一人一個po假相嘅ig女神

1001 回覆
130 Like 10 Dislike

D相p到好膠

呢個聽人講佢有病 光頭 要戴假髮
睇佢youtube教人化妝啲片都見佢冇的水 好明顯係假髮

幾多年代 仲化呢啲妝 濃到嚇死人

之前有人爆佢細細個就開始整容 仲要係啊媽的佢去整

我係借人ac嘅
因為笑左
我媽的我去整容
吹得就出屈得就屈
咁又係網上講野唔洗負責任
我要吾要再錄片整個豬鼻搓塊面?
我有片呀
https://instagram.com/p/p_pgsCgoZQ/
拎返我4年前一張p左腳嘅相做乜?我p我認呀,女仔都係相自己d相靚d有咩問題?你可以唔睇
有本事唔好做鍵盤戰士人生攻擊人
其實你地咁做有無覺得自己好賤
你呀爸呀媽知你地日日不學無術
錢又唔搵多幾個比家用孝敬父母
時間又唔花係陪家人多d
走去講埋d你根本唔識唔了解嘅人
浮係識係網絡欺凌人真係唔知你老豆老母知左塊臉擺係邊
點解會有d咁無家教嘅人?
衣d人就係覺得網上講野唔洗負責
有無諗過你地d留言會對人做成幾大傷害?
真係將心比己
你比人放上網又屈又笑
你地係咪會好爽?
我唔係淨係講話我d人
係所有有份評論人笑人嘅人
你自己係咪好有條件?
人地無呀爸呀媽生?
輪都未輪到你出聲啦
己所不欲勿施於人呀
用咁多時間去做d咁嘅野做多d有意義嘅事啦廢柴
點解我話你地係廢柴?因為有能力嘅人唔會花時間去笑人屈人,而係去諗點令自己變得更好呀!

D相p到好膠

我係借人ac嘅
因為笑左
我媽的我去整容
吹得就出屈得就屈
我有片呀
https://instagram.com/p/p_pgsCgoZQ/
拎返我4年前一張p左腳嘅相做乜?我p我認呀,女仔都係相自己d相靚d有咩問題?你可以唔睇
時間又唔花係陪家人多d
真係將心比己
你比人放上網又屈又笑
你地係咪會好爽?
我唔係淨係講話我d人
你自己係咪好有條件?
人地無呀爸呀媽生?
輪都未輪到你出聲啦
己所不欲勿施於人呀
點解我話你地係廢柴?因為有能力嘅人唔會花時間去笑人屈人,而係去諗點令自己變得更好呀!

潮文?
吾你老母呀

點呀一個吾字就捉捉捉,你好型!

D相p到好膠

我係借人ac嘅
因為笑左
我媽的我去整容
吹得就出屈得就屈
我有片呀
時間又唔花係陪家人多d
真係將心比己
你比人放上網又屈又笑
你地係咪會好爽?
我唔係淨係講話我d人
你自己係咪好有條件?
人地無呀爸呀媽生?
輪都未輪到你出聲啦
己所不欲勿施於人呀

潮文?
吾你老母呀

點呀一個吾字就捉捉捉,你好型!

你老母 懂不懂規矩呀 btw 吾你老母
x.cys好八婆喎,又成日換仔,散咗就周圍唱個ex,邊忽pure?
呢個無人提 個樣愈黎愈膠

好多po都有提佢 佢d fd話佢100%天然係個妝問題

送多2張俾你睇

廚义 真係好多整容西

4年前見過佢 靚到痴線喎
不過依加啲相好似膠得制
好掛住佢以前成個仙女咁

理大女神喎
between佢有個post賣sex toy廣告
有無人仲有留意嚴雅麗 [img]htt一ps://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/17/171634_2468245cfe88f52ad1c1a4aa49ba5a02.jpg[/img]

肥左勁多 本身又唔係特別靚

重post先 仲有無人有留意嚴雅麗

理大女神喎
between佢有個post賣sex toy廣告

呢個唔錯 個波堅?

其實由頭到尾都唔覺得佢女神同靚

Deer係靚女,不過聽講囂張格臭港女?

Deer係靚女,不過聽講囂張格臭港女?
呢個無人提 個樣愈黎愈膠

好多po都有提佢 佢d fd話佢100%天然係個妝問題

送多2張俾你睇

廚义 真係好多整容西

4年前見過佢 靚到痴線喎
不過依加啲相好似膠得制
好掛住佢以前成個仙女咁

4年前整左未?

呢張後面度門點解彎左嘅

呢個先p得誇張

隻腳做乜尻。。。

D相p到好膠

我係借人ac嘅
因為笑左
我媽的我去整容
吹得就出屈得就屈
我有片呀
時間又唔花係陪家人多d
真係將心比己
你比人放上網又屈又笑
你地係咪會好爽?
我唔係淨係講話我d人
你自己係咪好有條件?
人地無呀爸呀媽生?
輪都未輪到你出聲啦
己所不欲勿施於人呀

咁係咪假髮

D相p到好膠

我係借人ac嘅
因為笑左
我媽的我去整容
吹得就出屈得就屈
我有片呀
時間又唔花係陪家人多d
真係將心比己
你比人放上網又屈又笑
你地係咪會好爽?
我唔係淨係講話我d人
你自己係咪好有條件?
人地無呀爸呀媽生?
輪都未輪到你出聲啦
己所不欲勿施於人呀

咁係咪假髮

係呀,有病唔可以帶?
樓上 我同意唔好成日放人上黎評頭品足
但係連登/ 網上討壇不嬲都唔洗認真
認真你便輸了
Btw 吾你老母呀真係

呢張後面度門點解彎左嘅

呢個先p得誇張

隻腳做乜尻。。。

4年前張相,要講幾耐?關心人點p相,不如關心下你d家人啦,你又唔係識我
但係連登/ 網上壇不嬲都唔洗認真
認真你便輸了
Btw 吾你老母呀真係
但係連登/ 網上討壇不嬲都唔洗認真
認真你便輸了
Btw 吾你老母呀真係

得一個吾字打錯字,又唔係全部都咁打,手快打錯字 我都唔想認真,不過真係越吹越大囉,將心比己,自己睇到會唔會開心先
成個post痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞