一人一個po假相嘅ig女神

1001 回覆
130 Like 10 Dislike

相都唔靚啦 條眉唔知點撚樣咁

呢個真係豬到仆街 排牙同個鼻哥窿世界級 相已經柒 唔明點解都有咁多follow

佢真係好撚柒 啲自拍又懶係靚咁 屌你老母好撚樣衰呀咪撚吊高嚟賣啦 話你呀柒頭 照下塊鏡啦屌 當正自己女神咁款 好撚想嘔 然後佢就會話:唔鍾意咪唔好睇囉冇人逼你睇 屌你老母是撚但啦你都控制唔到我架啦 貼錢俾我屌都唔撚屌 我驚會嘔

身材堅正嘅 但樣就真係
利伸:有兩個朋友食過 知好多內情

下 對波夾架 後來仲整埋對波 明明得果163又扮170
扑野鐘意叫人打佢嘛 話鍾意sm
黎m都照同人扑 識左條仔仲會好主動咁問人想唔想扑野 條條仔同佢扑完都話佢含撚好痛

More

相都唔靚啦 條眉唔知點撚樣咁

呢個真係豬到仆街 排牙同個鼻哥窿世界級 相已經柒 唔明點解都有咁多follow

佢真係好撚柒 啲自拍又懶係靚咁 屌你老母好撚樣衰呀咪撚吊高嚟賣啦 話你呀柒頭 照下塊鏡啦屌 當正自己女神咁款 好撚想嘔 然後佢就會話:唔鍾意咪唔好睇囉冇人逼你睇 屌你老母是撚但啦你都控制唔到我架啦 貼錢俾我屌都唔撚屌 我驚會嘔

身材堅正嘅 但樣就真係
利伸:有兩個朋友食過 知好多內情

睇下啲相一時一樣但有個共同點就係無張係樣靚
https://instagram.com/p/BNOgdOEgJF9/
頭先禁下個ig食花生發現而家錄片都有得假塊面時大時細唔撚知想點

見過csk真人 幾靚 幾sweet喎

佢做援交 之前有個post爆料講佢

佢冇做 個post啲人根本9up

我朋友係佢啲客

想問呢條女真人係咪好撚肥同矮

真人應該真係有165左右,樓下見到
全部唔係雞樣就死mk

有無啲又靚又讀到書咖 成班雞格

個人推介elisechowpoiyu
樣又靚又有氣質仲要ust
全部唔係雞樣就死mk

幾靚
好撚憎啲女書又讀唔成
仲以為自己好撚靚又威咁
咪又係垃圾

最難頂係又唔靚又要p
有啲格仲要衰 俾人踢爆又扮清高咩i dont care
想上位都預左俾人討論啦
佢地都係想要noise姐

IG就冇FB就有件
全部唔係雞樣就死mk

幾靚
好撚憎啲女書又讀唔成
仲以為自己好撚靚又威咁
咪又係垃圾

最難頂係又唔靚又要p
有啲格仲要衰 俾人踢爆又扮清高咩i dont care
想上位都預左俾人討論啦
佢地都係想要noise姐

真心又靚又讀得書點會咁在意呢啲

娘娘黎 最鐘意收兵 係太子酒吧做

神級港女

好似之前同ysl__前仔拍拖個個 個個男仔依家同金融雞林紫櫻結咗婚生埋仔

林紫櫻又係世界級小強
之前見過佢 個樣硬膠到 下巴勁長勁尖 吉爆條頸咁制

好似傳過佢整倫敦金比人剃曬啲頭髮 然後話自己有病 其實冇

輸哂個江湖大哥啲錢咪比人捉去剃頭
所以真係小強黎 佢既人生足夠寫本小說

我覺得佢好靚 又高又瘦

佢地個bb超得意

靚?

幾可愛

成日同條仔啪啪啪

等我仲覺得佢好純真添。。

人地同條仔啪對你有咩影響

無影響 係見到有人話佢純姐

啲朋友話佢幾挽得

挽你老母

幾可愛

成日同條仔啪啪啪

啲朋友話佢幾挽得

挽你老母

挽你老母咩

成日同條仔啪啪啪

啲朋友話佢幾挽得

挽你老母

挽你老母咩

法國呢個po突然多左好撚多mk 變左私怨po
點解無人講kamchi chan個豬西 youtube d片 把聲難聽 啲相都炒炒地車 片梗加不知所謂 八字波又大隻 邊撚個話佢波大 分明賤肉橫飛 啲名牌野又柒柒地 記得佢有對gucci 柒到仆街 十足十啲大陸狗著既款

利申 搵佢出黎都費9事 辛苦自己對眼
有無知yaki 個friend Mei mei 真人點?
Ig: hmm.nv

個人好怕醜
利申:之前同校
有無知yaki 個friend Mei mei 真人點?
Ig: hmm.nv

個人好怕醜
利申:之前同校

不過佢返學個樣就

我friend識真人 唔化妝好難認

屌 又係呢條女
見撚到都覺煩

正姣雞 扮清純

同一個人黎

今日係西九見到佢,好撚厚粉

D相p到好膠

呢個聽人講佢有病 光頭 要戴假髮
睇佢youtube教人化妝啲片都見佢冇的水 好明顯係假髮

幾多年代 仲化呢啲妝 濃到嚇死人

之前有人爆佢細細個就開始整容 仲要係啊媽的佢去整

我係借人ac嘅
因為笑左
我媽的我去整容
吹得就出屈得就屈
咁又係網上講野唔洗負責任
我要要再錄片整個豬鼻搓塊面?
我有片呀
https://instagram.com/p/p_pgsCgoZQ/
拎返我4年前一張p左腳嘅相做乜?我p我認呀,女仔都係自己d相靚d有咩問題

小弟愚昧 原來想自己啲相靚啲就要p 恕我真係覺得女仔之間既鬥爭真係好on9 啲女仔仲要講到好合理咁 連少少self-acceptance都冇

你可以唔睇

又係哩啲答案 如果下下都話唔鍾意可以唔睇 咁仲有咩討論價值

有本事唔好做鍵盤戰士人攻擊人
其實你地咁做有無覺得自己好賤

你呀爸呀媽知你地日日不學無術

點知我地不學無術 讀書多就好勁? 有時識人好過識字啦 香港女仔咪好好例子囉

錢又唔搵多幾個比家用孝敬父母

比女人洗 自己又要準備節日慶祝 結婚買樓邊樣唔係錢 唔係針對你 我諗好多香港女仔都未有一個要平均分擔支出既心態

時間又唔花係陪家人多d
走去講埋d你根本唔識唔了解嘅人
浮係識係網絡欺凌人真係唔知你老豆老母知左塊臉擺係邊
點解會有d咁無家教嘅人?
衣d人就係覺得網上講野唔洗負責
有無諗過你地d留言會對人做成幾大傷害?
真係將心比己
你比人放上網又屈又笑
你地係咪會好爽?

唔會好爽 只會覺得女人真係好麻煩好黑暗

我唔係淨係講話我d人
係所有有份評論人笑人嘅人
你自己係咪好有條件?

我樣衰就代表我冇資格評論?

人地無呀爸呀媽生?
輪都未輪到你出聲啦

咁應該邊個出聲先

己所不欲勿施於人呀
用咁多時間去做d咁嘅野做多d有意義嘅事啦廢柴
點解我話你地係廢柴?因為有能力嘅人唔會花時間去笑人屈人,而係去諗點令自己變得更好呀!

IG就冇FB就有件

台妹就唔好post上嚟啦
個個露下波露下gap啲ig followers數升得快過恆指啦

台灣個風氣真係 我個人就麻麻地

等睇人話我人地post我咪又係照睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞