一人一個po假相嘅ig女神

1001 回覆
130 Like 10 Dislike

對波尖

呢條女真係好撚樣衰又肥又嘟

真人得150多啲p到自己有170咁
個波又假個鼻又假
素顏個個樣真係狗都唔屌

張相係fd send俾我 本來都唔知佢啲相咁撚假

真人唔知有無150

佢讀書仲肥肥地個陣覺得桌好靚 依家真係

佢ig好似有話過係失戀之後開始減
而家佢有賣減肥藥 佢話自已有食 瘦到得骨咁

之前有人爆佢係吸毒瘦

真係瘦到好恐怖

佢個fd ig 26k followers
啲相p到咩哂

真人小腿有好大舊肌肉
Beata貝婭塔
初代假相王,真人肥閪到豬咁
同佢住同一層

呢個我識
講野鬼食泥咁

條女見過真人 正肥西

哇屌 同條女讀同間中學 港女到不得之了
飲嘢一定要去飲Starbucks 禮物一定要名牌

紅字same
我都識佢 不過同佢唔熟

same same
呢條女係公廁
但無一條仔一齊多過3個月 淨係識收名牌
同a仔散左仲keep住啲野 同b仔一齊之後都會繼續戴
以為自己係abc ig成日打英文 但grammar錯晒

嘅杉

見過真人都係高瘦但無咁正個樣

中學同學 越大越靚

真人唔知有無150

聽人講佢係因為食冰先瘦

佢覺得自己咁瘦好靚先係問題 屌其實好嘔心

佢仲覺得瘦到咁先靚

佢靠呃架咋
仲做倫敦金
仲未見到我D U神女神

自爆

本身相都已經好撚柒樣衰
巨人症馬面 + HDMI 鼻 + 司華力嘴

我見過真人,個樣太奇怪所以好有印象
塊面好長

聽人講佢係因為食冰先瘦

佢仲覺得瘦到咁先靚

佢靠呃架咋
仲做倫敦金

成日見佢ig叫人搵佢 話合法介紹pt

真人又肥又矮,講野好低b
飛左以前條仔跟件垃圾,之後比人飛左之後搵件柒頭做水泡。
成日搞是非好撚乞人憎

我識佢之前條仔 跳舞的

佢地成堆都係跳kpop

已經有人問係咪我擺佢上黎
https://instagram.com/p/BPiKLU6FJ1y/

有無人見到佢棚牙?

睇相係好似幾正,條腿幾好j,一開口就痴舌筋又要勁厚粉又p圖。

聽人講佢係因為食冰先瘦

佢仲覺得瘦到咁先靚

佢靠呃架咋
仲做倫敦金

我身邊有人有經驗買過佢啲藥
啲藥會食死人架 仲會反彈架添
佢食水仲要深到on9 做倫敦金仲要介紹人入去做

條女見過真人 正肥西

哇屌 同條女讀同間中學 港女到不得之了
飲嘢一定要去飲Starbucks 禮物一定要名牌

紅字same
我都識佢 不過同佢唔熟

same same
呢條女係公廁
但無一條仔一齊多過3個月 淨係識收名牌
同a仔散左仲keep住啲野 同b仔一齊之後都會繼續戴
以為自己係abc ig成日打英文 但grammar錯晒

嘅杉

吾佢老母

呢張後面度門點解彎左嘅

呢個先p得誇張

哇屌 做乜撚野

佢隻腳

呢張後面度門點解彎左嘅

呢個先p得誇張

呢個d相張張都好誇張
完全唔合乎人體比例

連條柱都彎埋
點解次次諗住入啲post睇假相,都會見到有人自爆?

聽人講佢係因為食冰先瘦

佢仲覺得瘦到咁先靚

佢靠呃架咋
仲做倫敦金

有fd食過佢隻藥 會搞到低抗力好差同皮膚好黃
佢中學係bd3又唔讀書 佢可以做咩工姐

聽人講佢係因為食冰先瘦

佢仲覺得瘦到咁先靚

佢靠呃架咋
仲做倫敦金

呢條女真人黑過馬撚 又矮又樣衰 真係狗也不屌

聽人講佢係因為食冰先瘦

佢仲覺得瘦到咁先靚

佢靠呃架咋
仲做倫敦金

有fd食過佢隻藥 會搞到低抗力好差同皮膚好黃
佢中學係bd3又唔讀書 佢可以做咩工姐

乜佢中學真係肥?我睇佢ig一直都好瘦喎

唔小心滿足左啲臭雞港女博上位嘅虛榮心 真心想講句 冇人想理你呀死臭雞 瞓撚醒未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞