一齊五年男友比帽我帶

1001 回覆
835 Like 37 Dislike
加油呀
利申:早兩日先發現比人帽咗成個月
唔好介意我一野「窩」落黎
算吧啦!條仔都係懶好心唔想直接heart你!根本你自己一早就 feel 到又扮話信佢!
面對現實啦

睇到好撚嬲,我男朋友之前又係ust出軌,仆你個臭街,
見到啲臭閪就嬲

認真
條仔個樣
條女個樣
你不如搵第二件仲好
無錢無樣無心既人要黎托

垃圾 臭雞
樓主搵過個啦 咁既樣

睇到好撚嬲,我男朋友之前又係ust出軌,仆你個臭街,
見到啲臭閪就嬲

認真
條仔個樣
條女個樣
你不如搵第二件仲好
無錢無樣無心既人要黎托

垃圾 臭雞
樓主搵過個啦 咁既樣

臭鳩 臭雞
希望你哋睇到個post
他朝君體也相同
你點肯定佢帽你呀其實 ig回覆都唔一定係拍拖果陣就已經同人有路啫

先兩個月咋喎 就講到有路好耐咁
分手前一定有啲野啦
絲打 我同你一樣 一齊五年分手
問佢死口唔認有第三者
又係一個月後發現佢同第二個女仔一齊左
係朋友講番俾我知 其實佢地一早一齊左

不過都幾年前嘅事 我依家都放低左了
時間可以沖淡一切 下個會更好
加油
頂果兩個月真係好難頂

不過捱過左都係一種經歷

其實依家唸番都幾好笑
你肯定係肥婆
加油啊 快啲忘記佢
佢依加呢個女朋友第時都會同你一樣 男人慣左一次就會再有下一次
依啲仆街唔要都擺就
絲打要振作
被綠過
又係分左手先知
Same
仲要我辛苦實習緊既時候少見
佢啲時間拎去溝新女
係我同呀婆洗緊爛肉換緊片個陣Whatsapp講分手
成個實習差幾日就完都唔等埋 日日谷住啲眼淚
本身佢分手係話襯我唔起乜乜 我信左
仲好on9咁留佢 一個月後就知原來帶帽
我本身係一個好火爆既人
本身想Whatsapp 屌鳩佢 等佢驚 知道我知
但同時內心覺得要成長 就要接受
過左去就算數 因為我已經唔中意佢了
但其實內心仲係好嬲 成日要同自己抗衡
我好攰
Pish
根據樓主嘅提示同common fd 嘅fd list
我已經發現到賤男嘅fb同ig (係public)
仲睇到你cap出嚟嘅對話
要堅強啊!
賤男人唔要都擺啦 提早認清對方係咩人係好事黎
俾d時間自己 會過去的 加油
0負皮
btw加油
要堅強啊!

Cap定圖 post出黎
加油,the best is yet to come
要堅強啊!

唔明啲男人成日一腳踏兩船 死都要拖住一邊 比人帶帽先有優越感
要堅強啊!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞