一人一個po假相嘅ig女神

1001 回覆
130 Like 10 Dislike

想知真人身材 之前佢俾人爆好多P圖前既粗腿 但睇佢啲片又好似真係瘦喎 定片都有得P

比相粗少少 不過我覺得唔算好粗

利申中小學同校

呢條𡃁妹成日走嚟request我
Follow左佢覺佢個樣好恐怖 菲律賓mix越南
啲相一時又黑一時又好白

啲相一時又黑一時又好白

好醜 眼大鼻扁 成塊面都扁

啲相一時又黑一時又好白

人地醜都有幾千讚 吹咩!
有冇人見過veunsko1215真人

一唔化妝就見真章

嘩屌
等我仲J左佢咁耐
浪費子孫

唔差 ig啲相勁正

啲相一時又黑一時又好白

人地醜都有幾千讚 吹咩!

佢都有follow過我 我follow back之後佢unfollow 最後我又unfollow返佢
挑 一句講曬 人地除撚曬衫 你地咪又係屌

依個真係有錢女定識左有錢佬

坐枱?
有冇人見過veunsko1215真人

一唔化妝就見真章

嘩屌
等我仲J左佢咁耐
浪費子孫

哇屌
但身材幾好
有冇人再爆多d venusko

條女唔係住公屋架咩
之前俾人爆哂出黎做坐枱啦佢同佢家姐
以為佢真人會同相一樣 點知睇完巴打們既圖真係

想知真人身材 之前佢俾人爆好多P圖前既粗腿 但睇佢啲片又好似真係瘦喎 定片都有得P

利申中小學同校

2月14見到佢同男朋友食野
真人都ok 唔算假相

條女唔係住公屋架咩

又林寶堅尼 又貴錶

條女唔係住公屋架咩

又林寶堅尼 又貴錶

好想見佢真人 個個都同我講真人好撚唔掂
佢好多負面野 之前仲有人開ac放哂佢整容前d相出黎

利申中小學同校

真人都ok 唔算假相

我2月14都係見到佢同男朋友食野喎

條女唔係住公屋架咩

又林寶堅尼 又貴錶

未整容前 見過佢素顏 塊面同月球啲凹凸洞差唔多 家姐對波真野黎 個樣都有汁過 佢地一直都有老世包 靚錶靚車好正常

條女唔係住公屋架咩

又林寶堅尼 又貴錶

其實真係唔明點解要曬呢啲 尤其係celine
冇人講陳嘉靖 好波

垃圾臭西 正宗西西西西西女人 中學都未畢業 小學已經留左年班 到中五又留多年 但佢冇留到 走去讀遵理 DSE 考完唔知佢幾分呢
係中學啲衰嘢好撚多人知 港女 臭西 性格又西 以為自己真係女神 真人個樣成個男人咁 平波 如果見到佢啲相好似有波 100%墊住嘢/p 瘦過枝竹 火柴人黎
冇人講陳嘉靖 好波

垃圾臭西 正宗西西西西西女人 中學都未畢業 小學已經留左年班 到中五又留多年 但佢冇留到 走去讀遵理 DSE 考完唔知佢幾分呢
係中學啲衰嘢好撚多人知 港女 臭西 性格又西 以為自己真係女神 真人個樣成個男人咁 平波 如果見到佢啲相好似有波 100%墊住嘢/p 瘦過枝竹 火柴人黎

留咁多年 都讀到新聞系?

條女唔係住公屋架咩

又林寶堅尼 又貴錶

真人柒 佢以前玩田徑所以小腿好大舊肌肉 好粗

呢個呢 覺得佢性格好似不錯 睇啲story都幾靚咁 衰在食煙
chongwaiyannn
有冇人知yuen sica個個
好似好撚靚

我都覺幾正 幾可愛 笑得好甜

港女黎
冇人講陳嘉靖 好波

留咁多年 都讀到新聞系?

都唔明點解d人咁like佢 個樣睇得出都係臭性格

利申中小學同校

真人都ok 唔算假相

我2月14都係見到佢同男朋友食野喎

唔通我地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞