一齊五年男友比帽我帶

1001 回覆
835 Like 37 Dislike
法國連登仔好奇怪
覺得俾帽人帶既人都係mk仔
明明大部分男人都鐘意叫雞偷食
講真,男未婚女未嫁,好正常姐,你都抵撚死又唔夠人索又同男朋友冇話題,分手遲早既事啦。

利申 你男朋友現任女朋友

係ex
同埋分手後我求佢既時候 佢話我痴線癲婆 跟著話好驚我會做d咩攪鳩佢女朋友 我話下 你有女朋友啦? 佢話唔係 但將來都會有 話有追求者都會試下 依家諗番 屌 根本就驚我遲早知會攪佢地
講真,男未婚女未嫁,好正常姐,你都抵撚死又唔夠人索又同男朋友冇話題,分手遲早既事啦。

岀現了

唔知咩叫他朝君體也相同

不過我都戴左兩年帽,輸俾mk,對樓主遭遇深表同情

屌 帽左2年 個女人真係好賤 有無良心

算啦,我冇嬲佢,佢太細個唔識處理

不過我就痛到入骨入血,可能要兩三年調整下個心,一下子身體都差左好多,食得少訓得又少又差

所以絲打你都快啲振作,企翻起身,做得比以前更好更耀眼,令個衰公後悔

好明
傷心到我m都停埋
睇醫生睇左成千蚊

利申 一定無bb

唔撚係掛 你覺得條女索呀 你有無見過靚女
同埋分手後我求佢既時候 佢話我痴線癲婆 跟著話好驚我會做d咩攪鳩佢女朋友 我話下 你有女朋友啦? 佢話唔係 但將來都會有 話有追求者都會試下 依家諗番 屌 根本就驚我遲早知會攪佢地

咁姐係plan定啦屌
係咪on9架

唔會一腳踏兩船掛?

咁姐係plan定啦屌
係咪on9架

咁既大話都講得出
分左手就即刻反面護住條新女
5年感情=nothing
支持樓主 唔好再諗住條仆街臭閪

對唔住 無睇利申 唔係有心hurt你
眾巴打支持你

多謝 連登有愛

一向有

未撚見過有女人cheap撚到送上門
你真係咁撚索洗撚去人地間房咩柒頭
仲要喺ust d和尚寺
定係做慣hall雞
慣左手勢呀柒頭

話時話呢 你個ex似乎睇到呢個post啦
早走早著 搵過個好男仔啦絲打
Po哂啲野上嚟啦屌
如果我條仔咁帽我 我派埋傳單添呀

屌擺明扮架啦

但我真係無心hurt佢

話時話呢 你個ex似乎睇到呢個post啦

預左
其實感情既事
人地總算分左手先同第個一齊
佢犯左d咩大錯 要比你放上黎公審
其他人仲支持樓主

屌你老味 頭一版成件事經過都講曬 你唔識字?

客觀事實就係男朋友分手先同第二個一齊
依加咁撚惡 婚都未結 分手都唔比?
分手先再拍拖 你可以點管人地?

樓主個ex
po啦
樓主廢到

條女摩牙

你屌埋我個份
放晒d野上黎 等我地小心都好

好驚隻男人樣戴假髮臭西會搶人條仔
我哥同初戀一齊左7年 因為第三者而分手 而第三者係佢好朋友 由讀書開始識 咁哥初戀都知道既 咁哥就話唔會一齊既 純係知己
點知就第7年 佢背住初戀同條女去旅行
咁當然 本身哥同初戀相處都出現問題 但咁唔係藉口佢同第三者一齊囉
而第三者都自我感覺良好 以為哥都愛佢

最尾一齊左一年多少少就散左 原因係哥覺得佢太痴身

如果樓主既前度現任女朋友有睇呢個post 我想話你知當日佢可以咁對樓主 他朝一日都會咁對你 呢個世界有報應

樓主做得好 如果前度搵你都咪理佢 加油呀

條仔痴撚線
加油
要記住他朝君體也相同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞