一人一個po假相嘅ig女神

1001 回覆
130 Like 10 Dislike
呢個無人提 個樣愈黎愈膠

好多po都有提佢 佢d fd話佢100%天然係個妝問題

送多2張俾你睇

廚义 真係好多整容西

想問呢條女真人係咪好撚肥同矮

知唔知咩係假相

知唔知咩係假相

啲相冇其他人咁造作喎

聽人講佢係因為食冰先瘦

佢覺得自己咁瘦好靚先係問題 屌其實好嘔心

佢仲覺得瘦到咁先靚

佢靠呃架咋
仲做倫敦金

成日見佢ig叫人搵佢 話合法介紹pt

終於有人講佢
真係mk妹始祖之一
可惜啲老泥妹味依然抹唔走
賣野呃mk妹食水深
隻減肥藥佢可能無食過tim

以前見過幾次
真人150都唔知有冇 偏黑黃
佢係早五六年前就已經暴瘦
比人傳食毒
不過由肥到瘦都係無胸既
唔知佢男朋友啪佢個陣係咪當啪骨

真人係旺中見過 150就一定冇 個胸仲瘦過排骨 下巴好似有打針

以前屋邨mk妹咁個樣幾得意
中學一畢業 變左名牌雞格 ⋯⋯

知唔知咩係假相

啲相冇其他人咁造作喎

普通學生妹ig
以前吹日本潮流時都冇咁多女整容

受到韓風影響
真係好多港女整容
已經就黎拍得住韓國10個就有9個整

行tst cwb發現;越黎越多整到好膠嘅人
miss hk都睇得出9成係整

仲有ig,facebook呢啲社交平台
根本就係女人之間虛榮心嘅公開戰鬥場

樣唔夠人地靚,去整!
相唔夠人地靚,去修!
人氣唔夠人地高,去影啲出位照!

去個餐廳食啲嘢都要影食物+自拍upload
驚死唔post享受照,會冇臉
拎住部電話係咁篤
網路人氣重要到忽略坐係對面嘅真人

我覺得呢啲港女好可憐

申利:冇ig嘅絲。fb都少玩

見過真人都係高瘦但無咁正個樣

識真人
花名叫mk欣
去邊都拖住條瘦骨仙7頭男朋友
以為好威威咁 又會周圍閪人面
唔知成班fd係背後指9住黎笑

人地散左好耐啦
唔識你又要對住你笑咩
無表情就叫閪面

我有睇
條女真人係咪都咁大隻眼

佢個波都越嚟越大 f6先嚟發育

下屌真心咩

見過真人都係高瘦但無咁正個樣

口好大

受到韓風影響
真係好多港女整容

樣唔夠人地靚,去整!
相唔夠人地靚,去修!

拎住部電話係咁篤

我覺得呢啲港女好可憐

你講嘅我都認同嘅
但利申會令你清高啲?

聽人講佢係因為食冰先瘦

佢覺得自己咁瘦好靚先係問題 屌其實好嘔心

佢仲覺得瘦到咁先靚

佢靠呃架咋
仲做倫敦金

成日見佢ig叫人搵佢 話合法介紹pt

終於有人講佢
真係mk妹始祖之一
可惜啲老泥妹味依然抹唔走
賣野呃mk妹食水深
隻減肥藥佢可能無食過tim

以前見過幾次
真人150都唔知有冇 偏黑黃
佢係早五六年前就已經暴瘦
比人傳食毒
不過由肥到瘦都係無胸既
唔知佢男朋友啪佢個陣係咪當啪骨

真人係旺中見過 150就一定冇 個胸仲瘦過排骨 下巴好似有打針

真人黑到舊炭咁 瘦到好核突

受到韓風影響
真係好多港女整容

樣唔夠人地靚,去整!
相唔夠人地靚,去修!

拎住部電話係咁篤

我覺得呢啲港女好可憐

你講嘅我都認同嘅
但利申會令你清高啲?

曲線想收兵

受到韓風影響
真係好多港女整容

樣唔夠人地靚,去整!
相唔夠人地靚,去修!

拎住部電話係咁篤

我覺得呢啲港女好可憐

你講嘅我都認同嘅
但利申會令你清高啲?

曲線想收兵

清泉快拜

好撚黑 ,飛機埸,同瘦

呢d得意type就預左零波啦

真心勁想知道佢真人係點

我都係 但係人地tag佢個樣都係咁

屌 之前出mk見到呢個mk妹
行兩三步就拎鏡照下 不斷重複 on9到
同埋個妝真係好撚假 隻眼大撚到成個ET咁
然後ig自拍全部都係snapchat個隻狗effect 見到都眼冤

受到韓風影響
真係好多港女整容

樣唔夠人地靚,去整!
相唔夠人地靚,去修!

拎住部電話係咁篤

我覺得呢啲港女好可憐

你講嘅我都認同嘅
但利申會令你清高啲?

曲線想收兵

清泉快拜

見到利申先知原來都係其中一類自命清泉 既港女

受到韓風影響
真係好多港女整容

樣唔夠人地靚,去整!
相唔夠人地靚,去修!

拎住部電話係咁篤

我覺得呢啲港女好可憐

你講嘅我都認同嘅
但利申會令你清高啲?

曲線想收兵

清泉快拜

又係呢種臭閪

受到韓風影響
真係好多港女整容

樣唔夠人地靚,去整!
相唔夠人地靚,去修!

拎住部電話係咁篤

我覺得呢啲港女好可憐

你講嘅我都認同嘅
但利申會令你清高啲?

曲線想收兵

清泉快拜

又係呢種臭閪

一定唔係靚女

受到韓風影響
真係好多港女整容

樣唔夠人地靚,去整!
相唔夠人地靚,去修!

拎住部電話係咁篤

我覺得呢啲港女好可憐

你講嘅我都認同嘅
但利申會令你清高啲?

曲線想收兵

清泉快拜

又係呢種臭閪

一定唔係靚女

臭雞點會有貞節牌坊啊

條女見過真人 正肥西

哇屌 同條女讀同間中學 港女到不得之了
飲嘢一定要去飲Starbucks 禮物一定要名牌

紅字same
我都識佢 不過同佢唔熟

係雞係公廁

正臭西

呢條女勁撚串!喺中學都已經冇朋友
住公屋 拎綜緩仲成撚日扮有錢女
佢嗰啲chanel頸鏈假嘢嚟 佢淘寶 仲會生鏽
佢依家好似喺荃灣間h&m做緊 好撚豬 又厚粉
同佢friend嗰堆又係八婆嚟

以前讀觀塘ive

我ex個fd
蒲到拉埋我ex落去「放鬆」下,
明知我係樓下等緊佢都可以搵住佢去第度走

你塊閪有事未?
全部唔係雞樣就死no
全部唔係雞樣就死mk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞