一齊五年男友比帽我帶

1001 回覆
835 Like 37 Dislike
而家係ust見到佢地

想問樓主點樣由66kg減到55kg嫁

肥仔留名
睇下佢地幾時散啦
你呢刻總算睇清佢為人
好過第日結左婚先知
對你黎講都好事
條女都衰啦 明知你ex有女都痴埋去
一定西痕啦
嘩屌 男人俾人派帽
Post條女個樣出黎就俾人屌
而家樓主post條仔出黎就咁多正皮
睇黎香港男女不平等既情況真係好嚴重
Btw上面都係鳩up 收皮啦科大仔

係咪講緊呢個post?
啱啱發現被帽,po上黎會唔會有巴打幫手 https://lihkg.com/thread/124012?ref=ios
柒頭乜撚都唔睇就走出黎話男女唔平等 上面個樓豬咩details都冇就叫人幫手,仲有佢以前開過post,放自己條女上黎串連登仔,先有咁多負皮,睇清楚先講野啦

如果樓主係肥芝咁既款
連登仔會點

認真我最肥既時候66kg 但睇完肥芝故 同ex叫我減 我已經慢慢減到瘦左 分左手就再更努力 呢家55kg

絲打你幾高?

155 呢家都係肥嫁啦 會再努力減

其實都瘦架啦wo

唔掂 個肚仲有belly 想要flat stomach
嘩屌 男人俾人派帽
Post條女個樣出黎就俾人屌
而家樓主post條仔出黎就咁多正皮
睇黎香港男女不平等既情況真係好嚴重
Btw上面都係鳩up 收皮啦科大仔

係咪講緊呢個post?
啱啱發現被帽,po上黎會唔會有巴打幫手 https://lihkg.com/thread/124012?ref=ios
柒頭乜撚都唔睇就走出黎話男女唔平等 上面個樓豬咩details都冇就叫人幫手,仲有佢以前開過post,放自己條女上黎串連登仔,先有咁多負皮,睇清楚先講野啦

如果樓主係肥芝咁既款
連登仔會點

認真我最肥既時候66kg 但睇完肥芝故 同ex叫我減 我已經慢慢減到瘦左 分左手就再更努力 呢家55kg

絲打你幾高?

做平板 同Rebecca Louise xhit 控制飲食 不過想體重急降就唔好食野 一開頭分手5日都食唔到野 即刻輕左
而家係ust見到佢地

而家係ust見到佢地

係咪講緊呢個post?

如果樓主係肥芝咁既款
連登仔會點

絲打你幾高?

做平板 同Rebecca Louise xhit 控制飲食 不過想體重急降就唔好食野 一開頭分手5日都食唔到野 即刻輕左

我之前都係比ex逼減肥
午餐只可以食包/餅乾,唔食得正餐以外既野食,
3個月左右由53kg減到46kg (我160高)
不過減到塊臉都青埋 又一路都無反彈keep住呢個體重已經3年幾了
佢真係好女仔嚟,雖然性格上比較西,點解你咁肯定佢會去識鬼仔,更何況佢五年都無同你扑過嘢係呀現任佢仲係處嚟

你意思係樓主同賤男拍拖五年都冇俾佢扑

如果係咁就明曬啦新女有得扑,舊女冇得扑!

屌五年都無得扑 感情一定淡

如果樓主係肥芝咁既款
連登仔會點

絲打你幾高?

我之前都係比ex逼減肥
午餐只可以食包/餅乾,唔食得正餐以外既野食,
3個月左右由53kg減到46kg (我160高)
不過減到塊臉都青埋 又一路都無反彈keep住呢個體重已經3年幾了

絲打好勁 但你有無正常食番野
而家係ust見到佢地

有冇訪問下柱仔
好擔心佢有病,呢排禽流感肆虐
而家係ust見到佢地

有冇訪問下柱仔

唔好摸到活家禽呀
而家係ust見到佢地

有冇訪問下柱仔

祝柱仔今年生返隻雞仔雞女

嘩 捉佢兩個浸豬籠啦

條女真係好撚cheap 樣又衰
叫雞都唔該搵隻好樣少少啦唔該
不過人地鐘意做免費雞
我地唯有祝你被狗公屌到個西反曬皮
祝隻雞蟲廿幾歲就陽萎

祝福你呀死臭雞

如果讀UST,我可能會搵條女問佢:係咪任上呀?免費雞

Mimi都成個強國雞名咁
通常你以為個女仔會帶返帽
點知個結局往往係 佢地兩個快樂咁一齊走落去

我都試過 結果佢哋就快結婚,已經同居緊,仲好撚幸福
快啲搵過個 仲好

知道後,有咩感覺?

絲打心水清

因為大家對他朝君體也相同呢句說話太迷信

絲打心水清

香港人就係鐘意只睇人表面
你係人地床下底生活?實情係點你點知?

表姐個老公搶番黎
生咗仔都不停有第三四五者
但facebook好撚恩愛家庭樂
輕輕一推
hall4賤男同hall雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞