一人一個po假相嘅ig女神

1001 回覆
130 Like 10 Dislike

好撚油
點少得佢
肥西一件
腳勁粗

呢個真人真係痴撚線 相已經夠柒 真人又矮又黃又肥又醜樣

好mk⋯

相都唔靚啦 條眉唔知點撚樣咁

呢個真係豬到仆街 排牙同個鼻哥窿世界級 相已經柒 唔明點解都有咁多follow

呢張後面度門點解彎左嘅

呢個先p得誇張
點少得佢
肥西一件
腳勁粗

真人柒
但腳又唔算勁粗

有次行街見到 真係屌出聲 好彩之前睇相控制到自己冇打丁
點少得佢
肥西一件
腳勁粗

真人柒
但腳又唔算勁粗

條女之前好多露pat相唔知想點

相都唔靚啦 條眉唔知點撚樣咁

呢個真係豬到仆街 排牙同個鼻哥窿世界級 相已經柒 唔明點解都有咁多follow

佢真係好撚柒 啲自拍又懶係靚咁 屌你老母好撚樣衰呀咪撚吊高嚟賣啦 話你呀柒頭 照下塊鏡啦屌 當正自己女神咁款 好撚想嘔 然後佢就會話:唔鍾意咪唔好睇囉冇人逼你睇 屌你老母是撚但啦你都控制唔到我架啦 貼錢俾我屌都唔撚屌 我驚會嘔

我friend識真人 唔化妝好難認

屌 又係呢條女
見撚到都覺煩

正姣雞 扮清純

呢張後面度門點解彎左嘅

呢個先p得誇張

呢個d相張張都好誇張
完全唔合乎人體比例
sweettongli 就咁睇相都柒柒地 唔明點解咁多follow 同真人好大分別
[quote][quote][quote]
佢真係好撚柒 啲自拍又懶係靚咁 屌你老母好撚樣衰呀咪撚吊高嚟賣啦 話你呀柒頭 照下塊鏡啦屌 當正自己女神咁款 好撚想嘔 然後佢就會話:唔鍾意咪唔好睇囉冇人逼你睇 屌你老母是撚但啦你都控制唔到我架啦 貼錢俾我屌都唔撚屌 我驚會嘔

朋友話佢真人有口臭

呢張後面度門點解彎左嘅

呢個先p得誇張

哇屌 做乜撚野

佢自己睇唔到啲地磚?
點少得佢
肥西一件
腳勁粗

真人柒
但腳又唔算勁粗

睇相都J得落?
旺角一個招牌跌落黎壓死4000個咁既mk妹
Vickieyiu

屌 又係呢條女
見撚到都覺煩

求趣聞

唔化妝靚好多
真係落妝靚過化妝
做鬼好過做人
點少得佢
肥西一件
腳勁粗

真人柒
但腳又唔算勁粗

睇相都J得落?
旺角一個招牌跌落黎壓死4000個咁既mk妹

屌 又係呢條女
見撚到都覺煩

求趣聞

唔化妝靚好多
真係落妝靚過化妝
做鬼好過做人

假能到 講撚到放學就返屋企咁
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/finance/20170213/56295948
Ig又會咁柒多相
究竟依家連登有幾多mk仔上
上邊10個有9個都係MK妹
得d mk仔先會當係女神

屌 又係呢條女
見撚到都覺煩

求趣聞

唔化妝靚好多
真係落妝靚過化妝
做鬼好過做人

呢個成日係ig彈出黎
以為係啲15,6歲mk o靚妹
究竟依家連登有幾多mk仔上
上邊10個有9個都係MK妹
得d mk仔先會當係女神

Mk到不得了

屌 又係呢條女
見撚到都覺煩

求趣聞

唔化妝靚好多
真係落妝靚過化妝
做鬼好過做人

呢個成日係ig彈出黎
以為係啲15,6歲mk o靚妹

點樣靚好多
你用屎眼睇野?

條女見過真人 正肥西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞