一人一個po假相嘅ig女神

1001 回覆
130 Like 10 Dislike

幾可愛

成日同條仔啪啪啪

等我仲覺得佢好純真添。。

人地同條仔啪對你有咩影響

無影響 係見到有人話佢純姐

啲朋友話佢幾挽得

挽你老母西呀 你老母仲好挽

挽救你老母啦
lok_lokyii 有冇人識?

啲朋友話佢幾挽得

挽您老母咩

第一張

呢個我女神
但未見過
18歲炸
幾大ball
幾靚
想知更多!

娘娘黎 最鐘意收兵 係太子酒吧做

神級港女

好似之前同ysl__前仔拍拖個個 個個男仔依家同金融雞林紫櫻結咗婚生埋仔

呢個如何
起百寶利翻工

個妹同佢樣幾似 應該個樣冇p掛 不過怪怪地 身形就唔知係咪直係咁腳長 佢個妹又係虛偽個d人

呢個我女神
但未見過
18歲炸
幾大ball
幾靚
想知更多!

神級港女

好似之前同ysl__前仔拍拖個個 個個男仔依家同金融雞林紫櫻結咗婚生埋仔

林紫櫻又係世界級小強
之前見過佢 個樣硬膠到 下巴勁長勁尖 吉爆條頸咁制

呢個我女神
但未見過
18歲炸
幾大ball
幾靚
想知更多!

神級港女

林紫櫻又係世界級小強

好似傳過佢整倫敦金比人剃曬啲頭髮 然後話自己有病 其實冇

第一張

佢係咪倒「合」牙
個咀好似有問題咁
同埋其實x.cys幾好人 雖然之前成日換畫

想知靚唔靚 同埋佢個friend 咩鈞 又係咪真人都咁靚女

正常樣 真人黑啲 佢個fd 啲牙好核突 我覺得唔靚

黃鈞然?

睇相覺得好正

同條仔不斷離離合合

一分就del晒相
但隔三五七日又一齊返

係呀 鈞然
無化妝最新PO個張 都幾靚女
有無人見過真人

第一張

佢係咪倒「合」牙
個咀好似有問題咁

呢個空姐 勁大波咁

第一張

佢係咪倒「合」牙
個咀好似有問題咁

相同真人差好遠
成日覺得佢笑到好唔開心
條眉好怪 成個八字咁

見過csk真人 幾靚 幾sweet喎

佢做援交 之前有個post爆料講佢

黃鈞然?

睇相覺得好正

同條仔不斷離離合合

一分就del晒相
但隔三五七日又一齊返

係呀 鈞然
有無人見過真人

出多d mk
係mk撞過幾次

黃鈞然?

睇相覺得好正

同條仔不斷離離合合

一分就del晒相
但隔三五七日又一齊返

係呀 鈞然
有無人見過真人

唔靚女真心 個排有follow佢private 素顏個樣

見過csk真人 幾靚 幾sweet喎

佢做援交 之前有個post爆料講佢

佢冇做 個post啲人根本9up
ysl係咪做倫敦金 頭先睇到都有幾個post係講佢

幾可愛

成日同條仔啪啪啪

啲朋友話佢幾挽得

挽乜春

平時挽嘅時候好似無乜底線
ysl係咪做倫敦金 頭先睇到都有幾個post係講佢

呢個我女神
但未見過
18歲炸
幾大ball
幾靚
想知更多!

神級港女

林紫櫻又係世界級小強

輸哂個江湖大哥啲錢咪比人捉去剃頭
所以真係小強黎 佢既人生足夠寫本小說

呢個我女神
但未見過
18歲炸
幾大ball
幾靚
想知更多!

神級港女

林紫櫻又係世界級小強

輸哂個江湖大哥啲錢咪比人捉去剃頭
所以真係小強黎 佢既人生足夠寫本小說

我覺得佢好靚 又高又瘦

黃鈞然?

睇相覺得好正

同條仔不斷離離合合

一分就del晒相
但隔三五七日又一齊返

係呀 鈞然
有無人見過真人

唔靚女真心 個排有follow佢private 素顏個樣

我見過真人化哂妝 我覺得只係普通一個女仔 就算睇相我都唔覺好靚 可能我比較鐘意成熟氣質

成日同條仔啪啪啪

啲朋友話佢幾挽得

挽乜春

平時挽嘅時候好似無乜底線

屌你咩挽挽挽 挽鞋啦

相都唔靚啦 條眉唔知點撚樣咁

呢個真係豬到仆街 排牙同個鼻哥窿世界級 相已經柒 唔明點解都有咁多follow

佢真係好撚柒 啲自拍又懶係靚咁 屌你老母好撚樣衰呀咪撚吊高嚟賣啦 話你呀柒頭 照下塊鏡啦屌 當正自己女神咁款 好撚想嘔 然後佢就會話:唔鍾意咪唔好睇囉冇人逼你睇 屌你老母是撚但啦你都控制唔到我架啦 貼錢俾我屌都唔撚屌 我驚會嘔

身材堅正嘅 但樣就真係
利伸:有兩個朋友食過 知好多內情

More
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞