一齊五年男友比帽我帶

1001 回覆
835 Like 37 Dislike
條女咁淫賤 遲早帽返你ex
Move on 啦
樓主同我相同情況
乜撚證據都冇 捉姦都要在床呀大佬 Whatsapp曖昧對話又冇 由頭到尾就係你up再加其他綠㡌人士嘅和應 然後就post 人地個樣
乜撚證據都冇 捉姦都要在床呀大佬 Whatsapp曖昧對話又冇 由頭到尾就係你up再加其他綠人士嘅和應 然後就post 人地個樣

都試過拍拖四年俾人搶走左
不過佢都算係咁 無主動飛我
只係好冷淡 冷淡到好似無拍拖咁
我頂唔順 同佢講分手
分手無耐佢就同佢庄員一齊左
零負評 好有愛

而加兩個負皮應該係對狗男女
男人先有得戴帽
識唔識中文
抵你條仔飛你
on99咁

邊個巴打?
絲打我同你既經歷完全一樣咁制...
互勉之。

幫主

Who are you 好熟你個名

幻紫琉璃
首先果堆佢同個女仔既野 佢真係咁同我同講 千真萬確 可能有更多 但我已經唔記得 第二都講到個女仔成日自己一個去佢間房玩啦已經 唔通要同我講埋 係呀我地屌埋啦咁咩
零負評 好有愛

咦係喎
首先果堆佢同個女仔既野 佢真係咁同我同講 千真萬確 可能有更多 但我已經唔記得 第二都講到個女仔成日自己一個去佢間房玩啦已經 唔通要同我講埋 係呀我地屌埋啦咁咩

就算你知佢地屌埋啲人都可以話你有見到咩咁啦
零負評 好有愛

咁啱係兩個負評
2負皮 應該入左黎
認真咁問大家
當事實係佢鍾意左第二個
分手唔係已經係最好既處理方法喇咩
我見到係一大堆被帽人士投射自身經歷
落去依件事上
一齊屌果對男女
狗男女小心行街比車撞 記得紅燈先好過

就算你知佢地屌埋啲人都可以話你有見到咩咁啦

咪臭系 做得出 唔敢認
分手時諸多藉口
有得抵賴就抵賴架啦

夠膽屌唔夠膽認
係古時依家要拉去浸豬籠啦
認真咁問大家
當事實係佢鍾意左第二個
落去依件事上
一齊屌果對男女

係,人係控制唔到自己個心
但一旦知道自己有可能會鍾意另一個
未分手前都唔應該有任何曖昧行為
呢樣係對未分手嘅另一半最基本最起碼嘅尊重
所以我係非常同意拍緊拖時要同全世界異性保持距離

樓主加油,佢唔值得你為佢再有任何感覺
認真咁問大家
當事實係佢鍾意左第二個
落去依件事上
一齊屌果對男女

咁講咩分手原因唔關第三者事 咁點解人地會笑係姦夫淫婦
帽乜撚野呀
傻閪
抵你條仔去識第二個

完全無point 純粹比人激嬲入黎吠 汪汪汪
認真咁問大家
當事實係佢鍾意左第二個
落去依件事上
一齊屌果對男女

係,人係控制唔到自己個心
但一旦知道自己有可能會鍾意另一個
未分手前都唔應該有任何曖昧行為
呢樣係對未分手嘅另一半最基本最起碼嘅尊重
所以我係非常同意拍緊拖時要同全世界異性保
持距離

樓主加油,佢唔值得你為佢再有任何感覺

重點
支持你絲打
po啦
樓主廢到

條女好撚樣衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞