一齊五年男友比帽我帶

1001 回覆
835 Like 37 Dislike
屌 痴撚線
好多花生 究竟邊個真邊個假
老老實實 樓主隻豬係咪比左條友先
唔係又扮係 真係博連登仔幫佢咖喎
Btw 見到曾經相愛既人搞到咁 真係好嘔心
希望大家都收口 呢d 野自己圍內派花生咪算囉
搞到世人都知 真係好醜 雙方都輸哂

Exact7ly 佢賤佢事
呢度個個有花生食就開心架啦
何必

係到撕爛塊臉鬥柒做乜
哥哥芝芝
孔劉讓梨
兩位樓主打手,有冇嘢爆

竟然會反屈咁好笑
一開profile就知誰是誰非
唔會同你嘈

最慘我唔係打手,乜料都無

大神巴打連poster都整埋 仲唔係打手

Profile成串Post啲恩客都見唔到
盲㗎嘛佢地
打乜撚野手 公道自在人心
有少少人性嘅都知道誰是誰非啦

一個月即刻由普通朋友升做情人
真心勁
拍左五年 正常人都會down一排啦 估唔到仲有心情開一段新感情喎 吳生好波啊!

一見鐘情由陌生人變情人都得呀 人地感情觀係點又要你班樓豬打手插隻手入黎批評既痴撚線 係咪個個人拍拖模擬要跟晒你個套先得?

識左條女都一個sem
突然一見鐘情
定分左手之後突然覺得mimi靚左?

又係樓主打手 ,btw有冇野爆

正評個幾百個都係打手?

你自已睇下尾呢5頁, USER NAME 10隻手指數得晒
咪又係2邊互插, 2邊都係出打手幫拖
唔洗扮野啦

講唔過人就話人打手
我2016dse wo
都唔知點識到樓主
用你個閪腦諗啦

咁後生既 我2012
男方話 樓主隻豬一早比人食士
樓主打手有回應未?

唔係應該好男人提供證據咩

一叫打手 你就衝出黎應我
你重唔係打手?

真聽話 乖

一叫打手就沖出黎應
潘美婷 你講咩都得 但係你唔可以屈我食左你隻豬 你隻豬一早比MK仔食左 點解要扮我食左你隻豬 你個段WTSAPP只係講SEX 唔好係到轉移視線 我本來都想潛左佢算 但係見到你係到扮可憐真係忍無可忍 張相唔係我POST 即使係又點 你夠POST我地出黎喇

吳業柱 我地5年來都無行埋過 我一直都拒絕你要求 我死都話處要比老公 係你氹我話 我將來都會係你老公嫁啦 早比都遲比都一樣 我又覺得你值先比你 如果我一早比mk食左 會唔會咁多年死都唔肯比你呀 用下你個腦 講下合邏輯既野啦
基基
潘美婷 你講咩都得 但係你唔可以屈我食左你隻豬 你隻豬一早比MK仔食左 點解要扮我食左你隻豬 你個段WTSAPP只係講SEX 唔好係到轉移視線 我本來都想潛左佢算 但係見到你係到扮可憐真係忍無可忍 張相唔係我POST 即使係又點 你夠POST我地出黎喇

吳業柱 我地5年來都無行埋過 我一直都拒絕你要求 我死都話處要比老公 係你氹我話 我將來都會係你老公嫁啦 早比都遲比都一樣 我又覺得你值先比你 如果我一早比mk食左 會唔會咁多年死都唔肯比你呀 用下你個腦 講下合邏輯既野啦

女方又有新證供, 究竟誰是誰非
你班臭閪打手肯收皮未 幾條臭閪開推POST 再POST相
唔係打手會知我讀過IVE?
我冇否認過我讀BAND3 我讀IVE
你班打手姊妹咪又係同我一樣讀BAND3

分手分到咁 真係好撚樣衰 我本來真係諗住深潛算 但講還講 做咩撚野話我女朋友雞
係你D臭閪格先搞到我同你分手炸
咩叫拖住先唔分手 就係忍唔到你D脾氣先分
我認我有問題 唔一早飛左你
應該兩年前就唔同你復合

但係我真係同你分左手 之後因為一d事(我要做手術) 多左同佢接觸 先同佢一齊
雖然呢樣野係連登點講都冇乜大作用架喇 但總有心水清既人明

你想戴帽 唔係屈我比囉 搵定下個都ok ge

好撚煩呀吳生你
成日話想潛水又要上嚟柒
唔幫你搞大啲點撚對得住你呀

女方又有新證供, 究竟誰是誰非

好亂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞