥仔

咁佢唔keep, 到時比hall IV好女仔帽都係正常

人地好女仔個男朋友話無介意過喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞