一齊五年男友比帽我帶

1001 回覆
835 Like 37 Dislike
是咁的 同左ex一齊5年 係幾個月前同我講分手 原因就係佢話唔愛我 想自己一個人 輕鬆自由 而佢話絕對唔關女人事無第三者 咁我都相信佢 分左手後 我好痛苦 係咁求佢 好努力做左好多無謂野 寫信拍片改變自己變靚減肥 無晒尊嚴咁求佢跪佢都試過 但我都知無用 一齊唔番 咁我都嘗試放低

係二個月後知佢有新女 我有嬲 不過算啦 分左手佢d野關我鬼事 但再過多幾日 佢ig post左佢新女既相 我朋友係咁sd比我睇 (佢block左我ig)

屌 我就認得個女仔 見過佢 諗起ex同我一齊既時候 佢成日都提起個女仔 會同我分享佢同呢個女仔一齊相處既野 例如佢同我講 佢住男層hall 通常都男同男玩 女同女玩 女仔好少會黎同班男仔玩 但唯獨呢個女仔會成日走去佢間房玩 賭錢呀咁 佢話當呢個女仔係男人咁同佢玩 叫我唔好擔心

然後佢又會同我講話佢同呢個女仔會一齊去食野 一齊食小食兩條友自己 咁我聽完就算 因為佢話唔鐘意個女仔 覺得佢好細個諗野唔成熟

然後佢又會同我講係個女仔禁機既時候會比佢睇自己戶口有幾多錢 我依家會諗你要同一個人幾close先會毫無顧忌比佢自己ac有幾錢 我就係太信佢唔會懷疑佢 點知原來佢地一早就有路 呢家我清醒既時候睇番呢一切 真係覺得自己蠢到無朋友

仲要有人係佢條女張相個Ig post到留言話早知你地有路 姦夫淫婦 我ex仲回番佢 坐左幾耐監 入面點生活 原來我一早就頂緊頂帽 諗番起 點解我之前一直問你究竟有無第個 你死都唔認 你認左佢等我一早死心算啦 你為左自己好好先生既形象可以講幾多大話? 諗起你同我分手時講既一堆藉口 話想自己一個 又話好介意以前既我對佢唔好 攪到我成日怪自己究竟以前有咩做得唔好 係咁道歉 原來都係曬氣 跟本就鐘意第個 依家真係覺得自己好唔抵 為左佢而做咁多野 喊到成隻狗咁

Sorry for 1999 多謝睇左篇野既連登巴絲 雖然我知女人係原罪 係雞係公廁 但帽家野 真係男定女帶都一樣好慘
一齊幾多年都無用,真係敵唔過新鮮感
揾個真係對你好愛你嘅男仔啦
有無諗過你同呢條仔一齊之前可能有個好中意你嘅男仔等緊你 點知你俾個mk仔食咗
下次帶眼識人喇
都好彩,沒到結婚,五年都差唔多有結婚既諗法了
一齊幾多年都無用,真係敵唔過新鮮感

係呀 nothing last forever
有無諗過你同呢條仔一齊之前可能有個好中意你嘅男仔等緊你 點知你俾個mk仔食咗
下次帶眼識人喇

我一定會move on 只係想為自己出啖氣
下次帶眼識人喇

我一定會move on 只係想為自己出啖氣
推下先
一推再推
加油喇絲打,you deserve better
祝你ex早日戴帽,送出去的帽總有一日會自己戴番
唱衰佢啦屌
岀得一次軌就有第二次 睇佢依家條女幾時戴帽

不過我都戴左兩年帽,輸俾mk,對樓主遭遇深表同情
但可以點? 當自己嘥左幾年時間去好好睇清楚一個人 都好過第時真係結婚果時先知啊
唱衰佢啦屌

我呢家都算唱緊既
眾巴打支持你
係好事呀
好彩你無同佢行落去
好慘
唔好衰比佢睇
要活得比佢好呀絲打

咩人痴番咩人
嗰條女遲早肯定會比你ex飛
你ex咁貪新鮮感

咩人痴番咩人

絲打你咪放長雙眼睇佢地仆街囉
但可以點? 當自己嘥左幾年時間去好好睇清楚一個人 都好過第時真係結婚果時先知啊

我都唔知可以點 咪move on囉
眾巴打支持你

多謝 連登有愛
係好事呀
好彩你無同佢行落去

你個名
我明你嘅絲打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞