一齊五年男友比帽我帶

1001 回覆
835 Like 37 Dislike
Hi 肥婆Micky poon

唔好爆樓主出黎
我知喺依個時候你好難話放低,但我諗你要做到嘅係唔好再去理佢地嘅任何事
佢地咁仆街係佢地嘅事
你唔駛理啲仆街
做好自己活得更好
都話咪撚入科大㗎啦
我知喺依個時候你好難話放低,但我諗你要做到嘅係唔好再去理佢地嘅任何事
佢地咁仆街係佢地嘅事
你唔駛理啲仆街
做好自己活得更好

連登有愛
Hi 肥婆Micky poon

唔好爆樓主出黎

睇黎幻想會破滅

嘩 捉佢兩個浸豬籠啦

條女真係好撚cheap 樣又衰
叫雞都唔該搵隻好樣少少啦唔該
不過人地鐘意做免費雞
我地唯有祝你被狗公屌到個西反曬皮
祝隻雞蟲廿幾歲就陽萎

祝福你呀死臭雞

如果讀UST,我可能會搵條女問佢:係咪任上呀?免費雞

Mimi都成個強國雞名咁

yr 1

嘩 捉佢兩個浸豬籠啦

不過人地鐘意做免費雞
祝隻雞蟲廿幾歲就陽萎

祝福你呀死臭雞

yr 1

留個靚名先
通常你以為個女仔會帶返帽
點知個結局往往係 佢地兩個快樂咁一齊走落去

我都試過 結果佢哋就快結婚,已經同居緊,仲好撚幸福

識一pair,係我表姐嘅同學嚟,拍拖已經十年
點知有咗第三者之後仲中出即飛,條女大咗肚就訂婚
但同舊愛訂埋婚之後都係決定唔要佢,迫條女墮胎
同咗第三者一齊,搞到舊愛之後重度抑鬱症
我哋識嘅人都以為佢同第三者走唔長
結果結咗婚之後仔都生埋,勁幸福勁恩愛

所以大家真係唔好對呢啲人嘅「下場」有過高期望
倒翻轉,佢哋背負住世人唾罵等患難,可能更堅強

咁可能報應落係個仔到呢
我唔信個天無眼
Fys無用架,一早都有成班人話係綠hall人

不過人地鐘意做免費雞
祝隻雞蟲廿幾歲就陽萎

祝福你呀死臭雞

yr 1

爆多d

124 我哋嶄越強!!

條小腿仲粗過我
佢舉重㗎?

我好靚女囉

其實佢唔化呢d所謂既特化妝都可以直接參加呢d活動
不推不是人

賤男有咩資格話人癲婆
未散個時唔識避忌下? 散左無耐就一齊唔怪得人唱你架喎
第三者仲衰
好人好者單獨上個有女朋友既男仔房
博乜姐 知唔知醜

我都試過,仲要係兩個ex 都係咁,不過有一個已經現眼報緊,期待另一個快d 奶埋野
Last 果個ex 我都兩年先放低,之後同現任一齊就5年,今年會結婚,希望樓主同上面俾人帽過嘅巴絲都可以放低過去,你地值得搵到更好
D賤人一定有報應,我d ex 就是成功嘅例子

yr 1

爆多d

124 我哋嶄越強!!

條小腿仲粗過我
佢舉重㗎?

我好靚女囉

個口大到呢

咁可能報應落係個仔到呢
我唔信個天無眼

有眼嘅話
班地產商同高官就唔會榮華富貴伴佢一世啦

高官啲仔女實有報應
再唔係就死老豆老母

yr 1

爆多d

124 我哋嶄越強!!

條小腿仲粗過我
佢舉重㗎?

我好靚女囉

個口大到呢

件衫勁大陸女人feel

爆多d

124 我哋嶄越強!!

條小腿仲粗過我
佢舉重㗎?

我好靚女囉

個口大到呢

件衫勁大陸女人feel

個名都已經夠大陸雞feel

爆多d

124 我哋嶄越強!!

條小腿仲粗過我
佢舉重㗎?

我好靚女囉

個口大到呢

件衫勁大陸女人feel

梗係啦人地中學讀培僑

好賤

條小腿仲粗過我
佢舉重㗎?

我好靚女囉

個口大到呢

件衫勁大陸女人feel

梗係啦人地中學讀培僑

Fb無左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞