一人一個po假相嘅ig女神

1001 回覆
130 Like 10 Dislike
Flavia wong真人係終極港女臭閪 當初想入多女神住個hall(西童嗰個)但入面班西女人都嫌佢太臭格blacklist左佢
點解冇人講joey sze 真人係肥婆細眼豬鼻爆牙

識Flavia wong個ex啲兄弟,定唔知仲係現仼,冇留意
條仔都成日係fd面前笑鳩佢ipad
仲成日谷到對波漲卜卜,正臭雞
呢件

叉電未

你個名
有冇人個wenssylam 真人點
佢真係好靚 ig 最靚女神 冇之一
同埋一睇就個冇整
同埋一睇就個冇整

系咪同緊kafai一齊?
有無巴絲見過/識jm.ho同angus_cheung
係咪真係咁正

jm.ho真人人妖咁 想知佢墊咗幾多舊野上個波度
Flavia wong真人係終極港女臭閪 當初想入多女神住個hall(西童嗰個)但入面班西女人都嫌佢太臭格blacklist左佢

佢相都唔靚 我啲friend話佢成日亂follow人搏人follow back 好似係

依兩張相想表達既野唔洗我多講

是但禁開張相都見到度門彎左
有無巴絲見過/識jm.ho同angus_cheung
係咪真係咁正

jm.ho真人人妖咁 想知佢墊咗幾多舊野上個波度

佢個波就真係大既.......唔洗墊都好大
同埋一睇就個冇整

唔知邊個 淨係想知佢真人係咪都咁靚

同埋一睇就個冇整

系你老母

左邊個肚腩 點解會夠膽post
第二張相佢係咪已經覺得自己對腳係靚

你睇住佢ig 就會覺得佢好有自信

最左嗰個係佢定佢啲frd

哇我屌您老母
您係咪無睇清楚標題?

識Flavia wong個ex啲兄弟,定唔知仲係現仼,冇留意
條仔都成日係fd面前笑鳩佢ipad
仲成日谷到對波漲卜卜,正臭雞

條仔仲大波過佢

你睇住佢ig 就會覺得佢好有自信

我唔想睇 通常肥婆都好有自信

唔記得佢係咪public
只記得佢之前有個訪問係咩大專女神

hd扮degree
感覺上依個post數臭人果d人自己本身都係同類人
而以為自己唔係

係佢本人

佢相都唔靚 我啲friend話佢成日亂follow人搏人follow back 好似係

以前就唔知,依家上左神枱洗鬼亂follow人咩

Flavia wong都叫上左神枱 唔係我個fd日日係到同我講佢係hall d衰野我都唔撚識依條女

以前就唔知,依家上左神枱洗鬼亂follow人咩

Flavia wong都叫上左神枱 唔係我個fd日日係到同我講佢係hall d衰野我都唔撚識依條女

之前見過佢真人勁細粒 但個樣同相爭唔遠喎
Jmmmmmmmmm張相好恐怖
呢啲濃妝雞個個都以為自己真係女神 好嘔心
同個啲又pure又ture嘅真係冇得比

哇我屌您老母
您係咪無睇清楚標題?

我諗緊點會有人po自己張咁樣衰嘅相
以為唔係佢自己係個frd姐
你駛唔駛咁激動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞