一人一個po假相嘅ig女神

1001 回覆
130 Like 10 Dislike

我識佢個陣係叫袁雪玲

中學讀上官
叫y ling 歪玲
但印像中唔係有錢人喎

我淨係知佢有個ig係賣化妝品護膚品 都唔知佢而家撈咩

回樓上
屌膠囉 佢而家條仔好似同佢行左年幾兩年

佢同條仔一個禮拜散幾次 仲要每次散佢都打哂上Fb share埋個啲on9語錄 又話咩我值得更好的點點點 講到條仔點衰點衰咁 過一兩日又一齊返 無限loop 煩撚到嘔

佢有啲名牌係二手咖 係fb啲咩一手二手名牌gp仲要壓晒價

原來咁cheap 以為佢有錢女黎 日日吃喝玩樂咁

呢件呀Sor

我係講緊依件呀

蛇精男親戚

第一張隻眼似整左容咁

Livia yuen 整容雞

其實點解佢成日改名

佢宜家facebook叫黃雪琳

我識佢個陣係叫袁雪玲

佢又好似改左做袁琳琳

蛇精男親戚

第一張隻眼似整左容咁

其實點解佢成日改名

我識佢個陣係叫袁雪玲

佢又好似改左做袁琳琳

不停改名做咩
改一次又要換哂証件

係呀 驚驚豬
聽人講好耐之前佢諗住告人教隻simsim雞講佢壞話,唔知最後咩發展呢
好撚低EQ

懶係大家姐郁啲就屌9人 雖然佢屌個啲都係臭西 但佢自己咪又係整容公廁

整容就幾年前已經講緊
睇下樓上我post個條youtube片 幾咁油頭粉面
我係google search佢名,彈左一大堆跑online既results出黎
唔撚係呀嘛 跑online

佢有公主癌

跑online笑撚死人咩屌

有EX爆過佢打過針(鼻,蘋果肌) 開眼頭 割眼皮
墊下巴就唔記得EX有無講

其實一睇個樣已經好假 唔知條仔點屌佢 成身都係膠

佢對住佢依家條仔吊高來賣 條仔又死狗咁 隔幾日又分手又好翻 服撚咗佢條仔

中學讀上官
叫y ling 歪玲
但印像中唔係有錢人喎

回樓上

佢同條仔一個禮拜散幾次 仲要每次散佢都打哂上Fb share埋個啲on9語錄 又話咩我值得更好的點點點 講到條仔點衰點衰咁 過一兩日又一齊返 無限loop 煩撚到嘔

呢件呀Sor

我係講緊依件呀

同一個人來架

回樓上

呢件呀Sor

我係講緊依件呀

同一個人來架

上面咪係話緊佢囉

第一張隻眼似整左容咁

其實點解佢成日改名

我識佢個陣係叫袁雪玲

佢又好似改左做袁琳琳

不停改名做咩
改一次又要換哂証件

要講假相 佢個fd朱莉莎應該仲假啦

哇屌 同條女讀同間中學 港女到不得之了
飲嘢一定要去飲Starbucks 禮物一定要名牌

紅字same
我都識佢 不過同佢唔熟

係雞係公廁

正臭西

呢條女勁撚串!喺中學都已經冇朋友
住公屋 拎綜緩仲成撚日扮有錢女
佢嗰啲chanel頸鏈假嘢嚟 佢淘寶 仲會生鏽
佢依家好似喺荃灣間h&m做緊 好撚豬 又厚粉
同佢friend嗰堆又係八婆嚟

以前讀觀塘ive

原來都有咁多人憎佢
應該開個新po專爆佢料

留名睇人仆街
女神rose ma居然無人提

無下巴

其實點解佢成日改名

我識佢個陣係叫袁雪玲

佢又好似改左做袁琳琳

不停改名做咩
改一次又要換哂証件

有冇圖睇下 淨係知個唔知咩poon都好整容樣

其實點解佢成日改名

我識佢個陣係叫袁雪玲

佢又好似改左做袁琳琳

不停改名做咩
改一次又要換哂証件

有冇圖睇下 淨係知個唔知咩poon都好整容樣

好似張張都一個表情膠晒咁

呢個如何
起百寶利翻工

個妹同佢樣幾似 應該個樣冇p掛 不過怪怪地 身形就唔知係咪直係咁腳長 佢個妹又係虛偽個d人

佢妹幾玩得嫁wo

上年書展見過真人,應該1.6-1.65m高,腳唔長但好瘦所以可能係咁影相好上鏡。
真人同相差不多但我覺得佢個樣幾特別但就冇相果種靚

假相俵俵者,要多謝伍仔出賣佢😂

係呀 驚驚豬
聽人講好耐之前佢諗住告人教隻simsim雞講佢壞話,唔知最後咩發展呢
好撚低EQ

懶係大家姐郁啲就屌9人 雖然佢屌個啲都係臭西 但佢自己咪又係整容公廁

整容就幾年前已經講緊
我係google search佢名,彈左一大堆跑online既results出黎

佢有公主癌

佢對住佢依家條仔吊高來賣 條仔又死狗咁 隔幾日又分手又好翻 服撚咗佢條仔

條仔連銀行卡都交埋出黎

我識佢個陣係叫袁雪玲

中學讀上官
叫y ling 歪玲
但印像中唔係有錢人喎

回樓上

呢件呀Sor

我地係講緊佢呀,D相假到你認唔到?

整容就幾年前已經講緊

佢有公主癌

條仔連銀行卡都交埋出黎

又成日送袋阿,幾點想食乜又去買阿 真係 我認我葡萄
不過佢都好似話過佢條仔同佢拍拖之前唔知做錯過乜 搞到條仔成日比佢食住

中學讀上官
叫y ling 歪玲
但印像中唔係有錢人喎

回樓上

呢件呀Sor

佢追擊林紫櫻時 我差啲以為佢係處女呀屌
LM

回樓上

呢件呀Sor

有冇絲打爆多d 做乜追擊佢

呢件呀Sor

我都想知 咁撚得閒走去醫院

呢件呀Sor

因為林紫櫻比人剃光頭 但基本上個個都知係輸左江湖大佬啲錢 咁林紫櫻落唔到台咪扮生cancer
仲貼埋某間醫院手環上去fb話自己會努力生活啊 唔會輸比現實之類
咁佢咪錄片咁上去間醫院到探病 點知問個醫院姑娘 個姑娘話從來無呢個病人記錄

呢件呀Sor

好似一開始係林雞同周美芳互片先?
Livia係周美芳堆fd 所以追擊佢

假相俵俵者,要多謝伍仔出賣佢😂

呢隻臭雞 比人包架嘛
唔知呢幾年做乜收儉左,ig set private
不過咪又係雞
你地post個啲我ex都有睇開
我以前成日同佢講:咩人咪follow咩人囉
佢後尾頂我唔順成日串鳩佢所以unfollow曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞