一人一個po假相嘅ig女神

1001 回覆
130 Like 10 Dislike
樓上 我同意唔好成日放人上黎評頭品足
但係連登/ 網上討壇不嬲都唔洗認真
認真你便輸了
Btw 吾你老母呀真係

得一個吾字打錯字,又唔係全部都咁打,手快打錯字 我都唔想認真,不過真係越吹越大囉,將心比己,自己睇到會唔會開心先

你係講笑定賣緊廣告
認真你便輸了
Btw 吾你老母呀真係

得一個吾字打錯字,又唔係全部都咁打,手快打錯字 我都唔想認真,不過真係越吹越大囉,將心比己,自己睇到會唔會開心先

你係講笑定賣緊廣告

應該係佢比人問得多所以索性認左佢
用假髮又點 佢都話左自己有病
攻擊人都唔係用呢啲攻擊啦
同埋話人老豆老母教佢整容果個 真係超唔合符常理
大家講下笑下咪好 但咁樣又真係離譜左
認真你便輸了
Btw 吾你老母呀真係

你係講笑定賣緊廣告

應該係佢比人問得多所以索性認左佢

愚人節 我無做點解要認

重post先 仲有無人有留意嚴雅麗

本身都唔靚啦

D相p到好膠

呢個聽人講佢有病 光頭 要戴假髮
睇佢youtube教人化妝啲片都見佢冇的水 好明顯係假髮

幾多年代 仲化呢啲妝 濃到嚇死人

之前有人爆佢細細個就開始整容 仲要係啊媽的佢去整

我係借人ac嘅
因為笑左
我媽的我去整容
吹得就出屈得就屈
咁又係網上講野唔洗負責任
我要吾要再錄片整個豬鼻搓塊面?
我有片呀
https://instagram.com/p/p_pgsCgoZQ/
拎返我4年前一張p左腳嘅相做乜?我p我認呀,女仔都係相自己d相靚d有咩問題?你可以唔睇
有本事唔好做鍵盤戰士人生攻擊人
其實你地咁做有無覺得自己好賤
你呀爸呀媽知你地日日不學無術
錢又唔搵多幾個比家用孝敬父母
時間又唔花係陪家人多d
走去講埋d你根本唔識唔了解嘅人
浮係識係網絡欺凌人真係唔知你老豆老母知左塊臉擺係邊
點解會有d咁無家教嘅人?
衣d人就係覺得網上講野唔洗負責
有無諗過你地d留言會對人做成幾大傷害?
真係將心比己
你比人放上網又屈又笑
你地係咪會好爽?
我唔係淨係講話我d人
係所有有份評論人笑人嘅人
你自己係咪好有條件?
人地無呀爸呀媽生?
輪都未輪到你出聲啦
己所不欲勿施於人呀
用咁多時間去做d咁嘅野做多d有意義嘅事啦廢柴
點解我話你地係廢柴?因為有能力嘅人唔會花時間去笑人屈人,而係去諗點令自己變得更好呀!

咁係咪假髮

係呀,有病唔可以帶?

多謝你今日為我帶黎笑料

其實你邊到見到有人攻擊佢用假髮
岩岩有絲打問佢 佢答左係之後都冇人出聲

其實我係講緊一開頭

bbbbbbbbbbella
真人明明150都冇

本身都唔靚啦

好耐之前fb好似有個post話只想做過平凡女孩
屌 講到自己好似靚到多人留言佢

D相p到好膠

呢個聽人講佢有病 光頭 要戴假髮
睇佢youtube教人化妝啲片都見佢冇的水 好明顯係假髮

幾多年代 仲化呢啲妝 濃到嚇死人

之前有人爆佢細細個就開始整容 仲要係啊媽的佢去整

我係借人ac嘅
因為笑左
我媽的我去整容
吹得就出屈得就屈
咁又係網上講野唔洗負責任
我要吾要再錄片整個豬鼻搓塊面?
我有片呀
https://instagram.com/p/p_pgsCgoZQ/
拎返我4年前一張p左腳嘅相做乜?我p我認呀,女仔都係相自己d相靚d有咩問題?你可以唔睇
有本事唔好做鍵盤戰士人生攻擊人
其實你地咁做有無覺得自己好賤
你呀爸呀媽知你地日日不學無術
錢又唔搵多幾個比家用孝敬父母
時間又唔花係陪家人多d
走去講埋d你根本唔識唔了解嘅人
浮係識係網絡欺凌人真係唔知你老豆老母知左塊臉擺係邊
點解會有d咁無家教嘅人?
衣d人就係覺得網上講野唔洗負責
有無諗過你地d留言會對人做成幾大傷害?
真係將心比己
你比人放上網又屈又笑
你地係咪會好爽?
我唔係淨係講話我d人
係所有有份評論人笑人嘅人
你自己係咪好有條件?
人地無呀爸呀媽生?
輪都未輪到你出聲啦
己所不欲勿施於人呀
用咁多時間去做d咁嘅野做多d有意義嘅事啦廢柴
點解我話你地係廢柴?因為有能力嘅人唔會花時間去笑人屈人,而係去諗點令自己變得更好呀!

咁係咪假髮

係呀,有病唔可以帶?

唔係 想了解你多啲遮

本身都唔靚啦

好耐之前fb好似有個post話只想做過平凡女孩
屌 講到自己好似靚到多人留
某啲連登仔係咪唔識字
post啲唔係假相嘅做乜柒
用咁多時間去打篇on9野
做多d有意義啦 意義人

我friend識真人 唔化妝好難認

屌 又係呢條女
見撚到都覺煩

正姣雞 扮清純

同一個人黎

人會大嘅咁

聽講係最近

之前見過佢開直播好似冇化妝 個樣冇乜嘢

其實我係講緊一開頭

一開頭係我講既
你不如睇多次我邊句攻擊佢戴假髮啦
我話我睇佢youtube片好明顯見到係假髮姐 咁都叫攻擊
我知佢有病戴假髮個下都覺得佢慘
但唔代表連佢戴假鬆都唔比提掛
得千幾個followers 有咩好討論 wfc

咁討論廿幾k囉

14.7k 明星?

做乜9

真人又肥又矮,講野好低b
飛左以前條仔跟件垃圾,之後比人飛左之後搵件柒頭做水泡。
成日搞是非好撚乞人憎

我識佢之前條仔 跳舞的

佢地成堆都係跳kpop

已經有人問係咪我擺佢上黎

自爆

屌 又係呢條女
見撚到都覺煩

正姣雞 扮清純

同一個人黎

人會大嘅咁

聽講係最近

之前見過佢開直播好似冇化妝 個樣冇乜嘢

知唔知女人最叻咩 化妝 化淡淡地個樣都會差好遠 偽素顏
諗起lulumanlulu 去左邊?

其實我係講緊一開頭

一開頭係我講既
你不如睇多次我邊句攻擊佢戴假髮啦
我話我睇佢youtube片好明顯見到係假髮姐 咁都叫攻擊
我知佢有病戴假髮個下都覺得佢慘
但唔代表連佢戴假鬆都唔比提掛

其實我講一句你攻擊你已經起曬角咁
無咪無囉 哦我會錯意真係sor9y喎
原來你都覺得佢慘既 所以係到提佢無頭髮
都係為左表示佢真係好慘 瞬間覺得你好有同情心
諗起lulumanlulu 去左邊?

巨乳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞