一齊五年男友比帽我帶

1001 回覆
835 Like 37 Dislike
絲打 唔好諗住報復了
我都係過來人 我明你會好嬲好唔憤氣,好想報復對狗男女
po完相出左啖氣就算了
人地唔會覺得你可憐 只會食花生同背後笑你架咋
最好既報復係活得比佢好
盡快放低然後重新上路
你愈報復只會愈放唔低架咋

加油!

全個post最中肯嘅說話

因為我都試過報復,諗返起都覺得自己on9哂左好多時間 人地表面可憐你其實背後當你笑話咁笑
所以盡快放低啦

如果報復咗 佢會後悔嘅話 一開始就唔會派帽啦
做人開心啲先係對自己好

係呀!相反你愈咁樣做,佢只會覺得愈飛得你岩
所以留返少少尊嚴俾自己吧

我已經唔介意佢點睇 正如佢都同講過佢唔介意人點睇佢
絲打 唔好諗住報復了
po完相出左啖氣就算了
最好既報復係活得比佢好
盡快放低然後重新上路

加油!

全個post最中肯嘅說話

因為我都試過報復,諗返起都覺得自己on9哂左好多時間 人地表面可憐你其實背後當你笑話咁笑
所以盡快放低啦

如果報復咗 佢會後悔嘅話 一開始就唔會派帽啦
做人開心啲先係對自己好

係呀!相反你愈咁樣做,佢只會覺得愈飛得你岩
所以留返少少尊嚴俾自己吧

我已經唔介意佢點睇 正如佢都同我講唔介意人點睇佢
好撚賤 有個咁好既女仔唔珍惜
講真,男未婚女未嫁,好正常姐,你都抵撚死又唔夠人索又同男朋友冇話題,分手遲早既事啦。

利申 你男朋友現任女朋友

死賤人
成日自己一個落男仔房玩已經知係死臭西
肯撚定係果啲成日比女仔排斥淨係得男仔fd果啲姣西
仲要咁既樣都可以讚自己索真係乜撚野世界
家下住hall真係害死好多情侶⋯ 我ex都住hall 於是個人變曬 又同左第二個住hall女仔一齊⋯唔敢想像佢地係hall既生活⋯ 一諗就好痛
po啦
樓主廢到

點角而家啲女鐘意肥仔
肥仔
絲打個情況同我100%一樣,我之前條女係咁同我講同一個男仔啲野,但係咁話冇野仲話咩只係朋友,唔會鐘意佢。到最後同我分手,半個月後這同嗰個男仔一齊
真係好仆街,我好似你咁咩都信哂佢。其實我頂帽都唔知幾時開始戴,仲成日話同嗰個男仔做gym。屌你老母,食撚屎啦,等我對你咁好你咁對我

所以我朋友話你做咩唔同我地講佢身邊呢個女仔 等我地點醒你啦一早 咁我覺得無問題 我真心信佢 大家都有上連登 都知帽好仆街 以為佢唔會

就係因為你太過信佢,所以冇講
其實啲人話咩求新鮮感,我心諗點結婚,你要長久就要克服平淡既日子。
BTW真心祝你揾到個對你專一錫你既男人。

藉口嚟啫
根本新鮮感只係一樣攞嚟合理化佢地行為嘅嘢

點為之新鮮
唔知足嘅話係咪要日日換先叫新鮮
樓主絲打我好似識你
加油move on 唔好再諗佢
增值自己 你值得更好的

又識我
SAME 識樓主
加油呀米奇老尾

會嫁啦
加油絲打 發洩完要快啲企返起身
The best is yet to come
收皮啦 自己唔帶眼識人 條路自己揀 仆街唔好喊

其實未帽我前覺得佢係全世界最好既人 分手後我都仲覺得佢好好 直到呢家知帽左 先知真面目 仆街無樣睇 我所有朋友都估唔到佢會咁啦
加油絲打 發洩完要快啲企返起身
The best is yet to come

多謝 心理平衡左d
絲打個情況同我100%一樣,我之前條女係咁同我講同一個男仔啲野,但係咁話冇野仲話咩只係朋友,唔會鐘意佢。到最後同我分手,半個月後這同嗰個男仔一齊
真係好仆街,我好似你咁咩都信哂佢。其實我頂帽都唔知幾時開始戴,仲成日話同嗰個男仔做gym。屌你老母,食撚屎啦,等我對你咁好你咁對我

所以我朋友話你做咩唔同我地講佢身邊呢個女仔 等我地點醒你啦一早 咁我覺得無問題 我真心信佢 大家都有上連登 都知帽好仆街 以為佢唔會

其實啲人話咩求新鮮感,我心諗點結婚,你要長久就要克服平淡既日子。

藉口嚟啫

點為之新鮮

鐘意左第個都無辦法 情感既野 我都唔怕老實 曾經都對其他男仔心動 但一定唔會再有進一步發展 因為我知我ex好好 一定要好好珍惜 就算係都應該老實講唔愛你啦 心裡有其他人 尊重對方 而唔係呃人 保持自己完美形象
我幫緊樓主你四圍貼呢張相
我最撚憎帽人
無論你男定女 你比人帽 放將相上黎 我無限幫你四圍發

其實post上黎連登已經好盡我覺得
絲打加油!! 一個人都可以活得好好 去逛下睇風景睇日落 世界其實仲有好多事值得我哋開心同欣賞 MOVE ON!!!

藉口嚟啫

點為之新鮮

鐘意左第個都無辦法 情感既野 我都唔怕老實 曾經都對其他男仔心動 但一定唔會再有進一步發展 因為我知我ex好好 一定要好好珍惜 就算係都應該老實講唔愛你啦 心裡有其他人 尊重對方 而唔係呃人 保持自己完美形象

可惜唔係人人都會咁諗
亦唔係人人都有自制能力

絲打你第一句又睇得幾開
但我會覺得
Commit左落一段關係又點會話突然鍾意左第二個
都係藉口

咁多年感情都唔老實講
夠膽做唔夠膽認
真心好仆街
絲打 唔好諗住報復了
po完相出左啖氣就算了
最好既報復係活得比佢好
盡快放低然後重新上路

加油!

我都有同感
當初又係俾初戀㡌
又喊又求 但都無用
一定要加油活得更好
Ps全世界第三者死全家!

一開頭分手個個都叫我唔好求 尤其係高登whatsapp gp d巴打 同我講求番黎都無用 但我又唔聽 以為可以求番 始終初戀無經驗 我依家知求真係無用
加油絲打
男人就係貪新鮮 玩一排新女又發現人地啲缺點又要磨合先發現舊嘅好 又搵翻條舊女 舊女又受先on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞