一人一個po假相嘅ig女神

1001 回覆
130 Like 10 Dislike
連登照妖鏡
睇黎好多巴打揾錯對象打飛機

呢啲mk妹真係好撚樣衰 似係你哋呢個post形容緊既女神
見過佢真人 個妝成個死人妝咁 一眼影到佢係因為佢柒得好出眾

好似台灣個小A辣

見過真人 五官係唔差但絕對冇相咁靚
皮膚幾差下
真人都幾肥 但相就好撚瘦 又眼大鼻高咁
扮混血其實唔係
成日係ig打埋啲英文caption gramma錯到仆街

張profile picture 想點
好鍾意睇呢啲post

所以咪特登開
理想

現實

轉自喬寶寶fb
拜金港女 只愛洋腸

好似台灣個小A辣

姐係話佢似男人
理想

現實

我friend識真人 唔化妝好難認

屌 又係呢條女
見撚到都覺煩

正姣雞 扮清純

同一個人黎
仲有冇人記得結左婚既sana仔

記得

屌 又係呢條女
見撚到都覺煩

正姣雞 扮清純

同一個人黎

屌 又係呢條女
見撚到都覺煩

正姣雞 扮清純

同一個人黎

人會大嘅咁

大陸雞 識佢,無朋友

屌 又係呢條女
見撚到都覺煩

正姣雞 扮清純

同一個人黎

人會大嘅咁

聽講係最近
Strong post lm

好撚正咁喎

見過真人 五官係唔差但絕對冇相咁靚
皮膚幾差下
真人都幾肥 但相就好撚瘦 又眼大鼻高咁
扮混血其實唔係
成日係ig打埋啲英文caption gramma錯到仆街

呢條女好爆架喎 全校都知佢假相到仆街 扮女神
其實佢五官本來真係唔錯 我覺得
但ig d相實在p得太離譜啦 完全走火入魔 個格又差
本來幾鍾意佢 初初佢f1個時見呢個妹妹幾得意 點知原來咁假 又無啦啦bl人 又係學校做咁多mk野 真係抵佢全校都識 煩到連個時畢左業既舊生都識佢
真人西面mk妹一個 五官唔差但同ig相差好遠 p到走晒火

利申已grad 勿相認

呢個好痴線
之前成日po同條友扑前扑後照
又勁大波
但有相證實佢真人差好多?

真人對腳粗撚到大象咁
有次見到佢 靜係望到對腳未睇個樣心諗點解有人對腳可以咁粗 屌 一望點知係佢

真人仲粗啲?

再粗d 屌真係粗到好恐怖

著底褲出街?

想知呢個係咪假相 真係唔覺得靚

想知呢個係咪假相 真係唔覺得靚

如果無認錯人 係我知個位 佢真人好高 都係幾靚 但唔知點解影相會影到咁似整過

記得

想知佢最近點

記得

想知佢最近點

係喎,佢個instagram係咩
點少得佢
肥西一件
腳勁粗

呢個真人真係痴撚線 相已經夠柒 真人又矮又黃又肥又醜樣

https://www.instagram.com/p/BQhkxOyFGQe/

見過真人 啲牙黑色
咁撚多頁都無中大政政女神?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞