一齊五年男友比帽我帶

1001 回覆
835 Like 37 Dislike
老實講,唔知成件事係點,但係樓主搞咁多野又po 人地啲相,真係唔係咁好,你咁搞都係想多啲人食花生姐,如果咁樣可以滿足到你我覺得你都唔方好得去邊。

利申:想睇條仔po 樓主相

睇人仆街最開心
老實講,唔知成件事係點,但係樓主搞咁多野又po 人地啲相,真係唔係咁好,你咁搞都係想多啲人食花生姐,如果咁樣可以滿足到你我覺得你都唔方好得去邊。

Agger
本來唔打算回應你 見你一推再推 唔係到講返D野都唔係男人
我就唔開新POST喇 以下會澄清/講返幾樣野
1. 我現任女朋友唔係第3者
2. 我同你分手係一早已經決定左 你上面講過既改變完全唔影響我既決定
3. 我對你既所作所為感到失望

1.我係12月14號已經同你分左手, 分手之後我驚你霎時之間接受唔到 我先肯見下你, 同你當面講清楚 唔想拖泥帶水。再者, 12月14都唔係我同你第一次講分手(唔係好似你咁郁d就講分手 幾日冇事個種,係決定左好FIRM個種 )。我諗我同你講分手次數應該5次數得哂 唔知你過唔過100次呢
每一次一齊返 你話會改你既壞習慣 但最後只換來變本加厲

我1月27同我女朋友一齊
我女朋友 係一個好女仔 希望眼睛雪亮既連登仔唔好再評論佢。
佢唔係第三者 我同佢一齊左之後冇耐 我有同你講 因為我覺得你有權要知。
另外我同你一齊既時候我係認識我現任 個陣我同佢只係普通朋友 所以我唔覺得同你分享我既生活點滴有咩問題 只係你依家走火入魔左 諗多左。而且我唔會無喇喇同個3唔識7既人一齊喇係咪呀。

2.分手既事一早決定左
我由一開始己經同你講過 我唔想將分手掛係嘴邊 你就當我講既野耳邊風,
由一開始你講分手 我會唔開心幾日 跟住你同我講嬲完 跟住一齊返
去到你講左分手之後 我已經唔再想理你
你有冇諗過果個過程係幾辛苦 因為你既無視 我已經由愛你去到心灰意冷

我鍾意打波 你想我陪你,OK... 但有咩理由你唔比我出去練波比賽 要留係屋企陪你打機。打機幾時都可以打喇,你話行下街我都服呀.

我從來冇嫌過你肥 我同你一齊之後你重左10kg 我雖然有時會笑下你 但完全冇介意過 有時我d同學笑你 我都即刻會鬧返佢

記得有一次 我同你出街 我唔係咁舒服 你話想食放題 我話不如食第二D野, 你話好 但我講咩你都唔食 最後咪不係就係去返食放題 最後我食左少少野就嘔左 仲記得嘔左舊天婦羅出黎 諗返起都有D陰影

有一次我打波咬柴 我雖然應承左你出去 雖然你有關心我有冇事 但最後都係要我出去陪你行街

分手導火線係因為我地考FINAL 個件事 我認 我有問題 我溫唔切書 有咩理由你考完FINAL 我仲有2科要考 我同你講完溫唔切之後逼我同你出街

2年前分手 我好唔開心 一開始我以為因為唔夾先分手 所以都冇怪你 你搵返我 我都即刻應承同你復合 但後尾知你係因為貪玩 想識鬼仔(知你好祟洋) 我真係好後悔食左回頭草

3.

原本對你做既事有D開心 但係最後竟然咁樣報復我 真係有D失望

雖然你寫信拍片減肥係令我感動左 但係我會話已經太遲, 機會我已經比過,你每一次同我講分手 就令我個心愈來愈淡

好多好多事 唔講太多 五年既事我諗都冇乜可能係個POST到講哂 同都冇必要咁做
我只係想澄清返

我地係有相愛過 但係我一早已經唔愛 一齊只係因為責任 而唔係昔日既感覺 你話係咪變左 我就覺得見人見智 總有人唔認同我 但我相信有人會明白 我覺得拍得耐唔耐唔代表D咩 重點係兩個人適唔適合
結婚都可以離婚喇 我唔想再浪費大家時間 大家青春 大家心思 先至咁決定提出分手。

最後我希望你唔好再係到叫春 連登仔都係想食花生姐 你做呢D野對你任何好處都冇

咁個ig呢 ig點解釋

我叫我FD幫我BLOCK既 個陣見到佢IG有新相 眼冤

情聖上身呀屌 有第二個覺得米喇 咪決定左分手咯 扮咩一早
屌你聖誕節先黎分手 知唔知幾咁仆街

肥仔 小心不岀半年就收帽

Agger

收聲啦你兩個on9仔 你地入黎咪又係為咗食花生 轉個頭又話要post返樓主相,好撚正義呀屌你老母

唔撚記得講 突登同男主角一齊開個ac入黎做個閪男人嘅護主狗真係辛撚苦晒

成個post得你呢條柒頭睇唔明成件事喎
你係賤男既襟兄弟定係好女仔嘅恩客?
認真唔想變爭執post 但你咁樣屈我都得 真係唔知你當我係咩 希望回埋今次就完 同埋唔知你對我失望d咩 唔通你期望我好開心祝福你地?

1.你作你幾時一齊都得嫁啦 1月8號你ig post呢張相 你條女已經打晒心心放晒閃啦 我打既所有關於你同個女仔既野 全部都係你親口講 我無老作 你知唔知果下我知條女係佢 覺得自己幾撚on9 分分鐘你同我講佢既野係喑示緊我知你同佢有路 我太蠢get唔到 我知條女你係ocamp識 你去左3個ocamp 所以女朋友自己小心啦

2.係 自從你教左我打機 我打到喪晒 成日逼你同我打機唔比你做乜做乜 我地成日咁而嗌交 我都知衰我已經努力改唔逼你 相信我地既打機fd可以做證 我的確係好左好多

我係成日發你脾氣好易嬲嗌分手 要你氹 係好衰 個過程你好辛苦 但我都知錯 呢一年我都已經發少好多脾氣 慢慢改個性格 我地全部fd都見證住 但係你自從入左ust 慢慢唔搵我 唔理我 我都忍 我明白你有好多活動讀書好大壓力 我已經無發脾氣 包容你 體諒 我相信你都知都感受到我為你改 但你自己係慢慢對我冷淡 呢段期間你做乜會咁 你心照啦

痴線最嬲就係你屈我唔比你溫書陪我行街 我地半個月都無見 就算我掛住你都唔搵你 我知你要溫書 我明白你好多都唔識對你黎講好難 要時間溫 所以我體諒你 唔阻住你 連whatsapp都唔洗你回我 我已經攪到自己無晒價值去就你 你係呢段時間去打牌玩無溫 你自己time management做得唔好就怪我? 果日我好唔開心 喊住打比你因為我做左好多晚通頂既功課 比人踩做到得唔好 我唔開心想你陪一陪我 只係食餐飯一個鐘炸 我地已經走啦 我仲叫你加油 只係要你係半個月裡面玩少2個鐘去陪一陪 因為我需要你 你都咁怪我逼你陪我 請問你咩人黎?

2年前分手理由係我想識鬼仔未玩夠真係笑左 係 我祟洋鐘意電影美劇 但我絕對無因為咁而同你分開 分開左果一段時間 我只係番放學做下學生會既野 睇多幾套電影美劇炸 我同你一齊5年 我連bar都未落過 幾時想識過鬼仔呀

3. 就係為你做咁多野真係自己on9 唔講啦

無人係完美既 愛要包容同忠誠 唔知你明唔明 無錯我曾經對你做左好多唔好既事 我好對唔住 但同時你都有缺點 希望你唔好再拎番我既不著黎回擊 重點都係帽事 大家心裡有數
算啦,唔洗再回應對方啦,大家明眼人都睇得到邊個唔岩邊個唔著

識個個好男仔啦
賤男仲要衝出黎柒
留名
屌真係狗男女既極致
絲打個情況同我100%一樣,我之前條女係咁同我講同一個男仔啲野,但係咁話冇野仲話咩只係朋友,唔會鐘意佢。到最後同我分手,半個月後這同嗰個男仔一齊
真係好仆街,我好似你咁咩都信哂佢。其實我頂帽都唔知幾時開始戴,仲成日話同嗰個男仔做gym。屌你老母,食撚屎啦,等我對你咁好你咁對我

same
條女咁撚樣衰都溝到你條仔
認真唔想變爭執post 但你咁樣屈我都得 真係唔知你當我係咩 希望回埋今次就完 同埋唔知你對我失望d咩 唔通你期望我好開心祝福你地?

1.你作你幾時一齊都得嫁啦 1月8號你ig post呢張相 你條女已經打晒心心放晒閃啦 我打既所有關於你同個女仔既野 全部都係你親口講 我無老作 你知唔知果下我知條女係佢 覺得自己幾撚on9 分分鐘你同我講佢既野係喑示緊我知你同佢有路 我太蠢get唔到 我知條女你係ocamp識 你去左3個ocamp 所以女朋友自己小心啦

2.係 自從你教左我打機 我打到喪晒 成日逼你同我打機唔比你做乜做乜 我地成日咁而嗌交 我都知衰我已經努力改唔逼你 相信我地既打機fd可以做證 我的確係好左好多

我係成日發你脾氣好易嬲嗌分手 要你氹 係好衰 個過程你好辛苦 但我都知錯 呢一年我都已經發少好多脾氣 慢慢改個性格 我地全部fd都見證住 但係你自從入左ust 慢慢唔搵我 唔理我 我都忍 我明白你有好多活動讀書好大壓力 我已經無發脾氣 包容你 體諒 我相信你都知都感受到我為你改 但你自己係慢慢對我冷淡 呢段期間你做乜會咁 你心照啦

痴線最嬲就係你屈我唔比你溫書陪我行街 我地半個月都無見 就算我掛住你都唔搵你 我知你要溫書 我明白你好多都唔識對你黎講好難 要時間溫 所以我體諒你 唔阻住你 連whatsapp都唔洗你回我 我已經攪到自己無晒價值去就你 你係呢段時間去打牌玩無溫 你自己time management做得唔好就怪我? 果日我好唔開心 喊住打比你因為我做左好多晚通頂既功課 比人踩做到得唔好 我唔開心想你陪一陪我 只係食餐飯一個鐘炸 我地已經走啦 我仲叫你加油 只係要你係半個月裡面玩少2個鐘去陪一陪 因為我需要你 你都咁怪我逼你陪我 請問你咩人黎?

2年前分手理由係我想識鬼仔未玩夠真係笑左 係 我祟洋鐘意電影美劇 但我絕對無因為咁而同你分開 分開左果一段時間 我只係番放學做下學生會既野 睇多幾套電影美劇炸 我同你一齊5年 我連bar都未落過 幾時想識過鬼仔呀

3. 就係為你做咁多野真係自己on9 唔講啦

無人係完美既 愛要包容同忠誠 唔知你明唔明 無錯我曾經對你做左好多唔好既事 我好對唔住 但同時你都有缺點 希望你唔好再拎番我既不著黎回擊 重點都係帽事 大家心裡有數

我諗絲打最hurt唔係因為ex極速有第個 仲要係日提夜提個位
而係佢講大話
佢唔鍾意人仲要繼續一齊 知唔知幾唔負責任?
事後仲要打篇咁嘅文 話對樓主失望乜乜乜
從頭到尾 佢只係想所有衰嘢責任放樓主身上 等自己做好人
年紀大鳥,覺得好似小朋友齊打架
哈哈哈哈哈哈

係 中學生處理感情問題
有無人整合下 讀咩u 邊層hall 咩背景 咩科
hall d資料最緊要!

防止以後有巴打幫隻雞買單
hall雞 d資料最緊要!

Hi

賤男

你宜家條女係
佢已經係n手貨

樣又唔掂
得個臭西

屌過啦

人地ust hall IV 好女仔
唔好亂講咩hall雞啦
都係夜晚去男仔房玩下啫

炸雞?你係咪講緊你隔離件臭雞咋?

隻臭g 唔只個樣似男人 連身材都好似男人
樓主前男友真係極品
人地睇美劇電影就話人識鬼仔
2星期無見,只係想你陪一個鍾就話人迫你唔比你溫書

我相信樓主以前肯定脾氣差成日發脾氣。
但係樓主ex肯定覺得自己無問題。
因為你將全部野賴晒落條女度

你死口唔認你地一齊左
其實邊日先一齊咁又點
唔通你屌左佢 但口講未一齊就唔算一齊?
事實就係你未分手就同第2個搞曖昧
你對樓主無左愛,咪分手同第2個一齊囉。
你依家咁樣事實就係賤,你明唔明?

人地ust hall IV好女仔
唔好亂講咩hall雞啦
都係夜晚去男仔房玩下啫

玩下臭西 含下腸啫 好正經

我又衰誤會人做Hall雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞