一人一個po假相嘅ig女神

1001 回覆
130 Like 10 Dislike

bbbbbbbbbbella
真人明明150都冇

佢係咪整左容?
有冇人見過veunsko1215真人

一唔化妝就見真章

想知佢對波堅定流

佢都冇波 屎忽就似有操開
理想

現實

轉自喬寶寶fb
拜金港女 只愛洋腸

有無巴絲見過/識jm.ho同angus_cheung
係咪真係咁正

Jm.ho 識佢真人,見人見志啦。 塊面真係好L方 ,有啲人覺得佢好有中國味道。身材就真係好正。
利申唔覺得佢女神 但好假相 唔知對波係真定假

之前睇佢啲相都唔係咁既樣 點解個個mk妹都整容嘅

哇屌 同條女讀同間中學 港女到不得之了
飲嘢一定要去飲Starbucks 禮物一定要名牌

紅字same
我都識佢 不過同佢唔熟

係雞係公廁

正臭西

呢條女勁撚串!喺中學都已經冇朋友
住公屋 拎綜緩仲成撚日扮有錢女
佢嗰啲chanel頸鏈假嘢嚟 佢淘寶 仲會生鏽
佢依家好似喺荃灣間h&m做緊 好撚豬 又厚粉
同佢friend嗰堆又係八婆嚟

以前讀觀塘ive

原來都有咁多人憎佢
應該開個新po專爆佢料

話說 有期好興沈佳宜
佢返學就當左自己係沈佳宜
屌你你蔡嘉宜咋
其實有冇人講deerchan

講左啦 上面 陳嘉靖呀

呢個post好多蛇精女 點解個樣咁膠都會係女神
冇人講陳嘉靖 好波

垃圾臭西 正宗西西西西西女人 中學都未畢業 小學已經留左年班 到中五又留多年 但佢冇留到 走去讀遵理 DSE 考完唔知佢幾分呢
係中學啲衰嘢好撚多人知 港女 臭西 性格又西 以為自己真係女神 真人個樣成個男人咁 平波 如果見到佢啲相好似有波 100%墊住嘢/p 瘦過枝竹 火柴人黎

留咁多年 都讀到新聞系?

都唔明點解d人咁like佢 個樣睇得出都係臭性格

好想知真人同相差幾遠

講左啦 上面 陳嘉靖呀

冇人講陳嘉靖 好波

垃圾臭西 正宗西西西西西女人 中學都未畢業 小學已經留左年班 到中五又留多年 但佢冇留到 走去讀遵理 DSE 考完唔知佢幾分呢
係中學啲衰嘢好撚多人知 港女 臭西 性格又西 以為自己真係女神 真人個樣成個男人咁 平波 如果見到佢啲相好似有波 100%墊住嘢/p 瘦過枝竹 火柴人黎

好想知真人同相差幾遠

其實係差唔多 不過真人再瘦啲 係見到佢隻腳驚佢屈一屈就斷咁 瘦到好撚似男人
明明叫ka ching 咪幾好 叫乜撚嘢deer 好撚on9
中學已經知佢係好想紅好想博上位嘅臭西
佢對隊嘢 極有可能專登搵啲醜樣嘅做陪襯
中學佢已經冇朋友 成日唔返學
聽過人話 佢原本個隊係想做大家姐 但做唔到 所以就自己組過隊新 有冇人知嘅爆下料

呢條𡃁妹成日走嚟request我
Follow左佢覺佢個樣好恐怖 菲律賓mix越南
啲相一時又黑一時又好白

好醜 眼大鼻扁 成塊面都扁

人地醜都有幾千讚 吹咩!

買嘅我都有啦

呢條𡃁妹成日走嚟request我
Follow左佢覺佢個樣好恐怖 菲律賓mix越南
啲相一時又黑一時又好白

好醜 眼大鼻扁 成塊面都扁

人地醜都有幾千讚 吹咩!

買嘅我都有啦

agger 真係好撚樣衰
有冇人知yuen sica個個
好似好撚靚

我都覺幾正 幾可愛 笑得好甜

港女黎

之前做地勤依加做咩?
性格差定點

依個真係有錢女定識左有錢佬

條女唔係住公屋架咩
之前俾人爆哂出黎做坐枱啦佢同佢家姐
以為佢真人會同相一樣 點知睇完巴打們既圖真係

又林寶堅尼 又貴錶

好想見佢真人 個個都同我講真人好撚唔掂
佢好多負面野 之前仲有人開ac放哂佢整容前d相出黎

未整容前 見過佢素顏 塊面同月球啲凹凸洞差唔多 家姐對波真野黎 個樣都有汁過 佢地一直都有老世包 靚錶靚車好正常

佢地都有人包
識佢地既人都話佢地濫

bbbbbbbbbbella
真人明明150都冇

佢係咪整左容?

真人好柒
冇人講陳嘉靖 好波

好想知真人同相差幾遠

其實係差唔多 不過真人再瘦啲 係見到佢隻腳驚佢屈一屈就斷咁 瘦到好撚似男人
明明叫ka ching 咪幾好 叫乜撚嘢deer 好撚on9
聽過人話 佢原本個隊係想做大家姐 但做唔到 所以就自己組過隊新 有冇人知嘅爆下料

留名 想知
呢個post真係好好睇
利申一直追緊post

對波尖

有睇開呢條女 p得好恐怖

其實有肉幾好睇
點解要咁做
做返真既自己唔好咩

終於有人 post 佢 睇曬成個post 呢個先係大佬

之前睇佢啲相都唔係咁既樣 點解個個mk妹都整容嘅

中學同班同學

依個真係有錢女定識左有錢佬

坐枱?

中學未畢業出黎坐拉

呢個直頭冇錢買like
冇人講陳嘉靖 好波

好想知真人同相差幾遠

留名 想知

留名學野 推爆1000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞